Διακόσμησε το φοιτητικό σου σπίτι με αυτά τα tips!

0
2342

Επιτέλους η στιγμή που περίμενες όλα αυτά τα χρόνια έφτασε! Είσαι φοιτητής και έχεις το δικό σου σπίτι που μπορείς να το διακοσμήσεις μόνος σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές μέσα σε αυτό. Ξεκινάει μια ζωή γεμάτη προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες και το σπίτι σου πάντα θα είναι αυτό που θα θυμάσαι και θα αναπολείς σε όλη σου τη ζωή. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά tips για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους.

 

Συνήθως τα φοιτητικά σπίτια δεν είναι επιπλωμένα, διαθέτουν μόνο ντουλάπια κουζίνας https://homeville.gr/product-category/%ce%ad%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%b1/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82/ και έπιπλα μπάνιου οπότε θα χρειαστεί να αγοράσεις εσύ τα έπιπλα και τα διακοσμητικά. Μια καλή πρακτική που θα σου εξοικονομήσει και πολύ χώρο είναι η αγορά πολυλειτουργικών επίπλων. Και αυτά είναι ο καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι, τραπεζάκια σαλονιού με αποθηκευτικό χώρο, κρεβάτι με γραφείο κα βιβλιοθήκες διαχωριστικά. Αυτά τα έπιπλα εκτός από την εξοικονόμηση χώρου είναι και πιο οικονομικά.

 

Δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σου επιλέγοντας απαλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, επίλεξε να βάψεις το δωμάτιο σου με μπεζ και ανοιχτούς γκρι τόνους ενώ αν θέλεις πιο έντονες χρωματικές πινελιές μπορείς να βάλεις χρωματιστά σεντόνια και διακοσμητικά. Ακόμη μια προσθήκη που θα σε βοηθήσει στην προετοιμασία σου πριν από κάθε έξοδο είναι το μπουντουάρ με φώτα. Πρόκειται για ένα πρακτικό έπιπλο το οποίο διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύεις κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, αξεσουάρ και προϊόντα μακιγιάζ.

 

Δημιούργησε μια άνετη γωνιά διαβάσματος για να χαλαρώνεις και να προετοιμάζεσαι πριν από κάθε εξεταστική ή πρόοδο. Μπορείς να φτιάξεις σε μια γωνιά μια DIY κατασκευή με μια συρταροθήκη ή βιβλιοθήκη και ένα γραφείο για το laptop σου. Επίλεξε μια καρέκλα η οποία θα είναι αρκετά αναπαυτική για να νιώθεις άνεση όταν θα διαβάζεις ή θα παρακολουθείς μαθήματα online. Ακόμη, αγόρασε φακέλους και διαχωριστικά για να έχεις συγκεντρωμένες τις σημειώσεις σου και τα βιβλία σου ανά μάθημα.

 

Αν θέλεις να προσθέσεις μια extra διακοσμητική πινελιά στο σπίτι μπορείς να προσθέσεις φυτά εσωτερικού χώρου. Αναζήτησε στο διαδίκτυο ή επισκέψου το φυτώριο της γειτονιάς σου για να σε συμβουλεύσουν ποια φυτά μπορείς να προσθέσεις στον χώρο σου χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

 

Η διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού μπορεί να γίνεται σταδιακά αλλά και να ανανεώνεται συχνά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου και τις τάσεις στη διακόσμηση. Με έξυπνες αγορές μπορείς να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα σε κάνει να νιώθεις άνεση και ηρεμία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ