Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα ανοιχτά γήπεδα με την παιδική χαρά Πασσανικολάκη

8
4313

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε όλο το νησί απ’ την Κέφαλο μέχρι και την πόλη και σειρά πήρε η παιδική χαρά Πασσανικολάκη.
Το έργο αφορά την προμήθεια υλικού ακρυλικού αθλητικού δαπέδου κατάλληλα για ανοιχτά γήπεδα όπως και την αντικατάσταση συνολικά 34 μπασκετών σε αυτά τα 17 γήπεδα συνολικής δαπάνης, 349 χιλιάδων ευρώ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο αντιδήμαρχος, Κατερίνα Χατζηθωμά όσο και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών, Νεκτάριος Γεωργαντής επισήμαναν ότι χρειάζεται προσοχή απ’ τους πολίτες, όσο και απ’ τους μαθητές, απ’ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ώστε να κρατήσουμε αυτούς τους χώρους στην παρούσα κατάσταση.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ! ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΟΙ ΙΔΙΕΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1994.
    Η ΠΙΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩ (ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…….

  2. Βρε καλωστα τα παιδιά. Που κρύβονταν τόσους μήνες. Για πηγαίνετε από τα καφενεία να δείτε τι θα ακούσετε. Ξεκινήστε από Κεφαλο και κατεβαινετε προς την πόλη αν αντέχετε.

  3. Το εργοτάξιο τι δουλειά έχει εκεί? Περνουσατε κύριε Χατζηχριστοφη? Καμιά λακκούβα κλείσαμε η μόνο ρουσφέτια έγιναν τους τελευταίους 8 μήνες? Να ξέρεις μεγάλες παρτίδες αυγών έμειναν αδιάθετα τον Ιούνιο. Βρώμα, σκουπίδια, χόρτα, λακκούβες, ελλιπής φωτισμός, ακλαδευτα δέντρα, ασυνεννοησία, ασχετοσύνη, αλαζονεία, μειωμένη αντίληψη των δημοσίων θεμάτων… ρουσφέτια, ψηφοθηρια

  4. ΟΤΑΝ ΤΟ 2024 ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ H ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧIA ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ!!!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΚΤΛ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ