Ο Δήμος Κω φιλοξενεί στη «Μαρίνα» την Παιδίατρο και τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ

15
6982

Ο Δήμος Κω φιλοξενεί στη «Μαρίνα» την Παιδίατρο και τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ

 

Φιλοξενούμενοι του Δήμου Κω και της δημοτικής επιχείρησης της μαρίνας, θα παραμείνουν στο νησί μας δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, στους οποίους παραχωρήθηκε στέγη σε διαμέρισμα εντός των εγκαταστάσεων της μαρίνας, για το διάστημα που έχουν εντολή από την υπηρεσία τους να παραμείνουν στην Κω.

Σε διαμέρισμα, επίσης στη «Μαρίνα», ο Δήμος Κω φιλοξενεί και την Παιδίατρο του Νοσοκομείου.

Με πρωτοβουλία του  Δημάρχου Κω, αρχικά διερευνήθηκε η δυνατότητα φιλοξενίας τους σε ξενοδοχείο, κάτι που δεν κατέστη εφικτό λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας δωματίων.

Ο Δήμος μας εξαντλεί κάθε δυνατότητα να στηρίξει τη δημόσια υγεία στο νησί μας, παρότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Θεοδόσης Νικηταράς,  έχει ζητήσει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να κατασκευάζουν ακίνητα με σκοπό τη διάθεση τους σε εργαζόμενους που στελεχώνουν κρατικές υπηρεσίες στα νησιά, με προτεραιότητα στον τομέα υγείας.

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο καρδιολόγος του νοσοκομείου 1 χρόνο, με 3 παιδιά, που είναι αξιόλογος και τον εχουμε αναγκη ,αλλά ο Δήμος κσι το νοσοκομείο φροντισαν …
    Γιαυτό δεν πρόκειται το νοσοκομείο να βγει ποτέ απο αυτό το τέλμα.

  2. Η μαρινα της Κω φιλοξενεί γιατρούς του νοσοκομείου και εκαβιτες εδώ και 5 Χρόνια αλλά ο Δήμαρχος αποφάσισε να στηρίξει τον Καλεργη και το παρουσιάζει ως πρωτοβουλία του .

  3. Δώστε τα 400000 που δίνεται στο ΔΗΡΑΣ για να βλέπετε τις φάτσες σας σε ένα ξενοδοχείο να λύσετε το θέμα στέγασης.

  4. ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΒΙΤΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ;
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

  5. Βρε παιδιά…λέω τώρα εγώ μήπως αντί να λέμε ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, είμαστε ( κάποιοι) πρωταγωνιστές;; Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα σπίτι να στεγαστούν οι άνθρωποι, όλα στην βραχυχρόνια…Και πολύ καλά κάνετε μερικοί, αλλά είναι ανήθικο απ’ την μεριά μας να σκεφτόμαστε ΑΤΟΜΙΚΆ και να έχουμε την απαίτηση από γιατρούς, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, να σκεφτούν ΣΥΛΛΟΓΙΚΆ για το καλό του νησιού… ήμαρτον πια, αηδία καταντησαμε…..

  6. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν με απόσπαση για λίγες εβδομάδες. Όταν γυρίσουν στην βάση τους θα διηγηθούν όλα αυτά που ζήσαν στους συναδέλφους τους. Επόμενο θα είναι να μην ξαναπατήσει Εκαβίτης και γιατρός το πόδι του. Χωρίς αυτούς θα γίνει νομοτελειακά δυσφήμιση και από τους τουρίστες που χρειάστηκαν την βοήθεια τους και δεν την είχαν. Αυτό δεν μπορεί να το δει η λαλίστατη ένωση ξενοδόχων; Η έπαρχος που θα έφτιαχνε ομπρέλα για τα συμφέροντα των ανθρώπων του νησιού; Δεν μπορούν να δουν λίγο πιο μακριά; Μόνο το σήμερα; Πραγματικά τους ντρέπομαι αυτούς τους ανθρώπους…

  7. Μπράβο στη Δημοτική αρχή! Μετά από πολυήμερη σκέψη και αφού εστιψαν τους εγκεφάλους τούς όλοι οι φωστήρες του Δήμου μας, κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό της στέγασης τριών ανθρώπων που θα εργαστούν στην Κω! Πω πω…..τι να πει κανείς! Φωστήρες από άλλο πλανήτη όλοι τους εκεί μέσα! Απορώ ρε ………που τα βρήκαμε αυτά τα μυαλά!!!

  8. Πρώτον διαφωνω να φιλοξενουνται εκαβιτες όχι μόνο στη μαρινα αλλανγενικα από το δήμο. Οι άλλοι δημοσιοι υπάλληλοι τι είναι δεύτερης κατηγοριας; Και πως γίνεται η επιλογη; να έχουμε.υγεια αλλά να μην έχουμε γνώση και ασφαλεια; Ντροπη. Δεύτερον φιλοξενουνται στη μαρινα,γιατί βγάζει δελτιο ο δημος και όχι η μαρινα;

  9. φοβερό δελτιο από το δήμο της Κω.
    τα έχει κάνει μανταρα οπότε σου λέει έλα να βγάλουμε δελτιο για τον προεδρο της επιχείρησης. Αυτός δεν θα καταλάβει τίποτα.

  10. Θέλει ο Δήμαρχος να του δοθεί άδεια να χτίσουν ακίνητα,το λίγο μυαλό πού διαθέτουν το διαθέτουν για τη ρεμούλα για τη ….γιά. Το κτίριο της ταξιαρχίας που έκαναν τα πάντα να το πάρει ο Δήμος το αφήνουν και ρημάζει. Ένα ωραιότατο κτίριο σε κεντρικό σημείο μέρα με την μέρα ρημάζει. Κρίμα! Ανίκανοι σε όλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ