Κασσελάκης – Πολάκης – ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κατά κατευθυνόμενων δημοσιογράφων | Η απάντηση της Ρένας Παυλάκη

2
6370

Δεύτερος γύρος: Ο Κασσελάκης τα βάζει με τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους μαζί με τον Πολάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποχωρήσει από ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρόδο γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου – Επανήλθε με νέα επίθεση εναντίον της μιλώντας για εντολοδόχους του  Μαξίμου – «Δεν είσαι μόνος σου» λέει ο Πολάκης

rodos-kasselakis-arthrou

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice της Ρόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή διαφώνησε με το περιεχόμενο των ερωτήσεων της δημοσιογράφου(!) σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για εντολοδόχους του Μαξίμου και ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι σε στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους δημοσιογράφους.

Στον δεύτερο γύρο της επίθεσης Κασσελάκη στους Ροδίτες δημοσιογράφους έσπευσε να πάρει μέρος και ο Παύλος Πολάκης ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση Κασσελάκη και έστειλε το μήνυμα ότι στις επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους «δεν είσαι μόνος σου».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».

Δείτε την ανάρτησή του

 


Δεν είσαι μόνος του λέει ο Πολάκης

Την ανάρτηση Κασσελάκη έσπευσε να επικροτήσει ο Παύλος Πολάκης.

«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.

 

979a55d5-02f2-4d35-8682-860f1e7a6711


Η επεισοδιακή συνέντευξη στον Real Voice

Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice στη Ρόδο με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από τη διαφωνία του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη αρκετές φορές με τις αφορμές να είναι μεταξύ άλλων ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων και οι κατηγορίες για απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Κασσελάκης ακολουθώντας την συνήθη πρακτική του επιτέθηκε -για ακόμη μία φορά αναίτια- στο Πρώτο Θέμα με ειρωνείες σε μία προσπάθεια να απαντήσει δίχως επιτυχία στα ερωτήματα που του τέθηκαν στην συνέντευξη.

«Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε ενοχλημένος ο κ. Κασσελάκης ενώ ταυτόχρονα σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχωρήσει. «Δεν είπα για όλα» είπε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει με ειρωνική διάθεση «για όλα, για όλα».

Ο κ.Κασσελάκης επανήλθε και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκε εκ νέου στη δημοσιογράφο, μιλώντας για εντολοδόχους του Μαξίμου στους οποίους εκείνος δεν σκύβει ενοχικά το κεφάλι. Ειδικότερα, έγραψε: Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά.

Δείτε βίντεο, η στιγμή της αποχώρησης του Στέφανου Κασσελάκη από τη συνέντευξη:

 

Ρόδος: Εγκατέλειψε το στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού ο Στέφανος Κασσελάκης


Μία ακόμη διαφωνία για αφορούσε στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας για τον τουρισμό στη Ρόδο υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή το κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μην μιλάμε».

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη συνομιλίτρια του να παρατηρεί «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήγει» έδωσε συνέχεια στην ένταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει «όμως οι νησιώτες έχουν ένα πρόβλημα σοβαρό που τους το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που αποφασίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Σχεδίαζα σήμερα να κάνουμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση», είπε η δημοσιογράφος. Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά λέγοντας πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:Η κατάντια της κατευθυνόμενης «δημοσιογράφου» Ρένας Παυλάκη

Είναι γνωστό στους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι μόνο αδέσμευτη, ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία δεν ασκεί η  κ. Ρένα Παυλάκη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο ραδιόφωνο Real Voice.

Πρόκειται για στρατευμένη «δημοσιογράφο».

Ως εκ τούτου η άκρως αντιδεοντολογική και αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά της έναντι του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, δεν εξέπληξε κανέναν.

Άξιος ο μισθός της…

ΥΓ: Αλήθεια κ. Παυλάκη, το σημαντικό θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ τολμήσατε να το θίξετε στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, ή το ξεχάσατε;

Κασσελάκης: Η απάντηση της δημοσιογράφου για τον τσακωμό – «Αυτή είναι η καμπάνια που αγνοούσε»

Κασσελάκης: Η απάντηση της δημοσιογράφου για τον τσακωμό - «Αυτή είναι η καμπάνια που αγνοούσε»

Η Ρένα Παυλάκη δίνει την δική της απάντηση στο Στέφανο Κασσελάκη για τη διαφωνία τους σχετικά με την τουριστική προβολή της Ρόδου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί έξαλλος από τη συνέντευξη που παραχωρούσε στον «Real Voice 99.5».

Τη διαφημιστική καμπάνια της Ρόδου μετά τις φωτιές του περσινού καλοκαιριού παρουσίασε σε άρθρο της η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη, ένα ζήτημα για το οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν καλεσμένος καλεσμένος το πρωί της Παρασκευή στον «Real Voice 99.5», στη Ρόδο, στην εκπομπή της Ρένας Παυλάκη. Όμως, όταν η δημοσιογράφος άρχισε να του απαντάει στα όσα ισχυρίζονταν ότι συμβαίνουν στη Ρόδο, επισημαίνοντας του ότι αυτά που λέει δεν είναι ακριβή, εκείνος έγινε έξαλλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι μετά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές, δεν υπήρξε κάποια κρατική παρέμβαση ώστε να γίνει άμεσα μια καμπάνια για τη τουριστική προβολή της Ρόδου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι το άφησε για την επόμενη χρονιά, τη φετινή. Τότε, η κ.Παυλάκη απάντησε ότι έξι μόλις ημέρες μετά, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχώρησε σε τέτοια καμπάνια.

Το απόγευμα της Παρασκής, με δημόσιευμα της στην ιστοσελίδα του realvoice995.gr η δημοσιογράφος απαντά τα εξής για το περιστατικό:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης που αποχώρησε εκνευρισμένος και κακήν κακώς από την πρωινή μου εκπομπή στον Ρ/Σ Real Voice της Ρόδου επειδή επεσήμανα την άγνοιά του για θέματα τοπικά, μου ζήτησε να του στείλω την διαφημιστική καμπάνια που έτρεξε πέρυσι αμέσως μετά τις φωτιές της Ρόδου το καλοκαίρι του 2023, την οποία όχι μόνο αγνοούσε, αλλά αμφισβήτησε και την ύπαρξή της (δείτε το παρακάτω video).

Επέλεξα λοιπόν να τον ενημερώσω δημοσιοποιώντας την και στα ΜΜΕ , για την επόμενη φορά που ίσως θελήσει να αναφερθεί στον τουρισμό της Ρόδου.

Η καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας, με το καθαρό μήνυμα “Rhodes. What you love is here” (Ρόδος: Ό,τι αγαπάς είναι εδώ), που άμεσα σχεδίασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με ταχύτατα αντανακλαστικά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ ειδικά για το νησί της Ρόδου, βγήκε στον αέρα την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, αμέσως μετά τις φωτιές του Ιουλίου και κατόρθωσε μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα όχι περισσοτέρων των δέκα ημερών, να αναστρέψει το κλίμα και το νησί να επανέλθει στην κανονικότητα της θερινής περιόδου.

Η καμπάνια που αγνοούσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με εικόνες και βίντεο από τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό διοχετεύθηκε στα μεγαλύτερα δίκτυα μέσω όλων των καναλιών διανομής, προβάλλοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

Στόχος της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω της προωθητικής καμπάνιας ήταν να αποκατασταθεί, προστατευτεί και ενδυναμωθεί η φήμη και η εικόνα του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και να διαφυλαχθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, που συνδέεται σε μέγιστο βαθμό με τον Τουρισμό.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της καμπάνιας προώθησε το νησί της Ρόδου ως πλήρως λειτουργικού και ελκυστικού τουριστικού προορισμού σε όλες τις βασικές αγορές της Ευρώπης, με ειδική στόχευση στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γαλλία την Ιταλία και την Ολλανδία, καθώς και στις αγορές του Ισραήλ και της Αμερικής.

Η στοχευμένη διαφημιστική προβολή αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα και πόρους που έχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα κανάλια διανομής του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, είχε στόχο την άμεση επαναφορά των κρατήσεων στο νησί, στόχος που επετεύχθη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λίγων μόνων ημερών».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της Ρένας Παυλάκη εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι έχουν μάθει τα φασιστικά κόμματα και άνθρωποι.Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοσιογραφία.Καλοί όσοι μας υποστηρίζουν και βρίζουν τους Απεναντυ.Οι άλλοι είναι κατευθυνόμενοι.

  2. Αντί ερωτήσεις έκανε πολιτική αντιπαράθεση!!! Ο δημοσιογράφος που προσκαλεί έναν πολιτικό ερωτά και παίρνει την απάντηση. Αυτός που κρίνει δεν είναι ο δημοσιογράφος αλλά ο κόσμος που ακούει τον πολιτικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ