Αναγνώστης: Απόβλητα ακάθαρτα στον αγωγό των ομβρίων μπροστά από το Επαρχείο

8
1446

Απόβλητα..ακάθαρτα στο..αγωγό των ομβρίων..στην αριστερή πλευρά της σκάλας του πολεμικού (Προς το Επαρχείο..)

Αναγνώστης

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οταν ελεγαν στο φακιστομουτρο που υπερασπιζεσαι στην ξευτηλισμενη πενταετια να συνδεθει με τον βιολογικο,αυτο το πραμα που υπερσπιζεσαι δεν το εκανε,οπως παλιοτομαρο αναγνωστη δεν εκανε και τιποτα για το νησι.Και εχει εσενα το βλαχαδερο να γραφεις για τις τρυπες που βγαινουν τα ποντικια[οπως ο δικος σου] οτι ειναι η πληγη του νησιου οπως εσυ κατονομαζεις.Ηλιθιο κατασκευασμα,μαθε οτι ο νικηταρας θα διοικει τον δημο δια παντος,γιατι πανω απο ολα ειναι καθαρος ανθρωπος,και οχι σαν το φακιστομουτρο σου αρπακτικο.Αναγνωστη βλακα το μαυρο που θα φατε θα ειναι χειροτερο απο το 65% που πηρε ο νικηταρας.Σαπιοανθρωπακια καταντησατε.Σας σιχαθηκαν οι πολιτες.

  2. αναγνώστη ηρεμία! θα στο φτιάξει ο Ζαχαρος όπως και την Μπουμπουλίνας Αβέρωφ! 5 χρόνια ο πρώην έκανε βόλτες στο Πυλί να συνδέσει καμία τζαπα αποχέτευση… Οτι χειρότερο πέρασε από την Δευακ το έχω ξανά πει ότι χειρότερο πέρασε…ένας υπάλληλος….ξέρεις εσύ….

  3. εχει να φτιαξει πολλα στραβα η νεα δημοτικη αρχη.
    ειδικα στους βιολογικους. δυστυχως παρελαβε ενα χαος. οι ταξιδιαρηδες πεντε χρονια εβαλαν στον αυτοματο το νησι, και καλοπερνουσαν!!

  4. ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ …………ΟΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  5. Τι να προλαβει και αυτος ο δημαρχος πεντε χρονια οι ταξιδιαρηδες δεν εκαναν απολυτως τιποτα

  6. ΕΞΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ….

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΜΩΣ….ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ