Θερινός Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 9/9 – 15/9/2021

0
342

Πρόγραμμα προβολών 9/9 – 15/9/2021

Στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 9/9 έως και την Τετάρτη 15/9 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες.

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ(THE GREEN KNIGHT)

Υπόθεση:  Η ταινία τιμά τη λαϊκή παράδοση της Αγγλίας και της Ουαλίας και ξετυλίγει έναν διαχρονικό και σκοτεινό μύθο μέσα από τη καθηλωτική ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής. Ο Σερ Γκογουέιν (ΝτεβΠατέλ), ο απερίσκεπτος και πεισματάρης ανιψιός του βασιλιά Αρθούρου ξεκινά ένα τολμηρό ταξίδι για να συναντήσει τον διαβόητο Πράσινο Ιππότη, που βάζει σε δοκιμασίες τη γενναιότητα των αντρών. Στο διάβα του, θα αναμετρηθεί με φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και δολοπλόκους σε ένα βαθύτερο ταξίδι αυτογνωσίας με σκοπό να αποδείξει την αξία του στα μάτια της οικογένειας.

Διάρκεια: 126’         Είδος: Περιπέτεια  Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι

Ηθοποιοί: Ντεβ Πατέλ, Αλίσια Βικάντερ, ΤζοελΈτζερτον, Μπάρι Κέογκαν, Σαρίτα Τσάντχερι

Πέμπτη 9/9:   20:55

Παρασκευή 10/9: 23:05

Σάββατο 11/9: 21:15

Κυριακή 12/9:  20:00

Δευτέρα 13/9:   22:05

Τρίτη 14/9:  20:00

Τετάρτη 15/9: 23:05

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(MAN OF GOD)

Υπόθεση: Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Διάρκεια: 109’

Είδος: Δράμα,Βιογραφία   Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Ηθοποιοί:  Άρης Σερβετάλης, Χρήστος Λούλης, Μίκι Ρουρκ,Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Αλεξάντερ Πετρόφ, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου

Δευτέρα 13/9:   20:00

 

Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ(MALIGNANT)

Υπόθεση:  Η Annabelle Wallis (The Mummy) υποδύεται μια γυναίκα που ανακαλύπτει ότι οι  βίαιες ψευδαισθήσεις που έχει είναι πραγματικά οράματα δολοφονιών που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο. Θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι της συμβαίνει γιατί όλα αυτά τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και μάλιστα αφορούν το παρελθόν της.

Διάρκεια: 111’         Είδος: Τρόμου    Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουαν

Ηθοποιοί:  Αναμπελ Γουόλις, Μάντι Χασόν, Τζέικ Εϊμπελ, Τζορτζ Γιανγκ

Πέμπτη 9/9:   23:15

Παρασκευή 10/9: 21:00

Σάββατο 11/9:   23:30

Κυριακή 12/9:  22:30

Τρίτη 14/9:  22:30

Τετάρτη 15/9: 21:00

PAW PATROL: Η ΤΑΙΝΙΑ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ

Υπόθεση:  Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός του Paw Patrol, ο Χάμντινγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς όμως ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μια καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το Paw Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας.

Διάρκεια: 88’

Είδος: Κινούμενα Σχέδια       Σκηνοθεσία: Καλ Μπρανκερ

Ηθοποιοί(Φωνές) : Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης.

Σάββατο 11/9 19:35

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ