Αθήνα: Άνθρωποι συγκατοικούν με… περιττώματα -Εστίες μόλυνσης παντού -Απίστευτες εικόνες

0
85

Απίστευτες εικόνες αντικρύζουν καθημερινά οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας στην Αττική. Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, καλούνται να πηγαίνουν με λεωφορεία και με… τα πόδια γιατί δεν τους διατίθενται υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Παράλληλα καταγγέλλουν ότι δεν λαμβάνουν:

-Ανθυγιεινό επίδομα.

-Αποζημιώσεις των μετακινήσεων

-«Ελεγκτικό επίδομα».

Να σημειωθεί ότι για όλα αυτά εξήγγειλαν αποχή από την εργασία. Ωστόσο, η Περιφερειακή Αρχή Αττικής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η απεργία κηρύχθηκε παράνομη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr από κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας και τη Νέα Πέραμο. Πρόκειται για χώρους όπου άνθρωποι συγκατοικούν με ποντίκια, κατσαρίδες, περιττώματα:

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κυβέρνηση & Περιφερειακή Αρχή

Άξιοι για τη στάση και τις επιλογές τους

Την ώρα, που οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας βρίσκονται σε τέτοιους υγειονομικούς ελέγχους σε κατοικίες της Αττικής, όπως ενδεικτικά αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες, η Περιφερειακή Αρχή «πανηγυρίζει» γιατί έβγαλε παράνομη με Αγωγή της, την Αποχή των εργαζομένων από την εξωτερική εργασία και προσπαθεί με αυταρχικές διαδικασίες να ασκήσει πιέσεις στο έργο τους.

Άξιοι… για το ανθυγιεινό επίδομα, που δεν δίνουν.

Άξιοι…, για τις αποζημιώσεις των μετακινήσεων, που δεν δίνουν στους εργαζόμενους των ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας.

Άξιοι…, για το «ελεγκτικό επίδομα», που δεν δίνουν στους εργαζόμενους των ελεγκτικών μηχανισμών και των υποστηρικτικών δομών της Περιφέρειας.

Άξιοι…, για τις παράτυπες υπερεξουσίες, που δίνουν στους προϊσταμένους που τους βολεύει….

Άξιοι…, για τον αυταρχισμό, που επιδεικνύουν, με τις εντολές, που δίνουν.

Δυστυχώς γι αυτούς, με την στάση και τις επιλογές τους επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των εργαζομένων.

πηγή: aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ