Βρεφ/κός Σταθμός-Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο»ΣΤΟΡΓΗ baby»:Ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο για παιδιά από 2 μηνών έως 6 ετών! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

0
7707
                      

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-22 ξεκίνησαν – Ενημερωθείτε για τις επιδοτούμενες θέσεις ΕΣΠΑ καθημερινά στα τηλ.2242302371και 6948040639.

Τα τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «ΣΤΟΡΓΗ»: Προνήπια-Νήπια, ηλικίες από 2 μηνών έως 6 ετών.

Δωδεκάμηνη λειτουργία.

Κρατήστε θέσεις για το ΕΣΠΑ!!

Νέο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «ΣΤΟΡΓΗ»!!!

Το νέο ιδιωτικό ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ¨ΣΤΟΡΓΗ¨ το οποίο συστεγάζεται με το ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ¨ΣΤΟΡΓΗ baby» στην περιοχή ΛΑΓΚΑΔΑ της Κω, είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο για παιδιά από 4-6 ετών!! και ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζει το υπουργείο παιδείας.
 
  Το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΣΤΟΡΓΗ» ανοίγει τις πύλες του από την σχολική χρονιά 2021-2022 για να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές.
Σκοπός μας είναι μια εκπαιδευτική προσέγγιση που έχει στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μας! Με το έμπειρο προσωπικό μας παρέχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και προσφέρουμε οργανωμένες και ελεύθερες δραστηριότητες ώστε να αφυπνίζουμε και να διατηρούμε ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση!
 
  Το σχολικό συγκρότημα πληρεί όλες τις προδιαγραφές του αρμόδιου υπουργείου για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου. Επίσης παρέχει υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας καθώς διαθέτει:
– αντισεισμική προστασία ( συμβατική κατασκευή,κατηγορία C 3 )
-αντικεραυνική προστασία
-σύστημα πυρόσβεσης τύπου sprinkler
Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από :
– 12 αίθουσες απασχόλησης – διδασκαλίας
– 8 αίθουσες ύπνου
– ιατρείο ( αίθουσα εξέτασης απο παιδίατρο)
σύγχρονη , άνετη κουζίνα
– μεγάλη τραπεζαρία
– 5 WC
– 7 λουτρά αλλαγής βρεφών
   Ο αύλειος χώρος έχει έκταση 1000 τ.μ. με τοποθετημένο πιστοποιημένο επαγγελματικό χλοοτάπητα και πιστοποιημένα παιχνίδια!
– διαθέτουμε ένα ολοκαίνουργιο,  σύγχρονο ,ασφαλές σχολικό λεωφορείο 25 θέσεων που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του αρμόδιου υπουργείου κ τις Ε.Ε
  Όλα αυτά  καθιστούν τον Βρεφονηπιακό σταθμό – ιδιωτικό Νηπιαγωγείο »ΣΤΟΡΓΗ» το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο εκπαιδευτήριο στο νησί της ΚΩ και στο νομό Δωδεκανήσου!!!
 
                   ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ »ΣΤΟΡΓΗ»!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ τα τηλ.2242302371και 6948040639.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΒΡΕΦΙΚΟ/ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ/ΠΡΟΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ/
ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ/ΝΗΠΙΑΚΟ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ …ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΡΓΗ BABY!!!

Με εκτίμηση

Ελισσάβετ Πάτμου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η κα Ελισσάβετ Πάτμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικά και ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα

  • την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών στην τάξη και στο σπίτι,
  • την πρόληψη μαθησιακών δυσκολιών στο Νηπιαγωγείο,
  • σχολική ετοιμότητα,
  • μέσα μαζικής ενημέρωσης και εκπαίδευση
  • δυσλεξία και διάσπαση προσοχής
  • και τέλος φυσιολογική ανάπτυξη του λόγου και διαταραχές του λόγου στην προσχολική ηλικία.

Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα της Νηπιαγωγού στο νησί της Κω.

Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου ΣΤΟΡΓΗ.

Σύζυγος και μητέρα ενός  αγοριού και δύο κοριτσιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.