ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του Dermatology & Cosmetics Lab της Δρ. Σμάρως Τσαούση στην Κω

0
14815

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, του Ιατρικού συλλόγου και πολλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του ιατρικού κέντρου Dermatology & Cosmetics Lab στο Μαρμαρωτό (δίπλα στην Τρ. Πειραιώς) με επικεφαλής την συμπατριώτισσά μας Ιατρό Δρ. Σμάρω Τσαούση.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Περικλής μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου να είναι καλορίζικο επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου.

Σκοπός του κέντρου Dermatology & Cosmetics Lab είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας, στη Δερματοχειρουργική, στην Αισθητική Ιατρική, στις Laser εφαρμογές και στην Μεταμόσχευση Μαλλιών.

«Στο χώρο μας, με όπλα τη γνώση και ικανότητα της Δρ. Τσαούση Σμάρω, την άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και την αυστηρή τήρηση των κανόνων ιατρικής δεοντολογίας δίνονται λύσεις σε δερματολογικά και αφροδίσια προβλήματα τόσο των ενηλίκων όσο και των παίδων, αντιμετωπίζονται χρόνιες παθήσεις του δέρματος και γίνονται αφαιρέσεις καλόηθων και κακόηθων βλαβών.

Το δερματολογικό κέντρο ανοίγει νέες συνεργασίες στο τομέα της Ογκολογίας για το νησί της Κω, με το Καταξιωμένο Καθηγητή Παθολογίας-Ογκολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Τσαβαρής Νικόλαος.

Εφαρμόζονται κενοτόμες θεραπείες για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιούνται μονάδες Laser με τεχνολογία αιχμής και προσφέρονται θεραπείες σώματος, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τέλος, το δερματολογικό ιατρείο μας προσφέρει την πρωτοποριακή μέθοδο της Κρυολιπόλυσης με το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο μηχάνημα το Coolsculpting της εταιρίας Zeltiq.»

Καλορίζικο και καλές δουλειές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ