Μελέτη: Περίπου το 1/3 των φρούτων στην Ευρώπη είναι μολυσμένα με επικίνδυνα φυτοφάρμακα

0
725

Σχεδόν το ένα τρίτο των φρούτων που παράγονται στην Ευρώπη είναι μολυσμένα με επικίνδυνα φυτοφάρμακα, σύμφωνα με μελέτη. (PAN Europe)…

 Τα αποτελέσματα αυτά επισκιάζουν την υποτιθέμενη φιλοδοξία των Βρυξελλών, να μειώσουν κατά το ήμισυ, τη χρήση των πιο επικίνδυνων φυτοφαρμάκων έως το 2030.
 Βασικά πάντα στο τέλος γίνεται (προγραμματισμένα) το αντίθετο απ’ αυτό που λένε ή φιλοδοξούν οι Βρυξέλλες, αφού τις νομοθεσίες υπαγορεύουν τα πανίσχυρα και ανεξέλεγκτα λόμπι που κατοικοεδρεύουν στην καρδιά της ΕΕ. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε!
 Την ίδια ώρα, τα χειρότερα έρχονται. Το κόστος των τροφίμων στη Γαλλία, θα μπορούσε να αυξηθεί – αρχικά – κατά 8,2% το επόμενο διάστημα, κάτι το οποίο θα οδηγούσε σε αύξηση των ετήσιων δαπανών για τρόφιμα κατά 224 ευρώ, ανά άτομο, έως το τέλος του χρόνου (δηλαδή 896 ευρώ επιπλέον για μια τετραμελή οικογένεια).
 Πάντως η γαλλική κυβέρνηση βλέποντας τι έρχεται (μιας και είναι συνδιοργανώτρια), ετοιμάζει κουπόνια τροφίμων για όσους σε λίγο δεν θα μπορούν να καλύψουν πια τις βασικές τους ανάγκες ούτε με την…ολιστική μέθοδο!
Μάλιστα, για να διασκεδάσει την επισιτιστική ανασφάλεια (πείνα το λένε λαϊκά), που βρίσκεται προ των πυλών, ο υπουργός οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ, κάλεσε σε ομιλία του, όσες επιχειρήσεις μπορούν, να αυξήσουν τους μισθούς!

Όσιος Παΐσιος:
«Ἄλλοτε σπάνια ὑπῆρχε καρκίνος. Βλέπεις, ἦταν φυσική ἡ ζωή. Ἄλλο θέμα τί ἐπέτρεπε ὁ Θεός. Ἔτρωγε κανεὶς φυσικές τροφές καὶ ἦταν ὑγιέστατος. Φροῦτα, κρεμμύδια, ντομάτες, ἦταν ὅλα καθαρά (…). Τώρα ἔχουν λιπάσματα, ραντίσματα. Τί τρῶνε σήμερα οἱ ἄνθρωποι! Τὸ ἄγχος, οἱ νοθευμένες τροφές ἀρρώστια φέρνουν. Ἀχρηστεύεται ὁ κόσμος, ὅταν χρησιμοποιῆ ἀδιάκριτα τὴν ἐπιστήμη»

(Γέροντος Παϊσίου, Λόγοι Α’, «Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο»)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ