Geert Bossche – Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο: «Έρχεται καταστροφή από τους μαζικούς εμβολιασμούς»

1
1598

Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο  Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»

Μιλώντας στο HighWire και σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο από τους μαζικούς εμβολιασμούς που προβλέπει ο Βέλγος ιολόγος ο ίδιος απάντησε  λέγοντας:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το  μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Αυτό που επαναλαμβάνω και αυτό είναι η λογική της επιστήμης και τίποτα άλλο, αυτό που θα παρατηρήσουμε εάν συνεχίσουμε το πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις και δεν κάνουμε κάτι για την πίεση των μολύνσεων, ανοσιοποιήσουμε όλα τα παιδιά, εννοώ  αν αυτό δεν οδηγήσει σε μια καταστροφή  τότε μπορείτε να με βάλετε  στη φυλακή» είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του ο Bossche για να συνεχίσει:

«Είμαι πολύ σοβαρός απέναντι σε αυτό. Υπάρχει έστω και ένας ειδικός ο οποίος θα τολμήσει να πει αυτό; “Εάν είμαι λάθος με το πρόγραμμα του εμβολιασμού των παιδιών να με βάλετε στη φυλακή;”. Δεν υπάρχει κανείς.

Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Είναι σαν να συγκεντρώνει κομμάτια από ένα παζλ ενός πολύ πολύπλοκου παζλ το οποίο μπορεί να ταιριάξει με ένα και μοναδικό τρόπο.  Εάν επιστημονικά έχει νόημα και μετά δεις όλα τα δεδομένα τότε οδηγούν κάπου.

Φυσικά δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά. για παράδειγμα πότε θα έχουμε έκρηξη στο Ισραήλ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πριν το τέλος του έτους.

Δίνουμε όμως στον ιό την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα στην ανθρωπότητα  ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ανοσία και σε αυτούς που δεν τους έχει απομείνει.

Δεν μπορούμε όμως να εμβολιάζουμε τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά είναι η τελευταία μας ελπίδα», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. και χλευασμό Επιστημόνων όπως στα Πετσο-ταισμενα ΜΜΕ. Σε ποια άλλη χώρα χρησιμοποιούν τον όρο «ψεκασμενοι » συλλήβδην για όσους είναι σκεπτικιστές ως προς τους εμβολιασμους;; Μόνο στη Χούντα Μητσοτάκη. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, πως να αντιληφθεί την Χούντα ο Φασίστας;!; Ευχαριστούμε θερμά την Aegeanews (Γιάννη) που δίνει χώρο και στην μη επικρατούσα άποψη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ