ΒΙΝΤΕΟ Ο παγκόσμιου διαμετρήματος επιστήμονας Sucharit Bakdi για τις επιπτώσεις των εμβολιασμών στην υγεία

7
2898

Ο παγκόσμιου διαμετρήματος επιστήμονας Sucharit Bakdi απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Μ. Τριανταφυλλόπουλος παραθέτει τα συμπεράσματα του για τα εμβόλια , την πανδημία και τα μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις.

Μιλάει για τις επιπτώσεις των εμβολιασμών στην υγεία των πολιτών αλλά και για τις μελλοντικές επιπτώσεις των σκευασμάτων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Κόντρα στο ρεύμα που επικράτησε διεθνώς από τις πρώτες στιγμές της πανδημίας, ο Bhakdi, Αυστριακός, γεννημένος στις ΗΠΑ αλλά με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, υποστήριξε και υποστηρίζει με σθένος τις θέσεις του, εξηγώντας υπομονετικά αλλά και πειστικά όλες τις λεπτομέρειες, τις παραμέτρους των επιστημονικών δεδομένων που καθορίζουν την πεποίθηση πως αυτά τα εμβόλια που παρασκευάστηκαν τόσο γρήγορα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και προσφέρθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό κρύβουν σοβαρά προβλήματα και εμπεριέχουν σημαντικές απειλές για την υγεία των πολιτών, όλων των ηλικιών.

Ο Sucharit Bhakdi μιλάει και για τους επιστήμονες που διαδραματίζουν κυρίαρχους ρόλους διεθνώς σε αυτή την πανδημία. Μιλάει για κυβερνήσεις και τις αποφάσεις τους, τις καμπάνιες που πυροδότησαν και τα μέτρα που έλαβαν. Μιλάει για τα σενάρια συνωμοσίας και τους συνωμοσιολόγους. Μιλάει για τις αρτηρίες μας, τους πνεύμονές μας, τις άμυνές μας και τα αντισώματά μας, την υγεία του καθενός μας, νέου ή ηλικιωμένου. Παρακολουθήστε αυτή τη συνέντευξή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

πηγή:

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τρόπος λειτουργίας του εμβολίου είναι ουσιαστικά μια ρήξη με το Θεό. Τα πειράματά τους είναι όπως αυτά που έκαναν ο Μέγκελε και οι ναζί…

  2. οι επίσκοποι που παροτρύνουν τους χριστιανούς να μπολιαστούν και έξω από του ναούς οι αφρονες, ακούνε ;

    Δικαστήριο της Νέας Υόρκης μπλόκαρε προσωρινά σήμερα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα για την Covid-19, διότι η εντολή που είχε δώσει η Πολιτεία δεν προβλέπει εξαιρέσεις για θρησκευτικούς λόγους.Ο δικαστής Ντέιβιτ Χερντ ανέφερε στη γραπτή απόφασή του ότι απαγορεύει την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.Εναντίον της Πολιτείας είχαν προσφύγει 15 γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι υγειονομικοί, με το σκεπτικό ότι η εντολή παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματά τους κατά πολλούς τρόπους. Οι ενάγοντες δηλώνουν όλοι χριστιανοί που αντιτίθενται στα εμβόλια επειδή κατά την ανάπτυξή τους χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα εμβρύων από αμβλώσεις.Ο Χερντ έδωσε διορία στην Πολιτεία μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ώστε να απαντήσει στους ενάγοντες και όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία για τις 28 Σεπτεμβρίου.Την εντολή είχε εκδώσει τον περασμένο μήνα ο πρώην κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, αναφέροντας ότι περίπου το 75% των 450.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία έχει εμβολιαστεί πλήρως.Πηγή: ΑΜΠΕ

  3. Ειναι τραγικο να παραδεχεται να βλεπει να αποδεικνυει ενας γιατρος οτι ειναι πνευματικο ζητημα και οι μασκαριοτατοι ιερερχες να μην το βλεπουν. Οι μασκες τους εκλεισαν και τα ματια και την λογικη και την πιστη. Ουαι γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες. Και μην βαζετε την αγαπολογια μπροστα για το καλο του συνανθρωπου μας. Γιατι δεν απαιτειτε να ρθουν τα φαρμακα και να μας που ξεκαθαρα οτι υπαρχει και θεραπεια? Ειμαστε προβατα χωρις ποιμενα. Ναι ετσι νιωθουμε

  4. Από πού συνάγεται το συμπέρασμα πως ο «κορυφαίος» κ. Bakdi είναι ανώτερος από τον κ. Τσιόδρα ή από τον κ. Σύψα: Είναι πάντως γελοίο να προβάλλεται ως επιστήμονας κάποιος που χρησιμοποιεί κάθε άλλο παρά επιστημονικά επιχειρήματα. Φυσικά προκύπτει και θέμα (κοινωνικής) ευθύνης αυτού που με πρόσχημα την ενημέρωση προβάλει αντιεπιστημονικές απόψεις.

    • ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ???ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΨΑ???
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.

  5. Γιατί , είναι κακό να ασπάζεται μασκοφορεμενος ο ιερεύς το ευαγγέλιο; Είναι κακό να ασπάζεται ομοίως με μάσκα τον σταυρό από τον αγιασμό; Μια χαρά είναι η μάσκα.Προστασία. Α ρε Μάικλ Τζάκσον πόσο μπροστά ήσουν οταν φόραγες την μαύρη μάσκα! Και ο Ζορό το ίδιο.Και εγώ φοράω τέτοια ίδια μάσκα στα καρναβάλια. Κρύβω τα χάλια μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ