Η μοριακή βιολόγος Γιασεμή Καψάλη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Γιατί δεν έκανα το εμβόλιο»

8
2256

Το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μέσω Skype  η συνέντευξη που παραχώρησε η Γιασεμή Καψάλη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. https://www.zougla.gr/ygeia/article/g…

Η ειδική επιστήμων απάντησε σε όλα τα καυτά και καίρια ερωτήματα που τίθενται για τον εμβολιασμό κατά του Κορωνοιού, τα ζητήματα των παρενεργειών που προέκυψαν από τα υφιστάμενα εμβόλια, τις ειδικές παρενέργειες που διαπιστώθηκαν σε εμβολιασμένα παιδιά και εφήβους (Περικαρδίτιδες και Μυοκαρδίτιδες) , για τα ειδικά ζητήματα ανοσίας, συλλογική και ατομικής, καθώς και για τα ηθικού επιπέδου προβλήματα που ανακύπτουν με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ.

Η συνέντευξη αυτή ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα και δίνει απαντήσεις σε μία δέσμη ερωτημάτων που βασανίζουν εδώ και πολλούς μήνες τις κοινωνίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς νο1.. Εσύ καμμενε εμβολιολασμενε να εμπιστεύεσαι τους τηλεμαιντανους

    .. Βλέπε Βασιλακοπουλο… Όπως επίσης και Ευαγγελάτο (που επιδοτήσαν τα κανάλια του και ο ίδιος το παραδέχθηκε με εκατομμύρια ευρώ, για να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου…. Μπεεεε πρόβατο.
    όπως επίσης και τους τηλεγιατρους μαϊντανόυς ,πληρωμένους με100αδες χιλιάδες συψα, τσιορδα..

    • Τι σε ενδιαφέρει αλήθεια ποιο κανάλι βλέπει ο καθένας; Χουντικός είσαι;Εσυ βλέπεις Τριανταφυλοπουλο ο άλλος Ευαγγελάτο.Ποιο είναι το πρόβλημα σου;Να βλέπουμε όλοι το ίδιο θέλεις;Εσυ πιστεύεις την κ. Καψαλη μια και την ξέρεις χρόνια,ο άλλος σκολουθει το 99% των γιατρών την κυβέρνηση μας και αντιπολητευση,και τις κυβερνήσεις σε όλο το κόσμο.Δεν είναι Δικαιομα του;Ακούσαμε τους αντεμβολιαστες και από φασίσαμε ότι …..η γη είναι στρογγυλή ,Δικαιομα σου να λες ότι είναι τετράγωνη,αλλά μάντεψε τι είσαι.

  2. Ποιος είπε ότι και οι μορφωμένοι άνθρωποι δεν κάνουν λάθη;;;
    Σέβομαι τις σπουδές της κυρίας… Αλλά…
    Τέλος πρέπει να δοθεί σε ολ αυτά…. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος….
    Πρεπει όλοι να εμβολιαστουμε!!!!!! Και επιφυλάξεις να έχουμε. Για τις οποίες παρενέργειες… .. Είναι ο μόνος δρομος….

  3. Βλέπετε Βασιλόπιτα όρνια, τον είχα κάποτε συμμαθητή και αφριζε όταν μίλαγε. Πολύ χαμηλό επίπεδο … Να μάθετε να ακούτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, όχι μόνο μονόπλευρα …

  4. όποιος επιστήμονας δώσει τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν σας αρέσει έ;; Φάτε σανό από τους πληρωμένους τηλεμαϊντανούς. Βόδιαααα !!!!

  5. ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΩ.
    ΚΑΙ ΠΑΠΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

    ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!
    ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!!!
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ