Εμβόλιο: Δήλωση γιατρών περί «ανυπαρξίας κινδύνου βλάβης», ζητούν εργαζόμενοι (έγγραφο)

20
1888

Δήλωση με την οποία, όπως τονίζουν, επιχειρούν «να ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ τον Εκβιαστικό Εμβολιασμό Υγειονομικών κ άλλων εργαζομένων, κυκλοφορούν εργαζόμενοι. Η συγκεκριμένη δήλωση η οποία έχει γίνει viral στα social media, ζητά από τον υπεύθυνο του Εμβολιασμού,  γιατρό να  υπογράψει την Ενημέρωση περί ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΒΛΑΒΗΣ από το εμβόλιο, με βάση τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, «την αντιγράφετε και την καταθέτετε πρώτα στην εργοδοσία και μετά στο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά ΠΡΙΝ απο οιαδήποτε ιατρική πράξη) και Αν ο υπεύθυνος του Εμβολιασμού Ιατρός ΔΕΝ υπογράψει την Ενημέρωση περί ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΒΛΑΒΗΣ από το εμβόλιο, με βάση τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ».

πηγή: .aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν δεν έχει την ευθύνη η παρασκευάστρια εταιρεία γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες. Όταν δεν έχει την ευθύνη το κράτος. Όταν δεν έχει την ευθύνη ο γιατρός γιατί να έχω εγώ την ευθύνη αν πρέπει η όχι να εμβολιαστω και να υπογράψω κιόλας πριν το κάνω;

    • ποιο εμβολιο, χαπι, αντιβίωση, σιρόπι σας δίνει δηλωση. οκ,καταλαβαίνω το φοβο ενος νεου σκευασματος αλλα να υπάρχει και μια λογική σε ότι λεμε. καλή συνέχεια

        • Λάθος. Είναι έμμεση υποχρεωτικότητα. Αν σου πουν πάρε την αντιβίωση να γίνεις καλά με τις οποίες παρενέργειες, θα την πάρεις να γίνεις καλά?
          Θα την πληρώσεις και θα γουστάρεις. Γι αυτό θα την εκτιμήσεις. Αν σου πουν κανε μια εγχείρηση μπας και σωθείς 50 50 ζωή και θάνατος και υπέγραψε κιόλας με ευθύνη σου θα το κανεις για να μην πεθάνεις?
          Φυσικά.

        • Τι δουλειά έχει το σιρόπι που κι αυτό θα το πάρεις αν στο πει ο γιατρος. Η ουσία είναι ότι χρόνια τώρα ακολουθούμε τις συμβουλές των γιατρών και παίρνουμε- κάνουμε ότι μας πουν χωρίς να σκεφτούμε το κόστος των παρενεργειών . Τώρα κολλήσαμε στο εμβολιο.

    • Περί ΒΛΑΚΕΙΑΣ ο λόγος. ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο δεν είναι αθώο. Όμως ΔΙΝΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ. Ελαχιστοτατα τα κρούσματα, τεράστια τα ωφέλη. Γιατί κόλλησατε στα εμβόλια γενικώς? Πάνω από μια δεκαετία έγινε της μόδας ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ. Φυσικά με δυσάρεστες συνέπειες μέχρι και ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Ας οψονται οι ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ

      • Λίγο παρατηρητικός να ήσουν και να μην σύγκρινες ανόμοια πράγματα δεν θα ήσουν αυτό που κατηγορείς τους άλλους

        Δεν βλέπεις ότι όλα είναι σε πειραματικό στάδιο και καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνει κανένας? Δεν βλέπεις μια ματιά τους θανάτους και την αύξηση κρουσμάτων στις πιο εμβολιασμένες περιοχές? Δεν βλέπεις στους θανάτους εκτός από αυτά που βγαίνουν στις ειδήσεις πχ τους θανάτους τοπικά από τον Ιανουάριο και μετά? Τι λύσεις έδωσε ο εμβολιασμός στην Αγγλία και στο Ισραήλ και τι συμβαίνει στις πιο ανεμβολίαστες χώρες? Γιατί τόση πρεμούρα με βία, προπαγάνδα, τρομοκράτηση να εμβολιαστούν όλοι στις χώρες που αγόρασαν τα εμβόλια και όχι παγκόσμια αφού ο ιός είναι παγκόσμιος?

        • Καρφιτσα... Περι ....παρατηρητικοτητος. Ακριβως αυτο ειναι το σωστο.

          Αρκει να τα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ ΟΛΑ. Γιατι εθελοτυφλεις στα χιλιαδες θυματα του covid 19? Δεν συγκλονιζεσαι απο το παγκοσμιο σοκ? ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ολοκληρη αναστατωθηκε με ζημιες ΔΙΣ. Η παγκοσμια αγορα κλονιστηκε συθεμελα. Χιλιαδες τα φερετρα. Και η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΛΥΣΕ τα παντα. Και μην σου διαφευγει οτι γενικα τα covid εμβολια χρειαζονται καθε χρονο γιατι μεταλλασονται. Ποσο μαλιστα αυτο το 19 που ειναι ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ. Οποτε θα ερθει η στιγμη που θα το κανουν ΟΛΟΙ. Και οι ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ.

        • Απλα γιατι δεν υπαρχει χρονοςτρεχουμε πισω απο τον ιο.Θα μου πεις εδω δεν καταλαβαινεις τα απλα θα καταλαβεις τα δυσκολα;Λες για Αγγλια και Ισδραηλ αλήθεια δεν βλεπεις τι θανατους και περιορισμους ειχαν πρην το εμβολιο;Σοβαρα τωρα;Δεν βλεπεις στις πιο ανεμβολιαστες χωρες σημερα και μοναδικες που χανοντε ακομα δεκαδες ανθρωποι;Ινδια και Βραζιλια;Ακομα δεν μπορεις να καταλαβεις αλλο η επιστημη το 60 και αλλη του 2020;Αλλοι ρυθμοι και χρονοι για να βγαλουν ενα εμβολιο και αλλοι σημερα.Αλοιμονο αν ηταν οι ιδιοι.Θα μου πεις τι καθομαι και απανταω σε καποιων ειδικο χρονια που εχει ασχοληθει με ερευνες και ξερει.Ε συγχνωμη φιλε.

        • Στον μικρόκοσμο σου ζεις..στα χαμένα.. εντελώς.Κριμα τα παιδιά σου.

  2. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΣΤΑ, ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΦΟΥΛ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ 10 ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ 95% ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 90% ΝΕΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

  3. Πάρτε ένα DEPON και διαβάστε τις οδηγίες.
    3 Αυγ 2021 at 9:03:23
    Αν η ΒΛΑΚΕΙΑ είχε όνομα θα Καρφίτσα ΒΛΑΚΕΙΑΣ.. ΠΕΡΊ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ-ΒΛΑΞ ο λόγος. ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο δεν είναι ΑΘΏΟ.. ΣΥΜΦΩΝΏ..(πόσο μάλλον οι δραστικές ουσίες άγνωστης ταυτότητας στα τρία νέα εμβόλια.!!! . Όμως ΔΙΝΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ. ΠΆΛΙ ΣΥΜΦΩΝΏ..(το DEPON και τα φάρμακα τα παίρνουν άρρωστοι… Δεν ΈΧΩ ΔΕΙ άνθρωπο υγιή να παίρνει DEPON, ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΠΟΝΟΚΈΦΑΛΟ.. – ΔΕΝ ΈΧΩ ΆΡΡΩΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΆΡΜΑΚΟ ΔΡΑΣΤΙΚΌ , ΟΎΤΕ ΚΑN ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΣΠΙΡΙΝΗ, ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΤΕΘΕΙ… ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ Ελαχιστοτατα τα κρούσματα, τεράστια τα ωφέλη. ΜΆΛΛΟΝ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!!! ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΎ ΕΠΘΣΗΣ κόλλησες στα εμβόλια γενικώς Σαν ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΜΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΜΟΣ… ΞΕΚΌΛΛΑ ΛΟΙΠΌΝ… ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕ… ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΚΑΜΊΑ μόδα ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ… ΜΌΔΑ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΠΟΥ ΦΈΡΝΟΥΝ ΤΡΙΣ.. . Φυσικά με δυσάρεστες συνέπειες μέχρι και ΤΡΑΓΙΚΕΣ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ας οψονται οι ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

  4. Με τέτοια μυαλά θα κάνετε καιρό να δείτε ένα άλλο έντυπο που λέγεται Αναγγελία Πρόσληψης… Πάρτε το χαμπάρι όλες οι εταιρείες ζητάνε εμβολιασμενους, οι ψωριαρηδες το μπαούλο… Ευτυχώς η εξέλιξη των ειδών μας κάνει να αισθανόμαστε αισιοδοξία για ένα μέλλον χωρίς εσάς…

  5. Ο εμφύλιος ανάμεσα στους πολίτες έχει δημιουργό με ονοματεπώνυμο:

    Μητσοτάκης.
    Θέλει να το παίξει ήρωας, ότι έσωσε την χώρα, ότι πέτυχε. Όμως επειδή δεν του βγαίνει, φανερώνει το αληθινό του πρόσωπο : αυτό του Δικτάτορα, που κουρελιάζει το Σύνταγμα, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κλπ. Ε, όσο αυτός διώκει τους φοβισμένους ανεμβόλιαστους, (οι αρνητές συνομωσιολόγοι είναι ελάχιστοι) τόσο θα μειώνετε το ποσοστό όσων θέλουν να εμβολιαστούν. Άλλο δίνω προνόμια στους εμβολιασμένους και άλλο διωκω από παντού τους ανεμβολιαστους, χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια που τον ψήφισαν: την πλειοψηφία των εργοδοτών, τα ΜΜΕ και τα …φτωχαδακια, φοροφυγάδες, φοροκλεπτες, μιζαδορους στον ιατρικο χωρο… Μπράβο, μπράβο, μπράβο στην ενέργεια αυτή των δικηγόρων των εργαζομένων. Εμείς οι ανεμβολίαστοι θα ψοφήσουμε. Εσείς οι φανατικοί εμβολιασμένοι όμως, δεν θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας, παρασύροντας δια της βίας και άλλους. Ουτε κραξιματα τυπου ψεκασμενοι, χρυσαυγίτες, Βελοπουλαίοι, δεν μπορούν να υποβιβάσουν τον διαφορετικό τρόπο σκέψης. Αλλά ο φασίστας, φασίστας θα πεθάνει. Ετοιμαστείτε για τις επόμενες 15 δόσεις Pfizer κλπ.

  6. Το σκεφτόσασταν πολύ να ζητήσετε δήλωση των γιατρών ότι δεν θα σας πειράξει για να εμβολιαστείτε; ούτε για depon δεν θα υπογράψει γιατρός και είναι λογικο. Που ξέρει αν εγώ είμαι αλλεργικός, αν έχω θέμα υγείας, αν έχω ίωση, αν φάω κάτι που δεν πρέπει κ πάθω κάτι μετά. Ο άλλος πέθανε μετά το εμβόλιο γιατί πήγε και το έκανε ενώ είχε κορονοιο και δεν έκανε τεστ και αφού το έκαναν σημαία οι αρνητές είπαν οι δικοί του ότι είχε συμπτώματα όλη τη βδομάδα πριν το εμβόλιο κ παρόλα αυτά δεν είπε τίποτα κ πήγε και το έκανε. Είστε σοβαροί; άκου δήλωση που ζητάνε.

  7. Μα γιατί να κάνουμε ένα εμβόλιο που το παρακάμπτει η Δέλτα;

    Μας έχετε @#@#σει την ζωή 18 μήνες τώρα και μόνο φως στο τούνελ δεν είδαμε..
    Πού χάθηκε η καταγγελία πριν μερικές εβδομάδες, ενός γονιού που εκβίασαν οι εργοδότες τον γιο του να εμβολιαστεί και το παιδί πέθανε λίγο μετά το εμβόλιο; Ποιός από εσάς τους λεχριτες που πληκτρολογουν εδώ μέσα, θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί και σε άλλους, από το μπουλινγκ που κάνετε καθημερινά στους μη εμβολιασμένους; Θα γραφετε πως ψοφησε ενας, αλλα προστατεύονται οι πολλοί; Να ψοφησετε εσείς λοιπόν. Σας πίεσε κανείς εσάς να κάνετε το εμβόλιο; Επιλογή σας δεν ήταν; Εσείς γιατι πιέζετε τους άλλους; Βοηθάτε τον Ηγέτη σας Μητσοτάκη;; Αμοιβεστε για αυτό ή είστε απλά αγνοί…φανατικοί Νεοδημοκράτες;; Εσείς είστε ο βρωμερός ιός σε αυτή τη χώρα, όχι ο Covid-19.

  8. Δε πα να πεθάνετε ανεμβολιαστοι που κάνετε και κηρύγματα.εμεις τι φταίμε και να μας κολλάτε και να σας θεραπευουμε

  9. Βάλε την μάσκα σου ξιπασμενε, που την πέταξες στα σκουπίδια από τότε που τρυπηθηκες για δεύτερη φορά, και απο την ανεμελιά σου και την φαντασίωση σου ότι δεν κολλάς, έχεις μεταδώσει σε δεκάδες ανθρώπους τον ιό. Οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν τον ιό. Να ψοφησετε λοιπον, μακριά από εμάς, που έρχεστε και κολλατε τη μούρη σας στο πρόσωπο μας, μουσκευοντας μας με τα μολυσμένα σάλια σας. Πραγματικά ΕΣΕΙΣ μεταδίδετε παντού τον ιό, γιατί είστε οι μόνοι που δεν τηρούν πια κανένα μέτρο προστασίας. Στα τσακίδια φασίστα νουδιτη,
    που όσα σχόλια κι αν κάνεις, όσες δεκάδες ψευδώνυμα κι αν χρησιμοποιείς, maccacos γεννήθηκες και maccacos θα πεθάνεις. Κι αφού τρελαίνεσαι για εμβόλια, να σου στείλουμε έναν βάρβατο Νιγηριανό απο το Hot Spot, να σε εμβολιασει και κατά την Μητσοτακοπανούκλας! Έχει μια …σύριγγα, 24 εκατοστά, 8 εκατοστά διάμετρο! Θα παρακαλάς για …500 δόσεις..!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ