Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση!

6
1739

Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!

Σεβόμενοι την αλήθεια όλους αυτούς τους μήνες το Κουρδιστό Πορτοκάλι πρωταγωνιστεί στη καταγραφή της σωστής διάστασης των γεγονότων μέσα σε έναν ωκεανό προπαγάνδας από κάθε είδους συμφέροντα. Αυτό το διάστημα και καθώς κυριαρχεί η μετάλλαξη Delta την οποία όμως δεν αντιμετωπίζουν τα εμβόλια υπάρχει μία εκτός κοινής λογικής πίεση από τις κυβερνήσεις για εμβολιασμό έναντι μία μετάλλαξης που δεν καλύπτει το εμβόλιο! Αυτή η πίεση θα είχε λογική εάν δεν κυριαρχούσε αυτή η μετάλλαξη και εάν μετά από 6 μήνες τα αντισώματα των εμβολιασθέντων δεν ξεφούσκωναν εντυπωσιακά. Στην πραγματικότητα σήμερα οι κ.κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σακελλαροπούλου που έκαναν τη 2η δόση στις 18 Ιανουαρίου 2021 είναι ουσιαστικά ανεμβολίαστοι και κινδυνεύουν!

Είχαμε σημειώσει πολύ νωρίς ότι η πανδημία θα προκαλέσει τρομακτικές πολιτικές συνέπειες. Θα έχουμε πτώσεις κυβερνήσεων σε ολόκληρο το κόσμο και ανακατατάξεις που για την ώρα δείχνουν αδιανόητες. Σε λίγο θα ξεδιπλώνονται μπροστά μας.

Στο μεταξύ…

Παγκόσμιο-σοκ προκαλούν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Dr. Ugur Sahin στη WSJ o oποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech και ο δημιουργός του εμβολίου που διακινούν οι Pfizer/BionTech.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – Η ασυλία έναντι του κοροναϊού μειώνεται σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί πλήρως με τη βολή που έγινε από την BioNTech SE και την Pfizer Inc. τον Ιανουάριο λόγω της ταχέως διαδεδομένης παραλλαγής Delta, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, επιβεβαιώνοντας τα δεδομένα που προέκυψαν από το Ισραήλ την τελευταία φορά εβδομάδα.

Αλλά ακόμη και όταν τα επίπεδα αντισωμάτων μειώνονται επτά μήνες μετά την ανοσοποίηση σε ορισμένους παραλήπτες εμβολίων, οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν προστατευμένοι από σοβαρές ασθένειες και ενδέχεται να μην χρειάζονται ακόμη μια τρίτη δόση, σύμφωνα με τον Ugur Sahin, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας που ανέπτυξε το εμβόλιο και συνεργάστηκε με την Pfizer να αναπτύξει το προϊόν για την παγκόσμια αγορά.

«H πυκνότητα των αντισωμάτων πέφτει-the antibody titers are going down», παραδέχεται ο Δρ Sahin, αναφερόμενος στη μονάδα μέτρησης αντισωμάτων κατά του ιού. «Η προστασία του εμβολίου έναντι της νέας παραλλαγής είναι σημαντικά χαμηλότερη.»(!!!)
Ο Δρ. Sahin έκανε τα σχόλια αφού προέκυψαν προκαταρκτικά στοιχεία από το Ισραήλ που έδειξαν ότι οι άνθρωποι που είχαν λάβει τις δόσεις τον Ιανουάριο είχαν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από αυτούς που εμβολιάστηκαν τον Μάιο.

Ο Διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Dr. Rochelle Walensky, δήλωσε σε ενημέρωση του Λευκού Οίκου την Πέμπτη ότι τα εμβόλια προσφέρουν υψηλό βαθμό προστασίας από λοιμώξεις, σοβαρές ασθένειες και θάνατο από την παραλλαγή Delta.

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει τώρα να αποφασίσουν εάν θέλουν να κάνουν ένα τρίτο εμβόλιο για να ενισχύσουν την ανοσία ή αν θα επιτρέψουν την ελεγχόμενη μόλυνση να προχωρήσει σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα δεν θα βιώσουν απειλητικά για τη ζωή συμπτώματα, ισχυρίζεται πλέον ο Δρ Sahin πετώντας το μπαλάκι στις κυβερνήσεις.

Το εμβόλιο των BioNTech-Pfizer, βασισμένο σε αυτό που είναι γνωστό ως τεχνολογία messenger RNA, δημιουργεί διπλή ανοσία έναντι του ιού κοροναϊού: προστασία έναντι λοίμωξης, η οποία παρέχεται από αντισώματα και προστασία σε κυτταρικό επίπεδο, όπου τα λεγόμενα κύτταρα μνήμης εκπαιδεύονται για την ταυτοποίηση των μηχανισμών άμυνας των ιών  καταστρέφοντας το παθογόνο κάθε φορά που εισέρχεται στο σώμα.

-Η αποδυνάμωση της πρώτης γραμμής άμυνας – τα αντισώματα – σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να μολυνθούν ξανά, αλλά δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι η κυτταρική ασυλία τους έπεφτε, καθώς οι περισσότερες λοιμώξεις δεν θα έληγαν σε σοβαρή ασθένεια, είπε ο Δρ Sahin.

Μικρά δείγματα από προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα έδειξαν ότι μετά από δύο βολές το εμβόλιο ήταν 39% αποτελεσματικό στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης και 40% αποτελεσματικό στη μείωση του κινδύνου συμπτωματικής νόσου κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία η παραλλαγή Delta αντιπροσωπεύει τη πλειονότητα των περιπτώσεων. Το εμβόλιο ήταν 91% αποτελεσματικό στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών την ίδια περίοδο μεταξύ 20 Ιουνίου και 17 Ιουλίου, ανέφερε το υπουργείο.

Το Ισραήλ άρχισε ήδη να προσφέρει μια τρίτη δόση σε ανοσοκατεσταλμένους  άτομα και κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες μελετούν εάν είναι απαραίτητο για τον ευρύτερο πληθυσμό.

Σε αντίθεση (!!!) με την Pfizer, η οποία υποστηρίζει μια τρίτη δόση, ο Δρ. Sahin είπε ότι δεν θα έδινε δημόσια συμβουλές σχετικά με το αν θα χρησιμοποιήσει μια τρίτη λήψη, γνωστή ως αναμνηστική, και ότι θα ερμηνεύσει δεδομένα μόνο όταν φτάνουν από την πραγματική ζωή μελέτες όπως αυτή στο Ισραήλ.

(Σας θυμίζουμε ότι μόλις ξεμύτισε η παραλλαγή Delta κυκλοφόρησαν κατ΄επανάληψη μελέτες οι οποίες υποστήριζαν ότι το εμβόλιο της Pfizer μπορούσε να αντιμετωπίσει τη μετάλλαξη Delta. Aυτό υποστήριζαν και στελέχη της εταιρίας ανά το κόσμο. Επίσης πρόσφατα στελέχη της Pfizer είχαν ζητήσει από τις Αμερικανικές Αρχές την έγκριση της 3ης ενισχυτικής δόσης. Έρχεται τώρα ο πατέρας του πρώτου εμβολίου να διαφωνήσει δημόσια με τη Pfizer και να θολώσει ακόμη περισσότερο το τοπίο προκαλώντας απίστευτη αγωνία σε εμβολιασθέντες και μη.

«Αυτή η συζήτηση πρέπει να προχωρήσει χωρίς εμάς: Θα παρέχουμε μόνο δεδομένα και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να μας πουν τι θέλουν», δηλώνει τώρα.

Ο  Dr. Sahin είπε ότι στην ιδανική περίπτωση το εμβόλιο, το οποίο επί του παρόντος πωλείται μόνο σε κυβερνήσεις, θα εγκριθεί για ευρεία χρήση και θα διατίθεται στην αγορά για ιδιωτικές αγορές. Προς το παρόν, ο πυροβολισμός έχει εγκριθεί μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης στη Δύση, πράγμα που σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αποφασίσουν εάν θα θέσουν στη διάθεσή τους μια τρίτη βολή στους πολίτες τους.

«Όταν το εμβόλιο γίνει διαθέσιμο στην ελεύθερη αγορά, όλοι θα μπορούν να πάρουν αυτήν την απόφαση μόνοι τους», δήλωσε ο Dr. Sahin.

OMG!!!

/kourdistoportocali.com/news-desk/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρός ήταν… Αφού το παραδέχτηκαν επίσημα οι Βρετανοί και οι Ισραηλινοί, κάποια στιγμή θα το παραδεχόταν και ο κατασκευαστής. Να δούμε πότε θα τα παραδεχτούν τα δικά μας τα «σαΐνια», που έχει μαζέψει η προθυπουργάρα μας.

  2. Πρέπει να γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση στους ήδη εμβολιασμένους, αλλιώς να απολυθούν, να εκδιωχθούν από παντού, να τους κουρεψουν γουλί και να τους περιφέρουν στους δρόμους και στις πλατείες, με μια πινακίδα τεντιμποισμού! Όπως συμβαίνει με εμάς τους αναποφάσιστους.
    Στους δε «επιστήμονες» καθώς και στον Δικτάτορα ηγέτη τους, να είναι υποχρεωτική μαζί με την τρίτη δόση, η τέταρτη, η πέμπτη και η έκτη ταυτόχρονα! Για το καλό τους βρε κουτά! Για να μην μας αρρωστήσουν ποτέ, ποτέ, ποτέ..!

  3. Ποιος είναι αυτός είπαμε;Το καινούργιο αστέρι των ψεκασμένων μέχρι με βγει ότι είναι άλλο ένα fake και να πάνε στον επόμενο.Τυχεροί θα ζήσετε μόνο εσείς και θα απακαγητε από τους εμβολιασμένους.Ο αρχηγός Βελόπουλος με τον Τράγκα θα σας οδηγισιυν στη πρόοδο και θα τρώτε με χρυσά κουτάλια.Οι παλαιοημερολογιτες θα σας προστατεύουν από τα κακά .
    Καλή ανταμωση

    • Ή μαμά σου σε ξέρει, ψεκασμενε του Μητσοτακη. Ο δημιουργος του εμβολιου ειναι μαζι με τον Μπουρλα. Τι δεν ηξερες ποιος σου χάρισε την ζωη, την ώρα που θα ψοφάνε οι ψεκασμενοι ανεμβολίαστοι;
      Και μας το παίζεις Τσιοδροχαρδαλιάς εδώ μέσα; Μήπως είναι παρενέργεια του Pfizer- BioNtech; Να το κοιτάξεις άμεσα! Και όσο για τα fake, πιο fake Πρωθυπουργό δεν έχει γνωρίσει η χώρα. Ο μνημονιακος Αντώνης Σαμαράς θα είναι το Πρότυπο του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ