Ο Ιατρικός Σύλλογος της Κω, αθόρυβα και με αίσθημα ευθύνης παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί μας – Ευχαριστήριο

4
2074

Ο Ιατρικός Σύλλογος της  Κω,  αθόρυβα και με  αίσθημα ευθύνης παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί μας, βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών αρχών και της κοινωνίας, προβαίνει σε προτάσεις και ενέργειες υποστήριξης των τοπικών υγειονομικών δομών στη μάχη έναντι του COVID-19, όπως πρόσφατα ενήργησε.

Με αφορμή την συνδρομή μας στην διενέργεια rapid test Ag SARS COV-2 στην Πλατεία Ελευθερίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μετείχαν  στην προσπάθεια αυτή. Πιο συγκεκριμένα, το προσωπικό,  των τοπικών ομάδων ΚΟΜΥ που ακούραστα στηρίζουν την υγεία των πολιτών καθημερινά,  την Πολιτική Προστασία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη βοήθεια και την άψογη συνεργασία, αλλά και τα μέλη του συλλόγου μας ιατρούς Τσολάκο Κων/νο,  Τόππου Χρήστο, Μουαγγιέ Νίκολα και Γεωργαντή Ηλία για την εθελοντική τους προσφορά.

Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα τοπικά επιδημιολογικά δεδομένα,  στο νησί μας διανύουμε την κορύφωση της πανδημίας. Πρόκειται για τη στιγμή όπου η ατομική ευθύνη οφείλει να καθοδηγεί την καθημερινότητα μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να τηρούμε τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ,  ώστε να προστατεύσουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας από τα συμπτώματα και τις επιπλοκές της COVID-19, όχι γιατί μας επιβάλλεται αλλά γιατί επιλέγουμε να συμβάλουμε στην κοινή προσπάθεια να μείνουμε υγιείς!

 

 

 

 

 

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Ο Ιατρικός Σύλλογος της Κω,αθόρυβα και με αίσθημα ευθύνης παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί μας,βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών αρχών και της κοινωνίας,προβαίνει σε προτάσεις και ενέργειες ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ των τοπικών υγειονομικών δομών έναντι του COVID 19……»

    υποστηρίξετε λοιπόν και τον φοιτητή που θέλει να επιστρέψει για τις σπουδές του και πρέπει να κάνει μοριακό τεστ….. και πρέπει να καταβάλλει 130€ …σε καλή τιμή.
    Πλαφόν έχει βάλει η κυβέρνηση στα 60€…τι δεν καταλαβαίνετε; Οι δικαιολογίες που προβάλλουν είναι το λιγότερο αστείες…κάτι κρύβεται,κάποιους καλύπτετε…ηλίου φαεινότερο ..εδώ να σας δω,κάντε κάτι…κάντε το αυτονόητο..κάντε αυτό που ορκιστήκατε, τηρήστε τον όρκο σας. Δεν πάει άλλο.

    • Γιατι δεν το καταγγέλλεις στην αστυνομία αφαυ το υπερτιμολογουν Ποιος απο αυτούς που φωνάζουν για φιγούρα εχει κανει καταγγελία στον σύλλογο?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ