Γιάννης Κουτσικίδης: Στα φαρμακεία της Βουλγαρίας διανέμεται ΔΩΡΕΆΝ η Ιβερμεκτίνη κατά της Covid-19

5
3470

Όσο εμείς εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με τις διπλές μάσκες, τα lockdown και τα εμβόλια, στις γειτονικές μας χώρες ασχολούνται και με το φάρμακο…!!! Όπως φαίνεται… Υπάρχουν και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σέβονται περισσότερο τους πολίτες τους και προσπαθούν τουλάχιστον να προστατέψουν τη ζωή τους…!!! Μετά τη Σλοβακία και τα Σκόπια ήρθε η σειρά της Βουλγαρίας… Στις 26 Ιανουαρίου 2021 ανακοινώθηκαν στη γειτονική μας χώρα τα αποτελέσματα κλινικής μελέτης που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της Ιβερμεκτίνης κατά της Covid-19. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και έτσι αποφασίστηκε από τις κρατικές αρχές της Βουλγαρίας να διανέμεται ΔΩΡΕΆΝ η Ιβερμεκτίνη από τα φαρμακεία στους κατοίκους της χώρας.

Pharmacy Queues Growing in Bulgaria as Ivermectin is Made Available OTC
 
Huvepharma Announces Final Ivermectin Tests Against K-19 and Destroys Drug Critics

https://verietyinfo.com/bulgariaeng/huvepharma-announces-final-ivermectin-tests-against-k-19-and-destroys-drug-critics/

 
Bulgarian Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Ivermectin Study Shows Positive Results Against COVID-19
 
Αυτή είναι η μελέτη: EUDRACT2020-002091-12
Γιάννης Κουτσικίδης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε να μην πω… ποιος μπορεί να απόδειξη πως ένα παρασιτοκτονο μπορεί να σκοτώσει έναν ιό με πιο μηχανισμό κάποιος από αυτους τους λαμπρούς επιστήμονες να το αποδείξει έχετε τρελάνει τον κόσμο με τις υδροχλωροκινες και την κοχλικινη και στο τέλος ποντικοφαρμακο

    • Ενημερώθηκε ως προς την Ιβερμεκτίνη και η σελίδα του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας). Στην ενότητα: «Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες».

      https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

      Αφού προχωρήσετε λίγο προς τα κάτω και φτάσετε στην ενότητα «Οδηγίες για επαγγελματίες υγείας και χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας». Εάν επιλέξετε την υποενότητα: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19 – 04.02.2021» θα οδηγηθείτε σ’ ένα αρχείο PDF με 9 σελίδες. Στην σελίδα 7, στο κεφάλαιο 5, που έχει τίτλο «ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ» γράφει:

      «Ivermectin. Το αντιπαρασιτικό φάρμακο Ivermectin έχει αντιική και αντιφλεγμονώδη δράση. Υπάρχουν μερικά κλινικά δεδομένα που υποστηρίζουν τη χορήγησή του σε ασθενείς με λοίμωξη COVID-19».

      Η διεύθυνση του επίμαχου PDF:
      https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/02/covid-19-therapeutikos-algorithmos-20210204.pdf

  2. Ναι υπέροχα τα πάει η Βουλγαρία. Έχει χάσει 10000 ανθρώπους και χάνει 50 κάθε μέρα με τα ίδια κρούσματα με εμάς!!! Παρά πολύ αποτελεσματικό το φάρμακο.

  3. Επειδή μάλλον σχολιάζεις χωρίς να διαβάσεις τις παραπομπές των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων που αναφέρονται στο άρθρο… Σ’ ενημερώνω ότι ΠΡΙΝ ΛΊΓΕΣ ΗΜΈΡΕΣ άρχισε να διανέμεται το σκεύασμα επίσημα όπως και στην Σλοβακία. Σε πολλές χώρες του πλανήτη εκτός Ευρώπης χορηγείται από το Νοέμβριο…!!! Και όταν διαβάσεις τα νούμερα των θανάτων που αποδίδονται στη Covid-19 στις συγκεκριμένες χώρες θα κατανοήσεις ότι το φάρμακο πραγματικά έχει σώσει ζωές. Τώρα γιατί η Ευρώπη επιμένει στη χορήγηση μόνο εμβολίων την ώρα που το φάρμακο θα αποτελούσε «γέφυρα» μέχρι να αποκτήσει ανοσία μεγάλο μέρος του πληθυσμού… Ίσως θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά…!!!

  4. Επειδή μάλλον σχολιάζεις χωρίς να διαβάσεις τις παραπομπές των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων που αναφέρονται στο άρθρο… Σ’ ενημερώνω ότι ΠΡΙΝ ΛΊΓΕΣ ΗΜΈΡΕΣ άρχισε να διανέμεται το σκεύασμα επίσημα όπως και στην Σλοβακία. Σε πολλές χώρες του πλανήτη εκτός Ευρώπης χορηγείται από το Νοέμβριο…!!! Και όταν διαβάσεις τα νούμερα των θανάτων που αποδίδονται στη Covid-19 στις συγκεκριμένες χώρες θα κατανοήσεις ότι το φάρμακο πραγματικά έχει σώσει ζωές. Τώρα γιατί η Ευρώπη επιμένει στη χορήγηση μόνο εμβολίων την ώρα που το φάρμακο θα αποτελούσε «γέφυρα» μέχρι να αποκτήσει ανοσία μεγάλο μέρος του πληθυσμού… Ίσως θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ