ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Από την Κω ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμών Bomar της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ

0
531

Απο την Κω ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμών Bomar της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα, με επικεφαλής τον Διοικητή της 2470 περιφέρειας Κο Θόδωρο Πανάγο, την ΠροΔιοικητή και Ιατρό Κα Μαριάννα Καλοειδά, θα συνεχιστεί με εμβολιασμούς στην Λέρο, Σάμο και Χίο, με προγραμματισμό να εμβολιαστούν 1500 παιδιά ηλικίας 1-5 ετών στα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων των παραπάνω νησιών με το 5πλουν εμβόλιο. Κατα την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εμβολιάστηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Κω περίπου 250 παιδιά, απο τους Γιατρούς Ροταριανούς που αποτελούσαν την αποστολή, καθώς και απο το μέλος του Ροταριανού Ομίλου Κω Ιατρό Κα Μελίνα Καλδέρη.

Το συνολικό κόστος της παραπάνω δράσης θα φτάσει τις 30,000€, απο πόρους του Ροταριανού Ιδρύματος, με τη συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και με χορηγίες των Ομίλων, την Eurobank και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Επίσης, εντός των επομένων εβδομάδων προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση για την Προμήθεια και Δωρεά στο Νοσοκομείο Κω των εξειδικευμένων οφθαλμολογικών μηχανημάτων  απο τον Ροταριανό Όμιλο Κω, αξίας μεγαλύτερης των 70,000 Δολαρίων.

 

 

Πρόεδρος                                                  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Θοδωρής Αρσενικός                                            Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ