Αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 15 κιλά κόβοντας μόνο μια καθημερινή συνήθεια

0
1393

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή αλλαγή σε μια «κακή» καθημερινή συνήθεια για να δει κανείς μια τεράστια διαφορά στο βάρος του και την υγεία του γενικότερα. Αυτές οι εικόνες μιας γυναίκας το αποδεικνύουν!

Η περίπτωση της Maggie Fierro δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει μια καθημερινή συνήθεια για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

Αποτέλεσμα; Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να χάσει σχεδόν 15 κιλά! Αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram θα εκπλαγεί από την μεταμορφωσή της.

Η fitness blogger νιώθει πλέον υπέροχα με το σώμα της, το οποίο γυμνάζει συστηματικά, αλλά τέσσερις μήνες αφότου γέννησε το τρίτο της παιδί, ζύγιζε 83 κιλά.

Κατάφερε όμως με αφοσίωση στον στόχο της, όπως η ίδια αναφέρει, να χάσει βάρος και να νιώσει και πάλι όμορφη.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μου ήταν δύσκολο ακόμα και να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να βγάλω φωτογραφία, αλλά ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει», σημειώνει.

Δείτε εδώ:

Τι ήταν αυτό που έφταιγε για τα κιλά που είχε πάρει; Το τσιμπολόγημα αργά το βράδυ. Αυτή η «κακή» συνήθεια που κάνουν πολλοί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι τρώνε αργά το βράδυ, έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο. Επιπλέον, μελέτες δείχνουν ότι το «τσιμπολόγημα» αργά το βράδυ, αυξάνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ενός είδους λίπους που βρίσκεται στο αίμα.

Ολοι υποκύπτουμε κάποιες φορές στο βραδινό τσιμπολόγημα, η κατανάλωση φαγητού όμως και ειδικά ανθυγιεινών σνακ αργά το βράδυ, είναι αρνητική όχι μόνο για το βάρος μας αλλά και για την υγεία μας.

Το βραδινό τσιμπολόγημα δεν προκαλεί μόνο αύξηση βάρους και ανησυχία στον ύπνο, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο ασθενειών, όπως διαβήτη, ενώ παράλληλα ανεβάζει τα επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες.

Η κατανάλωση φαγητού ακριβώς πριν τον ύπνο, δεν επιτρέπει στο σώμα να κάψει τις θερμίδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ