ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: «Ελλάς το μεγαλείο σου…» απόψε στο λιμάνι της Κω μπροστά στα έκπληκτα μάτια επισκεπτών

4
9755

Καλησπέρα σας,

δεν ξέρω αν το πληροφορηθήκατε αλλά απόψε έγινε χαμός στο λιμάνι με ένα ασυνόδευτο ΙΧ το οποίο δεν υπήρχε κανείς να παραλάβει από το πλοίο Superfast.

Και αντί να διευθετηθεί όμορφα και ωραία το ζήτημα μαζεύτηκε όλη η αστυνομία και το λιμενικό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών και όλων των παραβρισκομένων στο λιμάνι, μεταξύ των οποίων και πολλοί τουρίστες.

Το ΙΧ είχε κάτσει πάνω στην μπουκαπόρτα και δεν μπορούσε να φύγει το καράβι και να μπει το άλλο που περίμενε στα ανοιχτά του λιμανιού, μέχρι να έρθει το όχημα της οδικής να το πάρει.

Ελλάς το μεγαλείο σου…….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τι θα ήθελες να γίνει δηλαδή ,ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Σου φταίει το καράβι ? το λιμενικό ? Η οδική βοήθεια ? Προφανώς και υπήρχε κάποιος λόγος που δεν το παραλάμβανε το καράβι, στο εξωτερικό δηλαδή τι θα γινόταν περισσότερο η λιγότερο και λες Ελλάς το μεγαλείο σου ?

  2. Για ενα ασυνοδευτο ΙΧ που δεν ηρθαν να το παραλαβουν περιμεναμε δυομιση ωρες στο λιμανι του Πειραια , μπαχαλοο το καραβι δεμενο οι επιβατες που δεν ειχαν οχηματα βγηκαν απο το καραβι κι εμεις πειμεναμε δυομιση ωρες παρακαλω με μικρα παιδια .Δεν υπαρχει γενικα οργανωση και απο την εταιρεια ..

  3. Δεν εχεις κατι αλλο να κανεις μαλλον και ασχολησε με τετοια θεματα. σιγα! τοσα και τοσα γινονται.. αυτο βρικες να πεις?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ