Pics & Vid Ο κολυμβητής των 5 ηπείρων ένωσε Ασία – Ευρώπη! Κολύμπησε 14χλμ Αλικαρνασσό – Κω 4ώρες & 45 λεπτά!

0
2075

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο κολυμβητής των 5 ημπείρων Normand Piche πέτυχε πριν από λίγο τον τρίτο άθλο του (μετά την ένωση Ρωσίας – Αμερικής μέσω Αλάσκας και Ωκεανίας- Ασίας μέσω Ν. Γουϊνέας – Ινδονησίας) ενώνοντας Ασία – Ευρώπη.

Το ξεκίνημα έγινε σήμερα το πρωί με το σκάφος του καλού του φίλου Βαγγέλη Δρόσου, ο οποίος μετέφερε την ομάδα 05 στην Αλικαρνασσό, εκεί έπειτα από τις σχετικές διαδικασίες ο Normand Piche ξεκίνησε την κολυμβητική του διαδρομή γύρω στις 12 και μισή το μεσημέρι, με τον συνοδό του κωπηλάτη να του δείχνει την πορεία από κοντά με το κανό και το σκάφος του Βαγγέλη με τους 05 και το drone (για τις ανάγκες σχετικής εκπομπής στην τηλεόραση του Καναδά) να τους ακολουθούν από κοντά.

Στην Κω έφτασαν γύρω στις 5 και τέταρτο το απόγευμα, με τους παρευρισκόμενους εκείνη την ώρα στο λιμάνι να τον χειροκροτούν θερμά, μόλις συνειδητοποίησαν το σπουδαίο αυτό εγχείρημα (βίντεο).

Ο Normand σε δηλώσεις του τόνισε ότι αφιερώνει αυτό το πέρασμα στην ενότητα και τη συμφιλίωση των δύο ηπείρων ώστε να μπορούν οι άνθρωποι αυτοί που αναγκάζονται να φύγουν από την πατρίδα τους να παραμένουν στον τόπο τους χωρίς προβλήματα με ειρηνική συνύπαρξη και ευημερία (το ίδιο μήνυμα έστειλε και στην σύντομη συνομιλία με ομάδα μεταναστών που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και τον υποδέχτηκαν επίσης θερμά – (βίντεο)

normand-piche012

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ