Συνεργασία Μαρίνας Κω με το Luxberths.com

11
1368

Η εταιρεία εκμετάλλευσης της μαρίνας Κω αποφάσισε τη συνεργασία της με το website  Luxberths.com

H εν λόγω εταιρία πρότεινε την προώθηση των θέσεων ελλιμενισμού της Μαρίνας Κω, έναντι προμήθειας 5% επί των τελών ελλιμενισμού (+3% σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα).

Από τη πλευρά της η μαρίνα πρότεινε μιας και το target group της Μαρίνας είναι τα σκάφη άνω των 20,01 μέτρων, και η μαρίνα είναι ήδη γεμάτη με σκάφη έως 20 μέτρα στην πρυμνοδέτηση, να δοθεί ένα έξτρα κίνητρο και να δίνεται 10% προμήθεια για τα τέλη ελλιμενισμού για σκάφη άνω των 20,01μ (τα οποία και θα πλαγιοδετούν και έχουν και κατά 80% αυξημένα τέλη ελλιμενισμού) τα οποία θα κάνουν κράτηση μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας και η προμήθεια του 5% να παραμείνει ως έχει για τα σκάφη έως 20μ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός το σκεύτηκε αυτό να τον πάρω στην επιχείρησή μου για να διευθύνει ????

    Ωραίο marketing κάνετε. Ποιος είναι ο έξυπνος που αντί να κάνει αυξήσεις όπως οι τούρκοι που έχουν διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές στον τιμοκατάλογο τους και είναι γεμάτες όλες οι μαρίνες τους, δίνει προμήθειες και κάνει εκπτώσεις σε μία επιχείρηση που είναι υπερπλήρης, και έχει λίστα αναμονής όπως λέτε ; Για αυτό βγήκατε δεύτεροι στην Ευρώπη; για τις φθηνές τιμές σας; Αντί αυτού πρέπει να επιλέγετε τους πελάτες σας, όχι να μαζεύετε τους φθηνιάρηδες !!!!

    • Μαραγκε στο τελος πουληστε την και αφηστε στο ελεος του θεου τους εργαζομενους.

      Λιγο τσιπα δεν εχει κανεις.

  2. Εσύ φίλε έχεις ακόμα επιχείρηση με τέτοιο μυαλό η κοτέτσι; Οι τούρκικες μαρίνες είναι πιο άδειες από ποτέ, πριν ένα Σ/Κ ήμουν εκεί και μόνο που δε σε κερνάνε τσάι για να μπεις μέσα, τι λες τώρα;; Με το δικό σου μυαλό μία αύξηση τιμων τα λύνει όλα δηλ εν μεσω κρισης και τέτοιου ανταγωνισμου;; Έλα στο ξενοδοχείο μου να το κλείσεις το ίδιο πρωί να ησυχάσω κιόλας. Μα που σε βρήκανε ρε φίλε, ποιο ΙΕΚ τέλειωσες; Τέλωσπάντων, έτσι είναι το ίντερνετ, το κάθε τρολ και άσχετος έχει βήμα και γράφει αρλούμπες. Αυτά τα sites είναι πρακτορεία τύπου tui,thomas cook κτλ κτλ που σου στέλνουν κόσμο και τους πληρώνεις ανάλογα, μπες ενα λεπτο όπως εγώ και δες το. Αν εσύ θες να δουλεύεις τσάμπα, έλα στο ξενοδοχείο μου να κάνεις λάντζα, γιατί με τέτοιο μυαλό κλούβιο δεν μπορείς και κάτι άλλο…

  3. Επίσης φίλε αν εσύ θεωρείς φτηνιάρηδες αυτους που έχουν 20μετρα σκάφη, ( αφου κυρίως σ’αυτους απευθύνονται οπως βλέπεις ) δηλ 3.000.000 το καθένα μίνιμουμ, μάλλον μπέρδεψες τα σκάφη με τη σκάφη που πλένεις τα κινέζικα πουκάμισά σου στο χωριό σου και τη βούρτσα με κάτι άλλο… Δες επίσης ότι δεν είναι δελτίο τύπου να το διαφημίσουν, αλλά ανάρτηση απλή ανυπόγραφη της Aegean…Μία επιχείρηση διαμάντι έχετε στην Κω και ο καθε ξερόλας άσχετος πετάγεται να πει την κοτσανάρα του…Δεν είμαι από την Κω, αλλά τόσα χρόνια εδω το πονάω το νησί πιο πολύ από πολλους ντόπιους, γιατί μου δίνει ψωμί και τρώω . Η μαρίνα σας, μαρίνα μας, είναι άριστη, τώρα τι λες εσύ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο …

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

      ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  4. Διάβασε καλά τι λέει: . Δηλαδή αυτή την στιγμή ΔΕΝ έχουν πάνω των 20 μ. Και που είναι τα μεγάλα σκάφη αν δεν είναι στις τούρκικες μαρίνες; Οι μεγάλες θαλαμηγοί γιατί δεν είναι εδώ, αλλά στην Τουρκία; Εγώ ήμουν εκεί πρίν 5 μέρες και είδα. Κάποιοι φοβούνται αυτά που γίνονται με τον Ερντογάν και θέλουν να φύγουν, και αυτοί δεν είναι τούρκοι, αλλά ευρωπαίοι. Όσο για την κρίση που αναφέρεις, είναι στους Έλληνες, όχι στους εκατομμυριούχους που έχουν σκάφη 3.000.000 € μίνιμουμ , όπως εσύ λές. Αυτοί λοιπόν ΔΕΝ είναι φθηνιάρηδες, και ΔΕΝ έχουν ανάγκη την έκπτωση για να έρθουν εδώ. Όσο για την μαρίνα, δεν είπα ότι δεν είναι καλή, ίσα ίσα μακάρι να υπήρχε και άλλη.

  5. Κατάλαβες σχετικέ, ξερόλα σπουδαγμένε ξενοδόχε , που πιστεύεις ότι τα δωμάτια που πουλάς με νταβαντζιλίκι στα πρακτορεία και τους μεσάζοντες σου αφήνουν περισσότερο κέρδος από το να τα νοίκιαζες απευθείας στον πελάτη με όλο το ποσό στην τσέπη σου ;;; Πες μου ποιο ξενοδοχείο έχεις να σου κάνω την λάντζα… δωρεάν !!!

  6. Αν σου πω δημόσια ποιο ξενοδοχείο έχω, θα πεις δημόσια ότι θα έρθεις να μου κάνεις τη λάντζα δωρεάν; Εγω δεσμεύομαι,εσύ; Φίλε άσχετε με τον τουρισμό, το σύστημα με τα πρακτορεία χρόνια τώρα έτσι δουλεύει, το πρακτορείο που σου δίνει π.χ 5000 κρατήσεις guarantee λογικό να έχει άλλη τιμή από τους direct πελάτες…Τι δεν καταλαβαίνεις; Οικονομίες κλιμακας λέγεται, economies of scale,χαλοοόου! Αλλά τι λέω και που τα λέω… Έχω ένα ξενοδοχείο για ας πούμε 1500 πελάτες. Πιστεύεις εσύ ότι θα υπάρχουν 1500 πελάτες απευθείας για μια εβδομάδα, δηλ 26 εβδομάδες η σαιζόν επί 1500 ίσον 39.000 με τόσο ανταγωνισμό; Φυσικά θα πάω στο πρακτορείο που μου δίνει τουλάχιστον 20.000 εγγυημένες κρατήσεις και ας έχει χαμηλότερη τιμή και τα υπόλοιπα σε direct πελάτες… Κάλιο πέντε και στο χέρι που λένε, χαλοοοόου! Αλλα τι να πω σε έναν άνθρωπο που ακούει τουρίστας και νομίζει ακόμα ότι ζούμε στο ’60 με το γκρικ καμάκι και σουβλάκι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ