Φλόριντα: Ο «υπολοχαγός Νταν» αψηφά τον τυφώνα Μίλτον και μένει στο σκάφος του – Δείτε βίντεο

0
42

Ο «υπολοχαγός Νταν» -κατά κόσμον Τζο Σι- επιλέγει να παραμείνει στο σκάφος του στο λιμάνι της Τάμπα, την ώρα που ο τυφώνας Μίλτον ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα – Τα βίντεό του στο TikTok συγκεντρώνουν εκατομμύρια «views», ενώ ήδη κάποιοι διεξάγουν διαδικτυακό έρανο, για να του δώσουν λεφτά

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι εκκενώνουν την Φλόριντα, προκειμένου να προστατευτούν από τον τυφώνα Μίλτον, ένας άνδρας αψηφά τις σε βάρος του πιθανότητες και επιλέγει να μείνει στο σκάφος του, στο λιμάνι της Τάμπα.

Ο άνδρας, στον οποίο το Διαδίκτυο και συγκεκριμένα οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουν «κολλήσει» το ψευδώνυμο «υπολοχαγός Νταν – Lieutenant Dan» από τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας Forrest Gump, επιμένει πως ακούει μόνο τις εντολές του Θεού και πως δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει το σκάφος του.

Η αίσθηση που έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος άνδρας έφερε αντίδραση και από τις τοπικές αρχές, με την δήμαρχο της Τάμπα Τζέιν Κάστορ να κάνει έκκληση σε ζωντανή μετάδοση προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο να μεταβεί σε ασφαλές καταφύγιο της περιοχής.

Ο «υπολοχαγός Νταν» αρνήθηκε και απάντησε πως θα παραμείνει στο πλοίο του καθώς όπως είπε: «εάν τα νερά πλημμυρίσουν τα πάντα το σκάφος θα είναι το μοναδικό πράγμα που θα σωθεί από την καταστροφή». Τον κατά κόσμο Τζο Σι, επισκέφθηκαν δεκάδες εθελοντές αλλά και οι αστυνομικές αρχές της Τάμπα, αλλά δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν.

Τα βίντεο με τον «υπολοχαγό Νταν» στο Tik Tok έχουν εκατομμύρια θεάσεις, ενώ υπάρχει και ένας λογαριασμός που έχουν ανοίξει στο όνομά του άνθρωποι που τον γνωρίζουν στην περιοχή, στον οποίο μέσα σε τρεις ώρες είχαν συγκεντρωθεί ηλεκτρονικά αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Ο Τζο Σι, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν υπάρξει χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχει χάσει πριν από κάποια χρόνια και το πόδι του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ