Γ.Κίτσης: Κύριε Δήμαρχε κολυμβητήριο στην Κω

19
6108

Ναυτικός Όμιλος Κω – Nautical Club of Kos

Είναι γεγονός πως ο Ναυτικός όμιλος Κω κάνει μια υπερπροσπάθεια να κρατήσει ζωντανά δύο υπέροχα αθλήματα αυτά της κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια. Στις ακαδημίες του μαθαίνουν κολύμπι περί τα 100 παιδιά το χρόνο (τους καλοκαιρινούς μήνες), και είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της ΚΟΕ περί τους 30 αθλητές. Κι όλα αυτά χωρίς καμία υποδομή.
Προπονήσεις στην θάλασσα, τα προαγωνιστικά τμήματα, ξημερώματα σε ξενοδοχείο (Ζορμπάς) στο Τιγκάκι (να ναι καλά η οικογένεια Μπαλαλή που την παραχωρεί), Σάββατα στο κολυμβητήριο Καλύμνου τα αγωνιστικά τμήματα και απογευματινές ώρες ξανά στην θάλασσα.
Συμπέρασμα αθλητές του ίδιου τόπου χωρίς ίσες ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή ασχολούνται με αθλήματα εκτός μαζικού αθλητισμού και γηπέδων.
Τα μετάλλια που φέρνουν οι αθλητές στο νησί είναι η επισφράγιση του κόπου τους και έχουν μεγαλύτερη αξία για τους παραπάνω λόγους.
Τα συγχαρητήρια στον Όμιλο,τον προπονητή και τα παιδιά έχουν γίνει καραμέλα στο στόμα υπευθύνων του νησιού.
Κύριοι παρακαλείσθε πλέον με έργα να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας σε αυτά τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσετε επί ίσοις όροις.

Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στον Όμιλο τώρα και Κολυμβητήριο χτες.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!

  2. Γιατί να ενδιαφερθούν να στηρίξουν τον ναυτικό όμιλο ποτε δεν έδωσαν ουτε ενα σεντς ως Δήμος και οι πρώην του Κυριτση και του Θεοδόση δεν αγαπούν τον τόπο δεν αγαπούν αυτο που κάνουν τις μασες αγαπούν και τα οφιτσια για τους ψήφους και τις φωτογραφησεις… δείτε ποσα δημοτικά κτήματα έχουν παραχωρηθεί χωρις οικονομικα ανταλλάγματα, πόσοι καταπατούν δημοτική γαια για τους ψήφους και δεν τους κάνουν τιποτα, τι κάνουν για την πόλη που είναι μέσα στην βρωμιά αλλα φτιάχνουν συμβάσεις με ιδιώτες για τα αποριματα οπως τις θελουν, ο ναυτικός Όμιλος έχει ζητήσει κατ εξακολούθηση στήριξη αλλα εκει η απάντηση είναι δεν έχουμε αλλού και αλλού δίνουν χορηγήσεις κτλ βιαστηκε ο Κυριτσης να ξεπουλησει το φιλετο που αυτο μεταπουληθηκε σε υψηλοτερα τιμηματα απο οσο αρχικα δοθηκε απο τον Δημο Κω, καμια πρόβλεψη για τον όμιλο παρολα αυτα, καταντια και για τους 2 Δημάρχους απραξία και αδιαφορία το μόνο κοινό τους γνώρισμα!

  3. Η elite παίζει τέννις, δεν κάνει προπόνηση σε πισίνα, έχουν τις ιδιωτικές πισίνες για το κολύμπι τους.

  4. Που σαι , έχεις 100 αθλητές και ζητάς εγκαταστάσεις και κολυμβητήριο χτες. Τα σχολεία με 300, 400, 500 μαθητές που ζητούν κτήρια στο Ζηπάρι, στην Αντιμάχεια και στην Κω να τα αφήσουμε για την επόμενη 10ετία??? \αυτή η δημοτική αρχή θέτει προταιρεοτητες και πρώτα από όλα έχει τη δημοσια παιδεία.

    • Ο Δημαρχος έχει πλάνο και για τα σχολεία!!! Κάθε καλοκαίρι θα ξεκινάει επισκευές και το χειμωνα που δεν θα είναι έτοιμα θα περιμένουμε δωρεές σαν αυτη της οικογένειας Χατζηνικολάου για να στηρίξουμε την παιδεία!!! Εχει πρόγραμμα…οχι αστεία!!!!

    • Σε ποια μέρος και σε ποια χώρα ζεις? Έχουμε 2022 και δυστυχώς στνυπαρχουμε με άτομα τυφλά προσκείμενα σε κόμματα και παρατάξεις. Είναι απολύτως υγειές να έχει ο κόσμος απαιτήσεις. Είναι νοσηρό όμως αυτό που κάνεις κ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δυστυχώς τέτοια ατομα σαν εσένα κρατάνε την χώρα μας σε αυτή την ασχημη κατάσταση

    • Πρέπει να παλεύεις για τα μικρά και για τα μεγάλα. Νοοτροπίες σαν τη δική σου ήταν πάντα το μεγαλύτερο εμπόδιο να πάμε μπροστά . Συγχαρητηρια

  5. Καλός ορίσατε κύριε «μπράβο κύριε δήμαρχε».Όταν εδώ και χρόνια το φωνάζουμε τα σαΐνια ,ηλιθιοι προπαγανδιστές του δήμου μας λέγανε ,δεν κάνουν πισίνες στα νησιά και κοντά στη θάλασσα.Το ξεχάσατε;Εγώ Δυστοιχως για πολλούς έχω μνήμη και θα τα θυμίζω σε όλους.

  6. δημοσ ΚΩ.20.000.000 ευρω αφησε ο κυρίτσης το 2019 και τωρα εναι 23.000.000 !!

    γιατί δεν τα χρησιμοποιούν για έργα.μονο θααααααααααααααααααααααααααα

  7. υπομονή, χειμωνιάζει!!! Ειναι ήδη έτοιμη και θα λειτουργήσει όλοκληρη τη χειμερινή περίοδο η καινούργια ανοιχτη πισίνα υπερολυμπιακών διαστάσεων μπροστα απο τον Σκλαβενίτη!!!! Λίγη προσοχή μόνο στα διερχομενα αυτοκίνητα και όλα θα είναι τέλεια!!! Κάντε μπάνιο με τη ψυχή σας!!!! Οι αρχές του τόπου φροντίζουν πάντοτε για το νησί μας…με οτι περισσέυει απο αυτά που τσεπώνουν!!!!

  8. ένα υπερσύγχρονο πράσινο κολυμβητήριο κλειστού τύπου με συνολικό προϋπολογισμό 4,2 εκατομμύρια ευρώ, ο οποίος προέρχεται από συγχρηματοδότηση τριών προγραμμάτων (ΕΠΑ, Φιλόδημος ΙΙ και ΣΑΤΑ). https://www.astratv.gr/miden-energeiako-kostos-gia-to-kolymvitirio-argous-orestikou/?fbclid=IwAR0wRgKWXKkUdVzhA8J74jkpG323Aj1D7KvPuAy7W8_CC4tS5rLMfuo6LeE

  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΠΕΣ ΟΣΑ ΕΤΑΞΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΖΑ ΡΟΜΑΝΑ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΑΜΠΑΒΡΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΩΔΕΙΟΥ,ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΨΑΛΙΔΙ Κ.Τ.Λ.Π ΑΛΙΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ

  10. κυριε ΚΙΤΣΗ. βλεπω οτι εισαι ενας ανθρωπος που ενδιαφερεται για το νησι. κατεβα με τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ στο τοπικο της πολης και να εισαι σιγουρος οτι θα εκλεγεις!!

    • Και θα κάνει τι;Ο τωρινός το έχει κάνει;Έστρωσε άσφαλτο μπροστά στις γκαρσονιέρες του;Άλλο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ