Βίντεο: Φάλαινα έχαψε δύτη που ψάρευε αστακούς- «Θεέ μου, είμαι στο στόμα της!»

0
601

Ο Μάικλ Πάκαρντ, δύτης που ψαρεύει αστακούς στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ έκανε κατάδυση, όταν ξαφνικά νόμισε ότι είχε δεχτεί επίθεση καρχαρία. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική από αυτό που σκέφτηκε στην αρχή, καθώς, όπως είπε…είχε βρεθεί στο στόμα μιας φάλαινας!

Το συμβάν έλαβε χώρα στα ανοιχτά του Πρόβινσταουν, και ο Πάκαρντ ήταν στο στόμα του κήτους για 30-40 δευτερόλεπτα, μέχρι που…τον έφτυσε.

«Βούτηξα και κατέβηκα στα περίπου 15 μέτρα και ξαφνικά ένιωσα αυτό το δυνατό χτύπημα και όλα σκοτείνιασαν. Μπορούσα να νιώσω πως ήμουν σε κίνηση και σκεφτόμουν, ‘ω Θεέ μου, με δάγκωσε καρχαρίας; Και ψάχτηκα και συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχαν δόντια, και στην πραγματικότητα δεν είχα νιώσει μεγάλο πόνο. Και τότε συνειδητοποίησα, ‘ω Θεέ μου, είμαι στο στόμα μιας φάλαινας, και προσπαθεί να με καταπιεί’».

Όπως λέει στη συνέχεια, «σκέφτηκα πως, αυτό ήταν…θα πεθάνω. Και σκέφτηκα τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου και πραγματικά, δεν υπήρχε τρόπος να βγω από εκεί. Και ξαφνικά αναδύθηκε στην επιφάνεια...και άρχισε να κουνάει το κεφάλι και πετάχτηκα στον αέρα και έπεσα στο νερό, και ήμουν ελεύθερος, και απλά επέπλεα εκεί, και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι γλίτωσα και είμαι εδώ να το διηγηθώ».

Sound up! Cape Cod lobster diver describes being swallowed by whale
Diver Says He Was Swallowed By Whale Off Provincetown

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ