Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ, νέος Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης

0
2779
Ο Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ, ο οποίος έχει στενούς συγγενικούς δεσμούς με το νησί της Κω είναι ο νέος Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης από τις 10 Μαρτίου 2021, οπότε και ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του.
     Η τελευταία επίσημη επίσκεψή του στο νησί μας ήταν ως Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου στις 03/02/ 2019, στην τελετή μνήμης των πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια  που έλαβε χώρα στο Ναυτικό Σταθμό Κω.
     Οι δεσμοί του με την Κω είναι ισχυροί λόγω της καταγωγής της συζύγου του Μαρίας Λαουμζή, κόρης του αείμνηστου Καπετάν Χρήστου Λαουμζή (ο ίδιος από την πλευρά της μητέρας του έχει καταγωγή από Κάλυμνο).
     Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα και ο Άγιος Νικόλαος να τον προστατεύει.
Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, η τελετή παράδοσης-παραλαβήςτου Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ)από τον Αντιναύαρχο Χαράλαμπο Ζησιμόπουλο ΠΝ στον Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία COVID-19.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ