ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ισχυρός νοτιοανατολικός άνεμος στην Κω (πολεμική σκάλα)

21
4977

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ισχυρός νοτιοανατολικός άνεμος στην Κω (πολεμική σκάλα)

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ισχυρος ομως ευτυχως που εγινε το τοιχιο και γλυτωσαμε. Ο μυλωνας πουναιιιιιι???? Ο μεγας κριτης των παντων. Η ουρα στα σκελια τωρα εε?

    • Ναι ρε μια ΚΟΥΜΟΥΛΑ. Που για αυτην την ΚΟΥΜΟΥΛΑ βγάλατε όλη σας την ΧΟΛΗ πριν μερικές μέρες. (ολΟΙ η ΕΛΛΑΔΑ. Βάλε ένα ΗΤΑ αΓΚΡαματε)

  2. Αυτό δεν είναι που θα έφευγε με τον πρώτο σοροκο; Τι έγινε τώρα μουγκα όλοι; 7 μποφόρ και ούτε μια πέτρα και ούτε ένα φύκι.

  3. Άνοιξε το λεξικό να δεις την έννοια της λέξης ισχυρό!πιο πολύ διαφήμιση φαίνεται για την τσιμεντένια βλακια

  4. Ναι ρε μια ΚΟΥΜΟΥΛΑ. Που για αυτην την ΚΟΥΜΟΥΛΑ βγάλατε όλη σας την ΧΟΛΗ πριν μερικές μέρες. (ολΟΙ η ΕΛΛΑΔΑ. Βάλε ένα ΗΤΑ αΓΚΡαματε)

  5. Η μικρή παραλία που υπάρχει εκεί θα εξαφανιστεί και το πρόβλημα θα μεταφερθεί παρακάτω.

  6. Το προβλημα ειναι οτι με τις παρεμβασεις σε ολο το βορειο μετωπο εδω και χρονια, εγιναν πολλες αλλαγες στις παραλιες. Εγω παιδι εκανα μπανιο μπροστα στην πολεμικη σκαλα. Τωρα που ειναι η παραλια???. Εγινε η μαρινα και διαλυθηκε η περιοχη λιμανι μαρινα. Χρειαζονται τεραστια λιμενικα προστατευτικα μετα απο μελετες φυσικα. Το τοιχειο που εκανε ο δημος καλως εγινε, ειχε ελαχιστο κοστος, αλλα οπως συμπεριφερεται η φυση δεν ξερομε ποσο θα κρατησει

  7. Θέλουν να μας αποδείξουν δηλαδή ότι το τοιχίο λειτουργεί… Λες και απευθύνονται σε 12χρονα
    Είπαμε η λύση είναι μία.. Είναι ευκαιρία τώρα που φτιάχνετε το λιμάνι να γίνει σύνδεση του με την μαρίνα, γλιτώνετε την διάβρωση, δένουν 2-3 κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα και μέσα άπλετος χώρος για ελλιμενισμό σκαφών γιοτ κτλ… ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΆ μόνο να τσαμπαλευουμε έχουμε μάθει

  8. Δεν ειχαμε ποτε ξανα τετοιο κυμα.Θα μας τρελανετε;Το οτι αν βαζεις καποιο εμποδιο στο νερο αυτο ανοιγει αλλο δρομο σας το εχουν πει;Θα αλαξετε την ακτη σιγουρα .Τωρα πως θα γινει ελπιζω να το εχετε σκευτει.Απλα να θυμισω οτι οπως ηταν πρην ..ηταν 10αδες χρονια με προβλημα οτι εβγαζε πετρες και σκουπιδια στη πλατειουλα εκει.Ναι ηταν κουραστικο να το καθαριζουν μετα απο κατεγιδα.Ελπιζω το επομενο που θα δημιουργηθει να ειναι λιγοτερο κουραστικο.Τωρα αν αντεξει αυτο το πραμα θα το δουμε μετα το Χειμωνα του χρονου.Ασχετα με ολα αυτα αισθητικα ειναι…………..να το βγαζεις φωτο και να το κανεις σημα κατατεθεν του νησιου.Θα τραβηξει κοσμο.

  9. Προς αναμεταδότης... Ναι πιστεύω η πρόταση σου είναι σωστή, ταχεία, πανεύκολη

    Και άμεσα υλοποίησημη…. Ίσως περάσουν όμως κανά 5 αρι χρόνια για την μελέτη, την εγκριση απόφασης από το λιμενικό, οι εργασίες, υποδομής… Ναι μάλλον ο ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ,. Δεν το σκέφτηκε.. Δεν το μελέτησε καλά, και έκανε ένα μικροτερο εργακι, χωρίς σχέδια, χωρίς έξοδα, χωρίς μελέτες, μηχανικούς εργολάβους,,.. Αμάν πια, τέτοια μυαλά όπως και εσένα έπρεπε να έχει…

  10. Έναν δρόμο που συνδέει τα θερμά με την καρδαναινα και το αεροδρόμιο , τώρα που φτιάχνονται Και τα θερμά,, ευκαιρεια είναι…. να γλυτωνουμε και 30 χιλιόμετρα δρόμο, ειδικά οι άνθρωποι του ψαλίδι οι αλλά που μυαλό ο δήμαρχος.. Όλο έργα βιαστικά, χωρίς αναθέσεις σε μεγάλο εργολάβους,. Διαγωνισμούς… Κτλ… Εδώ ο κυριτσης, έβγαζε διαγωνισμούς, για τα παρτέρια., τις κουκούλες, τις μπάλες .και τις μοσχαροκεφαλες..

  11. το ειπε το CNN: 10μετρη κουμουλα στην Κω έσωσε το νησι απο φονικά πλημμυρικά φαινόμενα και ολικό αφανισμό…..Εξω τα φύκια και οι πέτρες!!!!

  12. Που έδωσες για τον εαυτό σου…και παλλα απορώ είσαι με αμύγδαλα η ο σπέσιαλ με καρυδθα που φτιάχνουν και στην κω.. Μάλλον παραδοσιακός πρέπει να σαι!!!

  13. Στον φορτωτή να βγάλει τα φύκια από το λιμάνι στο μαστιχαρι.. Η να το στείλω να το προβάλει, θυμιζωντας μας παλιές καλές.. Στιγμές ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ