ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η «Μήδεια» κομμάτιασε κατασχεμένη βάρκα στο εσωτερικό λιμάνι Κω

8
4785

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η «Μήδεια» κομμάτιασε κατασχεμένη βάρκα στο εσωτερικό λιμάνι Κω.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Χαράλαμπος Ναβροζίδης μας μιλάει για τις χρονοβόρες διαδικασίες για την απομάκρυνση αυτών των σκαφών που παραμένουν από την περίοδο του μεταναστευτικού στα λιμάνια μας.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι γνωστη η ταχυτητα με την οποια εργάζεστε εκει στο ΔΛΤ…αργα τα ζωα μπαρμπα !!!!! Το μεταναστευτικο θα εχει εκλειψει (ίσως σε 40 – 50 χρόνια) και οι βαρκες θα ειναι ακομα στις παραλίες και το λιμανι!!!

    • Βάρκες του 2015 στην Καρδάμαινα, βάρκες του 2015 στην Κω, για θυμιστε μου ποιος διοικούσε τότε; Ο γρήγορος ε; Στην τρίτη θητεία του που δεν θα υπαρξει θα τα κάνει.

    • ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΟ ΔΛΤ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΈΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΛΤ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΟΜΜΆΤΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΑΣΧΕΤΕ

  2. Αυτή τι σάπια βάρκα που βούλιαξε μάλλον είδε ο δήμαρχος και εκλησε τα σχολεία λόγο καλοκαιρίας

  3. Ναυροζιδης με τους εργατες Λιμενικού Ταμείου, εχουν βάψει ολες τις δέστρες, τα παγκάκια, έχουν βαλει παγκάκια έχουν αλλαξει ολα τα μεταλικα καπακια. Εμεις στο λιμανι τόσο συχνα πρώτη φορα τους βλέπουμε αυτούς ,τόσα και τόσα χρονια. Σήμερα πηραν την βάρκα μεσα σε δυο ώρες.

  4. Χίλια συγγνώμη βρε παιδιά, σας κατηγόρησα άδικα!!! Επανορθωνω: Είστε η πρωσοποποιηση της ταχύτητας , της άμεσης αντιμετώπισης και της ενεργητικότητας!!! Ιδίως εκεί που προσπαθούν με την απόχη να ψαρέψουν τη βάρκα φαίνεται να ξεχειλίζει ο επαγγελματισμός σας. Εάν λοιπόν εμένα στην αυλη του σπιτιού μου , μου άφηνε σκουπίδια ο γείτονας το 2015 δεν θα περίμενα να σαπίσουν, να σπάσουν και μετά να τα πεταξω. Θα φρόντιζα να απομακρυνθούν γρήγορα . Έτσι και το ΔΛΤ έπρεπε να κάνει κάτι από το 2016 όχι περισυλλογή σκουπιδιών το 2021. Επίσης, δεν έθιξα τον δήμαρχο σας , για το ΔΛΤ μίλησα,χάρισμα σας ο κύριος. Αυτός έχει φροντίσει να κάψει τον εαυτό του μόνος του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ