Πρόστιμο 150 ευρώ σε ψαροντουφεκά στην Κω

35
4156

Στις 11 σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από λιμενικά όργανα συμπολίτης μας να ψαρεύει με ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή της Λάμπης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.

Το Λιμεναρχείο συνεχίζει τους ελέγχους για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

 

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι μεν υπάρχει ο νόμος, ο οποίος καταλαβαίνω ότι έχει στόχο να μην μαζευτούν όλοι στις παραλίες και λιάζονται (αλήθεια τι θα γίνει το καλοκαίρι?) αλλά από την άλλη πώς από ψαροντούφεκο κινδυνεύεις από τον ιό και θέτεις και σε κίνδυνο τους άλλους;

    • Είπαμε για μέτρα και πρόστιμο αλλά τα όργανα της τάξης ξεφτίλα…

    • Καλά δεν θα έρθει στο σπίτι σου θα πάει στου γείτονα. Ποιόν μπορεί να κολλήσει, ή από ποιόν μπορεί να κολλήσει μέσα στην θάλασσα; Μην λέτε ότι ναναι.

      • …..Στο σπιτι της στην θαλασσα εννοει βρε!!
        Τα ψαρια ηλικιωμενους βρε! Καλα λεει η τσιπουρα!!
        Χαχα

  2. Ποιος μπορεί εξηγήσει πως ένας ψαροτουφεκάς μεταδίδει τον κορονοϊό?
    Ποιος μπορεί να εξηγήσει αυτόν τον υπερβάλλων Ζήλο των λιμενικών και των αστυνομικών αρχών?
    Μήπως αν αυτός ο ζήλος από τις λιμενικές αρχές υπήρχε και τον υπόλοιπο χρόνο δεν θα είχαμε τόσους μετανάστες στο Νησί?
    Μήπως αν αυτός ο ζήλος από τις αστυνομικές αρχές υπήρχε και τον υπόλοιπο χρόνο δεν θα θρηνουσαμε τόσα παιδιά στην άσφαλτο το καλοκαίρι?
    Μήπως???

  3. ΠΑΡΑΝΟΙΟΣ προσέβαλε την κυβέρνηση.
    Ποιός θα τη βάλει σε καραντίνα;
    Ο ψαροτουφεκάς δε συνωστίζεται.
    Προκαλούν θυμό τα παρανο ι κά μέτρα απαγόρευσης

  4. Αυτος τωρα τι εκανε μαγκια;ποσο έξυπνος μπορει να είναι;Ναι ολοη η κοινονια δινει έναν αγωνα και υποφέρουμε μερες τωρα.Ο κυριος αυτος τι θα λεει μετα κοιτατε εγω πηγα ψαρεμα .Μπραβο ρε ζωο.

    • ποιόν θα κολλήσει μέσα στην θάλασσα; Εσύ πάς για ποδήλατο ή τρέξιμο; Εσύ μπορεί να μεταφέρεις τον ιό ή να στον κολλήσουν. Αυτός λοιπόν έχει αυτό το χόμπυ και άθλημα. Είναι παράλογη η απαγόρευση αυτή.

      • Η καθε απαγορευση είναι παραλογη.Οπως και ολοι οι νομοι δεν είναι δικαιοι για ολους.Ειναι νομος όμως είναι απαγορευση και ειμαστε μια κοινονια.Αν καποιος δεν μας σεβετε…..απλα δεν είναι μελος της.

  5. Τι έκανε αυτός ο επικίνδυνος ψαροτουφεκάς μέσα στη θάλασσα μήπως ήταν καμμιά 40αρια; Αυτοί που τρέχουν,περπατάνε και κάνουν ποδήλατο δεν πάνε δίπλα δίπλα ,τους πείραξε ο ψαροτουφεκάς σε τόσο λίγο νεράκι

  6. Αυτές οι γελίες απαγορεύσεις που με τόσο ζήλο εφαρμόζουν τα όργανα του νόμου έχουν έναν και μόνο στόχο. Να χαλαναγωγίσουν την κοινή γνώμη και να την ετοιμάσουν ώστε στο κοντινό μέλλον να είναι έτοιμη να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις της μίας και παγκόσμιας κυβέρνησης!!

    • Αν το εννοείς πραγματικά αυτό που λες, πρέπει να είσαι μεγάλο βλήμα… Αν γουστάρεις να κοπροσκυλιάζεις εσύ δικαίωμα σου. Αλλά μην λες βλακείες για άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται ακολουθώντας την ασφάλεια και τη νομοθεσία.

    • Ανώνυμε είσαι πολύ κομπλεξικός. Γιατί; Μήπως ήθελες να ψαρέψεις και εσύ αλλά δεν έχεις τα …καρύδια; τι έκανε ο άνθρωπος κανένα έγκλημα; Μόνος του ήταν στην θάλασσα. Για το καλόπαιδο το πλουσιόπαιδο που μετέδωσε τον ιό στην Ικαρία τι έχεις να πείς;

  7. Προκαλώ να δείξουν τον Νόμο, ΦΕΚ, Νομοθετικη πραξη διάταγμα κλπ.

    Δεν Υπάρχει Νόμος. Είναι παράνομοι. Μηνυστε τους. Και αντί να στρέφεστε ορισμένοι εναντίον τον συμπολιτών σας, κυριευομενοι από την φοβία που σας ποτίζουν καθημερινά, σκεφτείτε λογικά και αντισταθείτε στο θέατρο του παραλόγου. Είστε Έλλογα Όντα, κάντε χρήση,…όσοι έχετε

  8. #Μένουμε Σπίτι αυτά τα μέτρα είναι για την υγεία μας!!
    Αν ο κάθε ένας έκανε έξω το χόμπι του, τότε δε θα μετρούσαμε μόνο 99 νεκρούς.
    Επίσης εάν καταλάβαινε η κοινωνία τι σημαίνει #Μένω Σπίτι δε θα είχαμε
    χιλιάδες θύματα αυτή τη στιγμή.
    Αλλά όλοι λένε …»μα εγώ δεν έχω»…
    έχει όμως κάποιος που έπιασε ένα αντικείμενο που μέσα στη μέρα θα πιάσεις Εσύ…!!!μετά όλα ντόμινο…
    Και για να μην ευτελίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης ή το πόσο επικίνδυνος ιός είναι..απλά ρίξτε μια ματιά στις γειτονικές χώρες!
    Ας βάλουμε στόχο για πρώτη φορά ο Έλληνας να είναι ο πιο υπάκουος λαός, αρκετά καλά τα καταφέραμε έως τώρα..όμως δεν τελείωσε, ας βγούμε εμείς νικητές στη λίστα του covid-19…είμαστε 17η χώρα στη παγκόσμια κατάταξη…ας θρηνήσουμε τα λιγότερα θύματα!!!
    Ευχαριστώ όσους καταλαβαίνουν το μήνυμα μου και #ΜένουμεΣπίτι!!!

  9. Όλο το καλοκαίρι κάνουν ψαροντούφεκο ανάμεσα στα πόδια μας τώρα θυμηθηκε το λιμενικό ότι υπάρχουν νόμοι;

  10. Επειδή είμαστε Βαλκάνιοι ,ας παραδεχτούμε όλοι ότι αν του τη χάριζαν , θα γέμιζε η παραλία «ψαροντουφεκάδες» και «ψαράδες» με λάδι και στρινγκ… Όπως και να το κάνουμε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Όλοι σας έπιασε το παράπονο και η αδικία…

  11. Έκοψα τα δέντρα μου έβαψα το σπίτι μου μέσα έξω κάγκελα.. Και ένα σωρό δουλειές που αν δούλευα θα πλήρωνα να μου τα κάνουν.Καθε βράδυ βάζω σε ένα κουμπαρά το μεροκάματο μου.!!θα’ναι για τα πρόστιμα που θα πληρώνω όταν αρχίσω μπανια!!!θα πηγαίνω και θα κρατώ και το πρόστιμο!!!!το πολύ πολύ να κολισω από καμία……γοργονα!!!

  12. Τώρα θυμήθηκαν τον νόμο οι λιμενικοί; Το καλοκαίρι που κάνουν ψαροντούφεκο ανάμεσα στα πόδια μας επιτρέπεται;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ