ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νέα προσάραξη Τουρκικού φ/γ πλοίου 110μ. στην Αμμόγλωσσα, στην Κω! Αποκολλήθηκε με ίδια μέσα μία ώρα αργότερα (το προσέγγισε σκάφος του Λιμεναρχείου Κω)

13
4906

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δυό μέρες μετά την αποκόλληση (με τη βοήθεια του ανέμου) του Alcatras κι άλλο φ/γ πλοίο προσάραξε πριν από λίγο στην Αμμόγλωσσα, στο Σκανδάρι (στην ευθεία που είναι το φυλάκιο).

Πρόκειται για το 110μ. τουρκικό φ/γ πλοίο A MERΤ Imprahim Simek (φωτό).

Σύμφωνα με δήλωση Πλοιάρχου, το “IBRAHIM SIMSEK”, είχε αποπλεύσει από το Νεμρούτ της Σμύρνης με προορισμό το Ισκεντερούν στην Τουρκία, μεταφέροντας προϊόντα σιδήρου και επέβαιναν συνολικά σε αυτό 14 μέλη πλήρωμα όλοι αλλοδαποί.

Τελικά, αποκολλήθηκε με ίδια μέσα περίπου μία ώρα αργότερα.  Στην περιοχή έφτασε σκάφος του Λιμενικού το οποίο και το προσέγγισε και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα απέναντι παράλια κι έριξε άγκυρα στο σημείο που φαίνεται παρακάτω έχοντας- πιθανότατα- υποστεί ζημιά

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτήν την φορά θα τρέξει για βοήθεια ο Κάπτεν Ηλίας, ο «σύντροφος» με το σκάφος ….

  1. ορισμένοι εδώ μέσα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όλοι οι παλιοί ναυτικοί της Κω ξέρουν ότι εκεί πέρα έχει κινητές αμμοξέρες μέσα στη θάλασσα γι αυτό συμβαίνουν αυτά μαζί με τη βλακεία όσων είναι στο τιμόνι που δε ξέρουν ότι άλλο είναι να είσαι στ ανοιχτά κι άλλο γιαλό. Κατά τα άλλα πολλοί ψυχάκηδες ονειροφαντασμένοι έχουν μαζευτεί και γράφουν σχόλια που ξέρουν τη θάλασσα μόνο το κατακαλόκαιρο για ηλιοθεραπεία

    • Πριν γράψεις για μαλακίες, άνοιξε και κανένα χάρτη θαλασσών, να μάθεις.
      Από τους Ναυτιλιακούς Χάρτες του Google Earth (κατά προσέγγιση). Εμφανίζεται το αβαθές σε σχήμα τριγώνου με κορυφή στα 1200 μέτρα (350ο) από την ακτή του Φάρου με πλάτος από ανατολικά (090ο) προς δυσμάς (270ο) του Φάρου. Έντονα εμφανίζεται επίσης η ξέρα στην Λάμπη που προσάραξε το Alcatras στα 100 μέτρα από την αμμώδη ακτή.
      Σημείο αναφοράς Άκρο Σκανδάνη (Φάρος φυλάκιο) της Κω, βόρεια/ανατολική ακτή.
      Η Αμμόγλωασσα έχει τα ακόλουθα μήκη και βάθη.
      Προς Βορά (350ο) στα 1000 μέτρα από την ακτή 1.0 μέτρο βάθος. Στα 1200 μέτρα 2.0 μέτρα βάθος. Στα 2000 μέτρα 12.0 μέτρα βάθος.
      Δυτικά/Βόριο-Δυτικά (300ο) στα 1500 από τον Φάρο 2.0 βάθος.
      Στα Βόριο/ Βόριο-Ανατολικά (020ο) από τον Φάρο στα 1200 μέτρα 1.0 μέτρο βάθος.
      Αν θυμάμαι καλά στη κορυφή υπάρχει φανός (σπίθα). Σ’ αυτά τα σημεία προσάραξαν τα δύο πλοία.
      Έλλειψη ναυτοσύνης ή βλάβη; Δεν γράφω άλλα για να μη θίξω υπολήψεις.
      Οι φίλοι ψαράδες και το Λιμεναρχείο που έχουν GPS και βυθόμετρο (Sonar), μπορούν να τα επιβεβαιώσουν.

  2. Πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ΜΑΣΟΝΟΙ!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!!

  3. Ακόμη μία επίδειξη της υπεροπλίας που διαθέτει η αστρική ομοσπονδία Έψιλον που στις δύσκολες στιγμές για την χώρα καταφέρνει να δείξει στα εντεταλμένα όργανα των Σιωνιστών το ποιος έχει το πάνω χέρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ