ALCATRAS: Μαύρη Πρωτοχρονιά – Απέτυχαν οι προσπάθειες να τραβηχτεί με τράτα & ρυμουλκά.. (Pics-Vid)

11
3426

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μαύρη Πρωτοχρονιά για τα πέντε άτομα πλήρωμα του τουρκικού φ/γ πλοίου Alcatras το οποίο παραμένει από τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου προσαραγμένο στα αβαθή της Αμμόγλωσσας στην Κω.

Σήμερα το πρωί επιχειρήθηκε να το τραβήξουν από κοινού τα δύο ρυμουλκά μαζί με μία ανεμότρατα που κλήθηκε για συνδρομή. Μάταια όμως καθώς οι προσπάθειες ήταν χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο τέλος με το φορτσάρισμα της ανεμότρατας κόπηκαν και τα σχοινιά.

Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και το απόγευμα μέχρι που νύχτωσε και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα  (βίντεο).

 

(Άγνωστο είναι επίσης αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα απαραίτητα να περάσουν ή αν τους έχει παρασχεθεί βοήθεια σε τρόφιμα κλπ).

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Στο εξης αυτη η παραλια θα ονομαστει Το ναυαγιο και πληθος απο τουριστες θα κανουν βουτιες απο το Αλκατρας στο νερο!

  2. …..Ουτε σημα κινδυνου mayday εκπεμπει το πλοιο ουτε την λευκη σημαια με τον κοκκινο διαγωνιο σταυρο για υπαρξη κινδυνου δεν σηκωσε το πλοιο,πως να καταλαβω πως θελει βοηθεια?

  3. Γεια σου Μπάρμπα Σούλη με τις ιδέες σου!! Εγώ λέω Μπαρμπά Σούλη να πάρεις και την Μερόπη, να ανεβείτε πάνω στο Alcatras και να κάνετε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ….όπως στην ταινία Τιτανικός.😉

  4. Τελικα δεν μετεφεραν υπεροπλα οπως ελεγαν οι ψεκασμενοι?Να μην ξεχναμε τι ακουσαμε.Απο την Τουρκια μετεφεραν οπλα στη Τουρκια αλλα μεσω θαλασσας να τα δουμε εμεις και δεν τα πηγαν οδικως.

  5. Πρώτα απ’ όλα Καλή Χρονιά.
    Ρε αδέλφια, σαν πολύ δεν τραβάει αυτή η υπόθεση; Να κόψουμε τις υποθέσεις, φανταστικές ιστορίες, μύθους και παραμύθια.
    Τελικά τι παίζεται, ορέ μάγκες; Οι τοπικές αρχές τι κάνουν; Λιμενικό (δική του ευθύνη), Πολεμικό Ναυτικό, Αστυνομία, Στρατός;
    Ρε μπας και μας δουλεύουν οι Τουρκαλάδες;

    • Θα έκανε ότι κάνουν στους Έλληνες ψαράδες που τους συλλαμβάνουν ακόμη και μέσα στα δικά μας νερά, γύρω από τα νησιά μας. Κατάσχεση σκάφους, δίκες, φυλακή, πρόστιμα, κ.λ.π.
      Διαβάστε και λίγο σχετικά γεγονότα σε παλιές ιστοσελίδες κι’ εφημερίδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ