2 νεαρά Δελφίνια εκβράστηκαν νεκρά στην Κω (ένα στη Λάμπη κι ένα στο Τιγκάκι – ΦΩΤΟ)

10
2270

(Ευχαριστούμε τον φίλο Πολύδωρο για τις φωτογραφίες)

Ένα νεαρό σε ηλικία δελφίνι, του είδους Ζιφιός (Ziphius cavirostris), χωρίς δόντια, συνολικού μήκους 464 εκατοστών ξεβράστηκε στo Τιγκάκι της Κω (κι άλλο ένα το ίδιο στην Λάμπη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες(.Το λιμεναρχείο του νησιού ενημέρωσε άμεσα το ερευνητικό κέντρο διάσωσης και περίθαλψης κητωδών ΑΡΙΩΝ για το περιστατικό.

Δείγματα ιστών και ενός ματιού συλλέχθηκαν από τη νεκροψία που διενήργησε το μέλος του Δικτύου Κτηνιάτρων ΑΡΙΩΝ ώστε να αποσταλούν στα εργαστήρια της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ για περαιτέρω αναλύσεις.Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

Σε παρόμοια περιστατικά ειδοποιείστε τον ΑΡΙΩΝ και το πλησιέστερο λιμεναρχείο.

Φωτογραφία: Γιάννης Θαλασσινός /ΑΡΙΩΝ

greenagenda.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μετα τη συλληψη των δυο στρατιωτικων στον Εβρο η Τουρκια δεν βγαζει πλεον στα Ιμια ουτε βαρκα,μαλλον φοβατε οτι θα παει στο πατο…αλλα για το αν εχει υποβρυχιο και κανει βολτες γυρω απο τα Ιμια μαλλον πρεπει να το ξερουν οι αρμοδιοι…οποτε κριμα στα δελφινακια…

      • σε γραφω στους αντρικους μου αδενες οτι και αν λες..αν θες πες ονομα να σου πω και το δικο μου να βρεθουμε οπου γουσταρεις να σου τους δειξω…

        • Σιγά ρε χρυσή πορδίτσα! πάνε μάθε τονισμό και έλα ξανά αμοιβάδα!

        • χαχαχαχα κλασικος αριστερος gay που στα δυσκολα πολεμαει με τους…τονους χαχαχαχα ουστ λασπη

      • ..άντε βάλε και μία περισπωμένη στο δρέπανο και μία δασεία στον ό σου.Μα τι βλάκες ,που έχουν βαριάς μορφής ψυχοκαταθλιπτικά σύνδρομα θέλουν να έχουν και λόγο.Άντε πάρε και μία ασπιρίνη που από 1.70 πήγε στα 3.3ο ευρώ μαζί με τα ζολόφτ.

      • Εκτός απο 'παρωπιδιτισμό',οι αναλύσεις σου δείχνουν αριστεροφασισμό.

        ‘Οταν μπαίνεις στην κενρική σελίδα του aegeanews σε ρωτάει για την ύπαρξη και χρήση cookies,όχι τονισμών,εκτός αν το κυνήγι των ΜΜΕ που εξαπέλυσε ο Θίασος που Κυβερνά,έχει ξεκινήσει και στα blogs..δυστυχώς τα γραφόμενα σου αδικούν την ‘ηλικία’ σου,ενώ επιβεβαιώνουν τα δικά σου φασιστικά ιδεώδη.

      • Μ αρέσει η αυτοπροβολή σου σαν σωστός ορθογραφικά,αλλά και επιστημονικά οιπους

        Έκανες διάγνωση για τον άλλο ότι είναι σαλεμένος,ενώ μια απλή ‘ενδοσκόπιση’,θα σου δείξει και την δική σου μοναξιά και βαριά ίωση,λοίμωξη του εγκεφάλου,ψυχής και ‘πνεύματος’….μήπως σε πειράζουν και τα σημεία στίξης που είναι λατινικού πληκτρολογίου??Οι μπάμιες σε πειράζουν όπως οι τονισμοί?

        • Άντε όλα τα χρυσά αυγά πηγαίνετε να διαβάσετε σελίδες τύπου «πενταπόσταγμα» , «μακελειό» κλπ. ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΟΙΒΟΥΝ ΑΔΑΙΡΦΥΑ?ΔΗΑΔΓΟΣΤΑΙ!!1!!11!!ΕΝΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ