Απ. Παπαποστόλου: Χάρη στις προσπάθειες του Λιμενάρχη μας έχει γίνει το καλύτερο δυνατό για το λιμάνι της Κω

5
3123

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΗ EΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ.

ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΛΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΙΧ ΚΛΠ.

ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ WATER SPOTS ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ,ΑΥΤΑ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Κ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?

    • Το καράβι ξανάρθε στο λιμάνι !!! Ένα λιμάνι ανακατασκευασμένο με την μεγαλύτερη προχειρότητα !!! Με τους επιβάτες να μην ξέρουν από που θα πάνε στην προβλήτα , με τα φορτηγά στη μέση του δρόμου να δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο , με τους τράκτορες να μην
      Μπορούν να σταθμεύσουν , με το καταμαράν να δημιουργεί άλλο κομφούζιο απέναντι από την αστυνομία και με τον υπουργό να λέει ένα σωρό μ@λ@κιες , με τον Περιφεριάρχη να βγάζει φωτογραφίες στην γ…ατη προβλήτα και μια ολόκληρη κοινωνία να βλέπει και να ακούει άφωνη όλες τις επικοινωνιακές π@π@ριες των άσχετων που μας κυβερνούν !!!!
      Ποιους κοροϊδεύετε ρε μαγγες ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ