Στο πλάι της δοκιμαζόμενης Κω οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

0
370

Δίπλα στους συνδρομητές τους από την Κω στέκονται έμπρακτα οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών Cosmote, Nova και Vodafone, σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις που εξέδωσαν χθες.

Πιο συγκεκριμένα η Cosmote προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές της στο νησί, καθώς και τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου έως 28 Ιουλίου.

Η Nova δεν θα πραγματοποιεί φραγή σε συνδρομητές ίντερνετ, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης από την Κω έως την Κυριακή 28 Αυγούστου, οι επισκέψεις τεχνικών για αποκατάσταση των βλαβών θα είναι δωρεάν, ενώ ατελώς θα γίνεται και η επανασύνδεση συνδρομητικής τηλεόρασης.

Τέλος η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας που κατοικούν στο νησί του Ιπποκράτη να κάνουν δωρεάν χρήση μέχρι 31 Ιουλίου 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 600 sms και 600 MB και για τους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας 600 λεπτά ομιλίας προς κινητά. Επιπλέον διακόπτει τη διαδικασία φραγής σε όλες τις συνδέσεις για έναν ολόκληρο μήνα.

Πηγή : rodiaki.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ