Και που είστε ακόμη! Το τσιπ του Έλον Μασκ θα μπορούσε να προσφέρει «οργασμό κατά παραγγελία»

2
185

Πολλοί ερευνητές έχουν ήδη μελετήσει την ιδέα της άμεσης διέγερσης των κέντρων ευχαρίστησης του εγκεφάλου μέσω της ίδιας τεχνολογίας, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αισθανθούν ευχάριστα χωρίς τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ

Επανάσταση στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα θα μπορούσε να φέρει το τσιπ «Neuralink» που τελειοποίησε ο «κύριος Τέσλα», Έλον Μασκ, με ορισμένους επιστήμονες να επισημαίνουν ότι είναι ικανό να προσφέρει «οργασμούς κατά παραγγελία».

Όταν λάβει έγκριση, η καινοτόμα μικροσυσκευή του Έλον Μασκ θα εμφυτεύεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο προκειμένου να αλλάξει τη ζωή ανθρώπων με παράλυση, ωστόσο ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να φέρει ανατροπή στα δεδομένα της ερωτικής απόλαυσης.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», για τον Αμερικανό Μίδα, ένας από τους εξαιρετικά φιλόδοξους στόχους του είναι η δημιουργία μιας τεχνολογίας που να συνδέει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη.

Το τσιπ που εμφυτεύεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο «Neuralink» και μπορεί να αλλάξει τη ζωή όλων όσοι ζουν με σοβαρή παράλυση επιτρέποντας τον έλεγχο ρομποτικού βραχίονα ή ακόμη και εξωσκελετού, θα μπορούσε με την βοήθεια της τεχνολογίας να προσφέρει «οργασμούς κατά παραγγελία».

To τσιπ που μπορεί να αντικαταστήσει αλκοόλ και ναρκωτικά

Για το νευροβιολόγο καθηγητή Άντριου Χάιρς, «Η πρώτη εφαρμογή του τσιπ είναι να μπορεί ο ασθενείς με σοβαρή παράλυση να κουνήσει με τη σκέψη το ρομποτικό του χέρι. Αλλά πολλοί ερευνητές έχουν ήδη μελετήσει την ιδέα της άμεσης διέγερσης των κέντρων ευχαρίστησης του εγκεφάλου, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αισθανθούν ευχάριστα χωρίς τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Για παράδειγμα, ο καθηγητής Στιούαρτ Μέλοι ανέπτυξε μία συσκευή το 2001 για να διαχειρίζεται τον πόνο. Τότε, ο ερευνητής είχε δήλωσε στο περιοδικό «New Scientist»: «Τοποθέτησα τα ηλεκτρόδια σε μία γυναίκα και ξαφνικά άρχισε να βογκάει δυνατά».

Ο Αμερικανός καθηγητής είχε προσφέρει άθελά του στιγμές ερωτικής απόλαυσης στη γυναίκα συνδέοντας τα ηλεκτρόδια του συστήματος διαχείρισης του πόνου στα δεξιά της σπονδυλικής της στήλης. Η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό δονητή, αλλά σύμφωνα με τον καθηγητή Μέλοι, χρειάζονται πάνω από έξι εκατομμύρια δολάρια για τις κλινικές δοκιμές έτσι ώστε να βγει στην αγορά το «Οργασμόμετρο».

Αλλά για τον Έλον Μασκ, τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα.

Το τσιπ «Neuralink» θα μπορούσε εύκολα να προσφέρει «οργασμό κατά παραγγελία» υιοθετώντας την τεχνολογία του καθηγητή Μελόι. «Διεγείροντας τα κέντρα ευχαρίστησης , το άτομο θα μπορούσε να ικανοποιηθεί και από σεξουαλικής πλευράς», όπως επισημαίνει ο ειδικός σε θέματα σεξουαλικής τεχνολογίας, Μπεν Μπαρνς.

Ο Έλον Μασκ έχει δηλώσει ότι η εταιρεία του ευελπιστεί να ξεκινήσει να εμφυτεύει το τσιπ σε ανθρώπους το 2022, εφόσον οι αμερικανικές αρμόδιες αρχές δώσουν το πράσινο φως για την έγκρισή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τέλος των ανδρών και γενικώς της συνερευσης!!! 😂😂😂😂 Από καραντίνα σε…καραντίνα δηλαδή!!! Βρε σε ποια εποχή βρήκαμε να γεννηθούμε..!!! 😂😂😱😱
    Αλλά αυτό θα είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στις φουτουριστικές σεξουαλικές σχέσεις που θα εχουμε με τέλεια ανδροειδή (ρομπότ) κατά παραγγελία…!! Μόνο να ζει ο Θάνος Ασκητής, να μας ενημερώνει – μη μπλεχτεί κανένα καλώδιο και μας σφικταγκαλιάσει το νταβραντισμένο….Σιδερόκρεας από…πίσω… 😂😂😂😱😱😱🤪🤪🤪

  2. Γιατί αναρωτιέται ο τίτλος; Μπορεί να είναι καλό για την υγεία μας. Μην προκαταβαλουμε. Άλλωστε για την εξέλιξη της επιστήμης και τα οφέλη της τοποθετείται και η Εκκλησία με εγκυκλίους. Θα ακούσουμε και θα πράξουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ