Η διαφήμιση του νέου iPhone γυρίστηκε στην Ελλάδα και κάνει πάταγο [video]

6
1563

Δείτε τη διαφήμιση του νέου iPhone που γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Άρωμα Ελλάδας έχει διαφήμιση του iPhone 7 Plus που έχει γυριστεί στη χώρα μας και έχει πρωταγωνιστές τα πρόσωπα του νησιού αλλά και τις ομορφιές του τόπου μας.

 

Το καινούργιο video που ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ώρες στόχο έχει να διαφημίσει το iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα την κάμερα του που μπορεί να κάνει τα πορτρέρα να μοιάζουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει διάρκεια μόλις ένα λεπτό και σ΄αυτό θα δείτε μια νεαρή κοπέλα επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε κάποιο νησί της Ελλάδας, και αρχίζει να βγάζει φωτογραφίες με το νέο της τηλέφωνο.

Η γιαγιά μόλις βλέπει τις φωτογραφίες ενθουσιάζεται τόσο που τα νέα διαδίδονται σ΄όλο το νησί και το iPhone αποκτά τους νέους θαυμαστές του.

Δείτε τη νέα διαφήμιση του iPhone στην Ελλάδα:

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιο νησί λέτε ,είναι γυρισμένο στο Οίτυλο της Αν .Μάνης με σκηνές από Αερόπολη και Γερολιμένα …ότι βλέπει θάλασσα δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και νησί!

  2. …δεν φταίει το site, έτσι το πήρε (το συγκεκριμένο άρθρο) από το fimes.gr!!

  3. newsbomb.gr Η νέα διαφήμιση της Apple είναι γυρισμένη στην Ελλάδα!!!

    Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και των ανθρώπων τους αποφάσισε να αξιοποιήσει η Apple και στη νέα διαφήμιση της πρωταγωνιστούν οι κάτοικοι ενός ελληνικού νησιού!
    Η νέα διαφήμιση του αμερικανικού κολοσσού, η οποία θα προβληθεί σήμερα (8/1/2017) κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Χρυσή Σφαίρα (Golden Globes) έχει ως θέμα τη δυνατότητα του iPhone 7 Plus να τραβά φωτογραφίες – πορτρέτα με πολλές λεπτομέρειες και επιπλέον δυνατότητες.
    Σύμφωνα με την Apple, με το iPhone 7 Plus η δημιουργία μίας φωτογραφίας – πορτραίτο είναι τόσο εύκολη όσο και η λήψη μίας απλής φωτογραφίας.
    Η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, η οποία είναι στα ελληνικά με …αγγλικούς υπότιτλους, είναι μία νεαρή κοπέλα που επισκέπτεται τη γιαγιά της σε ένα ελληνικό νησί. Η φωτογραφία που τραβά ενθουσιάζει τόσο πολύ τη γιαγιά όσο και τους υπόλοιπους κατοίκους που η πρωταγωνίστρια αρχίζει να φωτογραφίζει σχεδόν τους πάντες! Ακόμη και τον ιερέα της τοπικής ενορίας!

    Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/texnologia/story/760720/h-nea-diafimisi-tis-apple-einai-gyrismeni-stin-ellada#ixzz4VDMbbEAp

  4. ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ .ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ