ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 2 εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από την Εν. Ξενοδόχων: Green Key & Bike friendly hotels (Γεν. Συνέλευση Έν. Ξενοδόχων με σοβαρά θέματα…)

0
3655

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση δύο οικολογικών προγραμμάτων ποιότητας που αναβαθμίζουν σημαντικά το τουριστικό προϊόν και τα ξενοδοχεία της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Η. Σιφάκη και πολλών ενδιαφερομένων στο ξεν.  «Αstir Odysseus».

Πρόκειται για το «GREEN KEY – Το Διεθνές Οικολογικό Σήμα Ποιότητας» που παρουσίασαν η  Ένωση Ξενοδόχων Κω και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικός χειριστής του προγράμματος GREEN KEY, σε συνεργασία με την εταιρία ΝΑΤΤΟΥΡ και το νέο eco label “BIKE FRIENDLY HOTELS”.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της Έν. ξενοδόχων Κω Ν. Σβύνου η οποία αναφέρθηκε στα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτών των δύο σημάτων τονίζοντας ότι αρκετά ξενοδοχεία της περιοχής μας τα έχουν ήδη αποκτήσει, ενώ προανήγγειλε γενική συνέλευση της Ένωσης μέσα στον Οκτώβριο με σοβαρά θέματα προς συζήτηση. Tόνισε ακόμη την στήριξη εκδηλώσεων με ποδηλατικούς αγώνες στην Κω από την Έν. ξενοδόχων.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις από την κ.Νατάσα Αντωνοπούλου  για το Green Key και την κ. Βίκυ Καρατζαβέλου (δημοσιογράφο του TravelDailyNews.net) για το «bike friendly hotels».

picture_000000039w22Y015zxc023q03c0c939r22001

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση για τοGreen Key

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ