ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Παρουσία των τοπικών αρχών η ειδική εκδήλωση για τη Γαλάζια σημαία στο 5 αστέρων Astir Odysseus Resort and Spa

13
4926

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη παραλία έμπροσθεν του ξενοδοχείου 5 αστέρων Astir Odysseus Resort and Spa, αναρτήθηκε η 6η γαλάζια σημαία στο νησί της Κω.

Η παραλία με την επωνυμία <<Μπαμιαλίκι>> πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Η διοίκηση της ιδιοκτήτριας εταιρείας Occidental S.A. σταθερά προσανατολισμένη στη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προβολής της χώρας στο εξωτερικό, αποφάσισε να εκκινήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της γαλάζιας σημαίας στη παραλία που εξυπηρετεί τους πελάτες του ξενοδοχείου. Την ανάρτηση της σημαίας έκανε συμβολικά από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο κ. Οδυσσέας Ράνης από τον οποίο έχει πάρει το όνομα του το ξενοδοχείο.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Κοκορόσκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Δημήτρης Γιάνναρης ο Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
κ. Χρήστος Πεταλούδας, ο Λιμενάρχης κ. Κωνσταντίνος Γιαλέλης, οι εκπρόσωποι από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης κ. Αλίκη Βαβούρη και κ. Δημήτρης Βαβούρης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου, ο Διευθυντής της Μαρίνας Κω κ. Σεβαστιανός Μαραγκός. Παράλληλα, από τον Όμιλο της Τui παρέστησαν οι κ. Σταμάτης Βουκουβαλίδης, Θοδωρής Αρσενικός και Ελίζαμπεθ Κάμπερ, από τον Όμιλο Der Touristik η κ. Ειρήνη Τσιουπάλα, από τον Όμιλο Cretan Holidays η κ. Μελίνα Χόλτσερ, από την εταιρία Python Tours ο κ. Παναγιώτης Τζαμάλης και από την εταιρεία Dodecanese ο κ. Γιάννης Καπασακάλης. Τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Occidental S.A. κ. Μανώλης Κριτσωτάκης και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Ιουλία Στεφανάκη.

To Astir Odysseus Resort and Spa αναπτύσσεται σε έκταση 100 στρεμμάτων διαθέτοντας δυναμικότητα 1.000 κλινών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι οι μεγάλες υδάτινες επιφάνειες. Συνολικά οι πισίνες της ξενοδοχειακής μονάδας καλύπτουν επιφάνεια άνω των 5.000 τ.μ. Επιπλέον, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα τεχνητό πεδίο αναρρίχησης με ύψος 10 μέτρων. Μοναδικός είναι και ο περιβάλλον χώρος του ξενοδοχείου με 14.779 κωνοφόρα, αρωματικά, αναρριχητικά και παχύφυτα φυτά, φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εστιατόρια και 3 μπαρ, κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, συνεδριακούς χώρους για την εξυπηρέτηση έως 600 ατόμων, θέατρο έως 250 ατόμων, υδρομασάζ εσωτερικό και εξωτερικό, αίθουσα παιχνιδιών, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου κ.α.) θαλάσσια σπορ, υπηρεσία φύλαξης και απασχόλησης παιδιών. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία υλοποιεί ανακύκλωση σε πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, χαρτί, μπαταρίες και λάμπες.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο φόρος διαμονής θα ισχύσει κανονικά από 1.1.2018, και στα τέλη του 2018 θα αξιολογηθούν οι επιπτώσεις και θα αναληφθούν αν χρειάζεται, νομοθετικές ρυθμίσεις με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την βιώσιμη ανάπτυξη».

    Την δήλωση αυτή έκανε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού «Μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας της Δωδεκανήσου», η υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφερόμενη στο μείζον θέμα της επιβολής του φόρου διαμονής στον ελληνικό Τουρισμό.

    Η κα. Παπανάτσιου μάλιστα τόνισε ότι «Δεν τίθεται θέμα ανταγωνιστικότητας του ελληνικού Τουρισμού, αφού ο φόρος διαμονής, ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες»

    Διαβάστε περισσότερα: Ο φόρος διαμονής θα ισχύσει κανονικά και στα τέλη του 2018 θα αξιολογηθούν οι επιπτώσεις

  2. στο φόρουμ της Aegeanews.gr γράφτηκε πριν μέρες…..έχει και αγγουριές βέβαια σαν αυτές που έτρεχαν οι πρωτόπλαστοι…σύγχρονους δονη….,αλλά δεν αναφέρεται γιατί είναι αυτονόητο για All Inclussive.

  3. ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???

    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ???ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ.ΜΥΛΩΝΑΣ???ΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !!!!!!!! ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΈΘΗΚΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,Η ΑΝΙΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !!!ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ,ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ….ΑΛΛΑ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ….

  4. Κανονικά αν υπήρχε κράτος και μια σοβαρή κοινωνία θα έπρεπε τώρα όλοι να αναρωτιόμαστε για την αποτελεσματικότητα των νόμων και της δικαιοσύνης..Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα μπροστά στο μικροπολιτικό μίσος δεν κοιτάμε το γενικό συμφέρον αλλά πανηγυρίζουμε για το ‘έξω κούκλα,μέσα πανούκλα» δεν εννοώ εμφάνιση,αλλά ….νομιμότητα και τον αναφέρετο δικαίωμα του Συντάγματος του ‘ελέγχειν’ και ‘ελέγχεσθαι’..Άντε και με το καλό τα Διόδια..Εκεί θα παρεβρεθεί και ο Τσίπρας..

  5. …ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ ΣΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ????

  6. Εύχομαι να δώσουν όλοι αυτοί απαντήσεις ,στην Κοινωνία,όταν έρθει η ώρα....

    πες ότι έχεις μεγαλώσει στη Σελήνη και δεν ξέρεις, και έρχονται και σου λένε θα έρθουμε από το τάδε περιοδικό να βγάλουμε φωτογραφίες, δε θα ρίξεις μια ματιά στο ίντερνετ να δεις περί τίνος πρόκειται;Δεν μπορεί να μην ξέρει κανένας εκεί μέσα ….τι σημαίνει αριθμητική μονάδα…και Δημοτικό να έβγαλες…πάλι θα αναρωτηθείς…ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ????

  7. Γαλαζια σημαία σε παραλια που ο Κωος επισκέπτης…γιατι επισκεπτες στον τοπο μας γίναμε δεν εχει πρόσβαση.Μετα το απόγευμα δεν μπορεις να περασεις γιατι υπαρχει ιδιωτικη σεκιούριτι.Που; στην παραλια.

  8. Έλεος δηλαδή που καταντήσαμε να πηγαίνουν η αρχές του τόπου σε εγκαίνια ξενοδοχου!!!!! Μετά μιλάτε για ελέγχους σε ξενοδοχεία….. πως !!!!!!!

  9. πρόκειται για μια συναλλαγή αμοιβαίου συμφέροντος και κάτω από το τραπέζι , εις βάρος των άλλων (των πιο αδύναμων, που δεν έχουν αυτήν την πρόσβαση στον πολιτικό)

  10. "ας κοιταμε λιγο και τις δικες μας παθογενειες, δεν φταινε μονο οι εξω,"

    Έχω και αλλεργία στην κατανάλωση ζωοτροφών , κουτόχορτου και σανού οπότε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση ….ο μηρυκασμός κάποιων.

  11. Αν εγώ σαν εργαζόμενος,ή πολίτης έχω ένα πρόβλημα με κάποιον απ την TUI,που μπορώ να απευθυνθώ?Εννοώ αν το προσωπικό που δουλεύει εκεί και κάνει το ντελίβερι ,ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν τι γίνεται?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ