Τέλη Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου, η έρευνα του ΙΤΕΠ για την Κω, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων

3
4244
Αυξητική είναι η τάση των αφίξεων στην Κω, επισημαίνει η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου  η οποία  υπογράμμισε ότι στα τέλη Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου, η έρευνα του ΙΤΕΠ για την Κω, σε συνεργασία με την  Ένωση Ξενοδόχων.
Ισχυρό αποτύπωμα φέτος,  όπως η ίδια τονίζει, είναι η έλλειψη προσωπικού και τα τέλη Ανθεκτικότητας και Παρεπιδημούντων που ανεβάζουν στα ύψη τα κοστολόγια των ξενοδοχείων.
Αναφορικά  με την συνάντηση  μελών του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων με το δήμαρχο Κω,  η κ. Τριανταφυλλοπούλου σημείωσε πως του έθεσαν  το ζήτημα της Καθαριότητας,  της μεταφοράς επισκεπτών και εργαζομένων  με την Αστική συγκοινωνία και μια σειρά από ζητήματα τα οποία είναι καλό να επιλυθούν από κοινού,  στο τέλος της τουριστικής περιόδου.

πηγη: https://www.kostv.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλά τα λέει η πρόεδρος,αλλά με αυτή την δημοτική αρχή άντε να βρεις συμπαραστάτη.άσχετοι όλοι

  2. Μόνο για το Θεαθήναι! το νησί καταστρεφεται από το μαζικό τουρισμό και αυτοί προβάλλουν τις φάτσες τους. Η θέση είναι μόνο προθάλαμος των πολιτικών τους φιλοδοξιών. Καμία πρόταση και καμιά δράση υπέρ των συμφερόντων αυτού του τόπου που αρμεγουν δίχως έλεος! οι περισσότεροι έγιναν ξενοδόχοι με τα λεφτά τα δικά μας και των Ευρωπαίων πολιτών. Και δώσε δάνεια ! και δώσε χρεη στο Δημόσιο. Και από την άλλη χτίζουν τα εκτρώματα τους χωρίς να σέβονται κανένα πολεοδομική νόμο, κόβοντας μας τον αέρα! Ο άλλος στον νο έχτισε μέσα στη θάλασσα και όλοι σφυρανε αδιάφορα! Ασυδοσία παντού! Θεσμός για κλαματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ