ΙΤΒ: Πολύ αισιόδοξες οι προβλέψεις για το νησί μας στην έκθεση του Βερολίνου (pics-vid)

8
2294

Η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού χτυπά στο Βερολίνο.

Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας πραγματοποιείται αυτές τις μέρες μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού του κόσμου την  ΙΤΒ, με 10.000 εκθέτες από 184 χώρες . Η συμμετοχή της Κω στη συγκεκριμένη έκθεση  κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχής μιας και τα μηνύματα συνεχίζουν να είναι ανοδικά  για το νησί μας όπως  αναφέρει στη Δημοτική Τηλεόραση Κω ο αντιδήμαρχος  Τουρισμού Ηλίας Σιφάκης.

ITB Berlin 2017 : Το φωτορεπορτάζ της πρώτης ημέρας

money-tourism.gr
ksd copyright
ksd copyright

Το money-tourism.gr βρίσκεται όπως πάντα μέσα στην καρδιά των γεγονότων και γι’ αυτό σήμερα δημοσιεύει φωτορεπορτάζ από την χθεσινή πρώτη ημέρα της έκθεσης ITB Berlin.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το ελληνικό περίπτερο είναι κατάμεστο από κόσμο και τα χαμόγελα Ελλήνων και ξένων περισσεύουν.

ksd copyright
Μαρία Βασιλάκη των Esperia Group και Σπύρος Γαλιατσάτος / ksd copyright
ksd photo
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης / ksd copyright
ksd copyright
Το περίπτερο των VITA HOTELS και DELTANET / ksd copyright
ksd photo
Ο κ. Βασίλης Μηναδάκης της Grecotel / ksd copyright
ksd copyright
Μαρίτα Καράτζη και Ηλίας Καλαθάς / ksd copyright
ksd copyright
Η κα. Κάλια Κωνσταντινίδου / ksd copyright
ksd copyright
Ο Κώστας Μινέττος / ksd copyright
ksd copyright
Η ομάδα του Lindos Blu / ksd copyright
ksd copyright
Η ομάδα της Κρήτης στην ITB Berlin / ksd copyright
ksd copyright
Ο Άρης Δερβένης / ksd copyright
ksd copyright
Ο Αχιλλέας Δωροθέου της ΤΕΜΕΣ / ksd copyright
ksd copyright
Ο Κώστας Κυπριώτης / ksd copyright
ksd copyright
Ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος / ksd copyright
ksd copyright
ksd copyright
ksd copyright
Μαίρη Καμπουράκη, Μιχάλης Μαυρόπουλος, Κατερίνα Μανουσάκη και Γιώργος Δήμας / ksd copyright

Το money-tourism.gr βρίσκεται όπως πάντα μέσα στην καρδιά των γεγονότων και γι’ αυτό σήμερα δημοσιεύει φωτορεπορτάζ από την χθεσινή πρώτη ημέρα της έκθεσης ITB Berlin.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το ελληνικό περίπτερο είναι κατάμεστο από κόσμο και τα χαμόγελα Ελλήνων και ξένων περισσεύουν.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες!!!

ksd copyright
Γιάννης και Μαρία Χατζηλαζάρου / ksd copyright
ksd copyright
Ο Μιχάλης Μαυρόπουλος της TUI / ksd copyright
ksd copyright
Μαρία και Ανδριάνα Χατζηλαζάρου / ksd copyright
ksd copyright
Το περίπτερο των MITSIS HOTELS με την Τζένη, την Χριστίνα και τον Σταύρο Μήτση / ksd copyright
ksd copyright
Σπύρος Γαλιατσάτος και Γιώργος Αμβράζης / ksd copyright
ksd copyright
ksd copyright
ksd copyright
Ο Μανώλης Μανούσος των CYAN HOTELS / ksd copyright
ksd copyright
Ο Μανώλης Μανούσος των CYAN HOTELS με το Νίκο Χαλκιαδάκη/ ksd copyright
ksd copyright
Το stand των H Hotels / ksd copyright
ksd copyright
Μαίρη Καμπουράκη, Μιχάλης Μαυρόπουλος, Κατερίνα Μανουσάκη και Γιώργος Δήμας / ksd copyright
ksd copyright
Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος / ksd copyright
ksd copyright
Ο Δημήτρης Δάϊος / ksd copyright
ksd copyright
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Ντίνα Σβύνου / ksd copyright
ksd copyright
ksd copyright

Το Νότιο Αιγαίο κερδίζει τις εντυπώσεις στο Βερολίνο!

-Η νέα φιλοσοφία τουριστικής προβολής της ΠΝΑΙ βρίσκει μεγάλη απήχηση στην ΙΤΒ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ, που πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου στο Βερολίνο, συμμετέχει με δύο ξεχωριστά περίπτερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας χώρο στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν σε επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν διάφορους τομείς του Τουρισμού. Το Νότιο Αιγαίο κερδίζει τις εντυπώσεις στο Βερολίνο με τα περίπτερα της Περιφέρειας να προσελκύουν πλήθος κόσμου.

Η ΠΝΑΙ, εναρμονιζόμενη με τις πλέον σύγχρονες τάσεις προβολής, επικεντρώνεται σε μία πρωτότυπη και αναβαθμισμένη αισθητικά παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις όπως η ΙΤΒ, η οποία απηχεί ουσιαστικά την αλλαγή φιλοσοφίας όσον αφορά την συνολική εμφάνιση του Νοτίου Αιγαίου, ως τουριστικού προορισμού. Κύριο μέλημα της Περιφέρειας αποτελεί η παρουσίαση των νησιών, με τρόπο που θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη και συνάμα μοναδική τουριστική ταυτότητα, καθενός ξεχωριστά.

Όπως και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM) το Νοέμβριο του 2016, αναδεικνύεται στο Βερολίνο η παραδοσιακή νησιώτικη αισθητική με τη χρήση των νέων μέσων της τεχνολογίας και με χώρους όπου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο η πέτρα, το ξύλο, τα χρώματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Σε “πρώτο πλάνο” βρίσκονται επίσης η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα του κάθε προορισμού, δεδομένης και της κατάκτησης του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης το έτος 2019 από την ΠΝΑΙ.

Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παίρνουν μέρος στην ITB η Ρόδος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Σύμη και οι Λειψοί από τα Δωδεκάνησα καθώς και η Κύθνος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Μύκονος, η Τήνος, η Μήλος, η Ίος, η Νάξος, η Αντίπαρος, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Άνδρος από τις Κυκλάδες (Hall 1.1 stand 112 & 113). Σημειώνεται ότι η ΠΝΑΙ φιλοξενεί και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου είχε αλλεπάλληλα ραντεβού με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών του εξωτερικού. Την Πέμπτη υποδέχθηκε στο περίπτερο της ΠΝΑΙ την Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά.

Αναφορικά με την παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στην ΙΤΒ η κ. Παπαβασιλείου δήλωσε: «Η Γερμανία αποτελεί μία από τις βασικές τουριστικές αγορές για την Ελλάδα και προφανώς για τα νησιά μας. Τα μηνύματα για την επικείμενη σεζόν είναι καθ’ όλα θετικά.

Η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου με 10.000 εκθέτες και 120.000 επαγγελματίες επισκέπτες αποτελεί το ιδανικό μέρος για να αναδειχθούν οι νέες τάσεις και φιλοσοφίες του κλάδου. Παράλληλα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες συνεργασίας.

Σε μία τόσο σημαντική τουριστική έκθεση, οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου πρέπει να ξεχωρίζουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Οι ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε τόπου αναδεικνύονται μέσα από μοντέρνας αισθητικής περίπτερα που θα εκφράζουν τη μοναδική πολυνησιακή μας ταυτότητα. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας».

Μαριέτα Παπαβασιλείου

Αντιπεριφερειάρχης

Τουρισμού-Πολιτισμού & Αθλητισμού

Νοτίου Αιγαίου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο τέλος ο ανύπαρκτος Σιφάκης που ψοφά για ταξίδια θα μας πουλήσει την προσωρινή ανάκαμψη σε όλη την Ελλάδα σαν δική του επιτυχία.

    Ετοιμάζεται ο Ηλίας για την ανοιξιάτικη του εξόρμηση με πάμπολλα ταξίδια αναψυχής, σκέπτεται και για την Κούβα και το Πόρτο Ρίκο να ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ, και σε τουριστικές εκθέσεις που τα έξοδα όμως της καλοπέρασης του τα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα οι δημότες…

  2. ΚΥΡΙΤΣΗ, η ανικανότητα σου να επιλύσεις το θέμα Ryan Air παρά τα όσα έταζες πριν τις εκλογές με το Σιφάκη θα είναι ο πολιτικός σου θάνατος.

    Έταξες ΒΑΣΗ για αύξηση αφίξεων και νέους προορισμούς και κατάφερες να διώξεις την Ryan Air που έφερνε κόσμο στην πόλη και τα χωριά, χιλιάδες Ιταλούς και Γερμανούς που τώρα θα πάνε στα ΧΑΝΙΑ, στη ΚΕΡΚΥΡΑ, την ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και στην ΡΟΔΟ. Μπράβο τα κατάφερες να διαλύσεις τους επαγγελματίες που ζουν από τον τουρισμό και τα έσοδα του Δήμου αλλά θα το πληρώσεις ακριβά…

  3. Άρπα τον περιηγητή Σιφάκη και βάρα τον στην «ψηλή ξενοδόχα» που Ψοφάει για στρατόπεδα και, βολεύτηκε με ενοίκια και μεταφράσεις...

    Θα πουλήσουν μούρη ότι κατόπιν ενεργειών τους θα έχουμε ανάκαμψη στον τουρισμό… Πόσα θα μείνουν στο τέλος στις επιχειρήσεις;;;; Προσοχή όμως, αυξάνετε αισθητά ο αριθμός των ΛΑΘΡΟ που κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη και στον επαρχιακό.

  4. Βρε π@π..ριδες θελετε τουρισμο οριστε λοιπον το νησι φετος πηγαινει ατε να μην πω τι λεξει και εσεις το μονο που εχετε να πειτε ειναι οτι ο σιφακης και ο καθε σιφακης κανει ταξιδια αντι να πειτε ενα μπραβο που μετα το δεκα πεντε που το νησι τραβηξε οτι τραβηξε ξανα παιρνει τα πανω του καθεστε και γραφετε μαλακιες..

    • αλι τραιχουν στον διμω,και αλι δαιν ξαιρουν που πατουν και που βροισκωνται.μας εχουν μπαιρδαιψοι.

  5. ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΤΙ ΝΑ ΕΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ…….

  6. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ………..ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ …ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ