To Sagredo Boutique Hotel & SPA άνοιξε τις πόρτες του στη μοναδική παραλία του Αγίου Φωκά στην Κω! Σάββατο 06 Ιουλίου τα 15 χρόνια λειτουργίας μας με πολλές εκπλήξεις

1
6069

Αγιος Φωκάς, Κως – 30.6.24

 

To Sagredo Boutique Hotel & SPA άνοιξε τις πόρτες του στη μοναδική παραλία του Αγίου Φωκά στην Κω!

 

Το Sagredo Boutique Hotel & SPA, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Το 4* ξενοδοχείο βρίσκεται στη μαγευτική παραλία του Αγίου Φωκά και προσφέρει μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της καθημερινότητας.

Tο γνωστό σε όλους Βeach Βar της παραλίας του Αγίου Φωκά έχει προστεθεί ένα All Day Restaurant που αποπνέει κομψότητα και εκλεπτυσμένη χαλάρωση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της ηλιόλουστης ακτής.

Το Sagredo Boutique Hotel & SPA διαθέτει 18 πολυτελείς σουίτες, όλες εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις και κομψή διακόσμηση. Κάθε δωμάτιο προσφέρει απίστευτη θέα στη θάλασσα και όλες τις σύγχρονες ευκολίες που απαιτούνται για μία αξέχαστη διαμονή.

 

 

Οι επισκέπτες που δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο μπορούν να απολαύσουν το εστιατόριο με εκλεπτισμένη  κουζίνα από τον καταξιωμένο Σεφ  Στάθη Παγκουρέλια που λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Στις 6 Ιουλίου ημέρα Σάββατο γιορτάζουμε τα 15 χρόνια λειτουργίας μας με πολλές εκπλήξεις να έρχονται !

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

 

Μάγκυ Μιχαηλίδου

Γιώργος Σεγραίδος

 

+30 22420 48208

info@sagredokos.gr

Παραλία Αγίου Φωκά, Κως

https://www.facebook.com/agiosfokas

https://www.instagram.com/sagredo_boutique_hotel

sagredokos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε Γιώργο,
    Προσπάθησες πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια (με την Μάγκυ δίπλα σου) για να ξεπεράσεις τεχνικές, οικονομικές, γραφειοκρατικές δυσκολίες και τελικά καταφέρατε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Σας εύχομαι καλές δουλειές !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ