Απευθείας αεροπορική σύνδεση Κω – Λάρνακας

3
5817

Μία νέα αεροπορική γραμμή , πολύ σημαντική ξεκινά για το νησί της Κω. Από φέτος το καλοκαίρι θα υπάρχει απευθείας πτήση από Λάρνακα για Κω με την Cyprus Airways. Πιο συγκεκριμένα οι Κυπριακές Αερογραμμές πρόκειται να ξεκινήσουν τις απευθείας πτήσεις από Λάρνακα στις 2 Ιουλίου. Αναμένεται σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα να ολοκληρωθούν οι πτήσεις στις 5 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, που θα ενισχύσει το τουριστικό προφίλ της Κω και ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας.

Ως γνωστόν, η Κως υπήρξε αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων τουριστών στο παρελθόν μέσω κρουαζιέρας. Τα χρόνια άλλαξαν όπως και ο κλάδος του θαλάσσιου τουρισμού. Έτσι μετά από απουσία αρκετών χρόνων, οι Κύπριοι επιστρέφουν αυτή την φορά αεροπορικά με πτήση η οποία θα διαρκεί μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά. Είναι γνωστό ότι οι συμπατριώτες μας οι Κύπριοι αγαπούν τα ταξίδια, τις εκδρομές, το καλό φαγητό και τα ψώνια στα τοπικά μαγαζιά.

Ήδη στην ιστοσελίδα της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας διαφημίζεται η Κως ως προορισμός και δίνεται η δυνατότητα της κράτησης των θέσεων. Πέρα από την Κύπρο, το νησί για ακόμη μία χρονιά συνδέεται αεροπορικώς με αρκετές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Ενδεικτικά πετούν αεροπλάνα από Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Ελβετία, Γαλλία, Ρουμανία, Κροατία, Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Σουηδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και ελληνικούς προορισμούς.

Πηγή: Σάντυ Λαδικού/ vimatisko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τώρα που τα σαϊνια ψηφίσανε έναν 24χρονο. youtuber να τους εκπροσωπίσει στην ευρωβουλή, θα τρίβετε τα μάτια σας.
      Θα λυθούν προβλήματα δεκαετιών.
      Εκτός αν χάσουν και την άλλη μισή με το σκεπτικό που ψηφίζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ