Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό Press Trip, για την προβολή της Κω στη Γαλλία

0
4018
Επιτυχημένο το 2ο prees trip στην Κω με Γάλλους δημοσιογράφους
 Ολοκληρώθηκε το δεύτερο κατά σειρά για φέτος press trip   που σχεδίασε και υλοποίησε το Γραφείο  Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του δήμου της Κω,  με φιλοξενούμενους γνωστούς δημοσιογράφους από εγχώρια έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα  της Γαλλίας, παρουσία εκπροσώπου της ΤRANSAVIA που εγκαινίασε νέο δρομολόγιο από το Mentes της Γαλλίας, κάθε Δευτέρα για Κω.
Το ταξίδι στην Κω, περιελάμβανε ξενάγηση στις ομορφιές της Κω , τις πλούσιες δραστηριότητες και την τοπική γαστρονομία, τις αποδράσεις, τις οικογενειακές διακοπές και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Οι δημοσιογράφοι, απόλαυσαν τη φιλοξενία και έζησαν την εμπειρία ενός ταξιδιού στην περιοχή μας συγκεντρώνοντας πλούσιο υλικό για τα μέσα που εκπροσωπούσαν μέσα από τη δική τους ξεχωριστή ματιά.
Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν οι:  Κατερίνα Ρενό Εκπρόσωπος ΕΟΤ Γαλλίας,  Matthieu Degrave Eκπρόσωπος Transavia, Fabienne Ullmann Δημοσιογράφος Elle Nantes, Αntoine Declety  από την LeTelegramme και Anne Flore Herve Quest-France.
Η τουριστική προβολή για την Κω, ήταν άμεση και πολύπλευρη, με στόχο την προβολή  και την ανάδειξη του ποιοτικού θεματικού τουρισμού και την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού και γαστρονομίας με το γραφείο προβολής και προώθησης της Κω να προγραμματίζει  και να  υλοποιεί ανάλογες σημαντικές δράσεις, όπως επισήμανε στις δηλώσεις της η αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/tourismos/29945-ena-simantiko-press-trip-me-gia-tin-provoli-tis-ko-sti-gallia

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ