Προβολή της Ρόδου και Κω στις ΗΠΑ μέσω TripAdvisor – βίντεο για Νίσυρο, Σύμη και Χάλκη

0
2359

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέθεσε στην εταιρεία ARTISTIC ESSENCE PRODUCTIONS τη δημιουργία 3 βίντεο – σποτ για την τουριστική προβολή της Νισύρου, της Σύμης και της Χάλκης.

Τα βίντεο – spot θα είναι διάρκειας έως τριών λεπτών το κάθε ένα. Κάθε σποτ θα προβάλει ανάλογα το νησί και τη θεματική που θα επιλεχθεί όπως τις φυσικές ομορφιές, τους διάσημους και κρυφούς προορισμούς του τόπου, τα αξιοθέατα και τις περιπατητικές διαδρομές, την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, τα τοπικά προϊόντα- γαστρονομία κ.α.

Επίσης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέθεσε στην TRIPADVISOR LIMITED  την υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας στην αγορά των ΗΠΑ μέσω της ιστοσελίδας TripAdvisor.com. Η καμπάνια θα αποτελείται από δύο διαφημιστικά banners ένα για το νησί της Ρόδου και ένα για το νησί της Κω. Επιπρόσθετα, η καμπάνια θα περιλαμβάνει προώθηση της Δωδεκανήσου μέσω ενός video spot διάρκειας 30” το περιεχόμενο του οποίου παρουσιάζει ενιαία την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι επισκέπτες που θα κάνουν κλικ είτε σε οποιοδήποτε από τα banners είτε στο video θα οδηγούνται σε ειδική σελίδα που θα δημιουργηθεί, στο πλαίσιο της καμπάνιας, από την TripAdvisor για το σύνολο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η ειδική αυτή σελίδα θα περιλαμβάνει μία φωτογραφία και μία συνοπτική περιγραφή για καθένα από τα νησιά: Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Σύμη και Πάτμο.

 

 

Πηγή tornosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ