BBC: Ο παιδόφιλος Thompson θα πάει για διακοπές στην Κω πριν καταδικαστεί! (20-27 Οκτωβρίου)

26
23348

Ένας παιδόφιλος που παραδέχτηκε την ενοχή του για σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών, επιτράπηκε να πάει για διακοπές στην Ελλάδα πριν καταδικαστεί.

Ο Μάθιου Τόμσον, 48 ετών, πρόκειται να ταξιδέψει στην Κω για ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για αδικήματα παιδοφιλίας τα οποία ομολόγησε.

Ο Thompson, από το Barnsley, παραδέχθηκε 10 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης και της λήψης άσεμνων εικόνων ενός παιδιού.

Ο δικαστής Jonathan Gibson είπε, παρά τις εκκλήσεις του, ότι δεν θα ανακαλέσει την εγγύηση πριν από την καταδίκη στις 18 Νοεμβρίου.

Αφού ο Thompson ομολόγησε την ενοχή του για τα αδικήματα στο Bradford Crown Court την Τετάρτη, η δικηγόρος του, Gillian Batts, είπε ότi  είχε προκρατήσει διακοπές στην Κω και θα ήθελε να τις πραγματοποιήσει.

Η κυρία Μπατς είπε ότι επρόκειτο να πετάξει έξω την Πέμπτη 20 και να επιστρέψει στις 27 Οκτωβρίου και πρότεινε ότι θα μπορούσε να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Μπάρνσλεϊ την επόμενη μέρα μετά την άφιξή του.

Είπε στο δικαστήριο ότι είχε ενημερώσει τον πελάτη της ότι θα έπρεπε επίσης να υπογράψει ως σεξουαλικός δράστης στην αστυνομία πριν φύγει.

Τι είναι η εγγύηση;

Μπορεί να σας δοθεί εγγύηση σε αστυνομικό τμήμα αφού σας απαγγελθούν κατηγορίες ή μεταξύ των προγραμματισμένων δικαστικών ακροάσεων.
Εάν σας δοθεί εγγύηση, ίσως χρειαστεί να συμφωνήσετε με όρους, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν τη μη επικοινωνία με ορισμένα άτομα ή τη διαμονή σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.
Είναι απίθανο να δοθεί εγγύηση σε έναν κατηγορούμενο εάν υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω αδικήματος ή στις πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως ο φόνος.
Το να υπόκειται σε εγγύηση σημαίνει απλώς ότι ένα άτομο πρέπει να παραστεί σε αστυνομικό τμήμα ή δικαστήριο σε καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.
Εάν παραβιαστούν οι όροι εγγύησης, ένας κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τη σύλληψη.

Πηγή: Crown Prosecution Service and Gov.UK

Barnsley paedophile to jet off on holiday before sentencing

Kos, Greece

Image source, Getty Images

Image caption, Matthew Thompson was granted bail to take a pre-booked holiday to Kos before being sentenced

A paedophile who pleaded guilty to sexually abusing two girls has been allowed to jet off on holiday to Greece before being sentenced.

Matthew Thompson, 48, is set to fly to Kos for a week-long break despite facing a possible jail term.

Thompson, from Barnsley, admitted 10 offences, including sexual assault and taking indecent images of a child.

Judge Jonathan Gibson said despite his pleas he would not revoke bail ahead of sentencing on 18 November.

After Thompson pleaded guilty to the offences at Bradford Crown Court on Wednesday, his barrister, Gillian Batts, said her client had a pre-booked holiday to Kos which he would like to go on.

Ms Batts said he was due to fly out on Thursday and return on 27 October and suggested he could «sign on» with Barnsley police the day after he arrived back.

She told the court she had advised her client he would also need to sign on as a sex offender with the police before going away.

Presentational grey line

What is bail?

  • You can be given bail at a police station after being charged, or between scheduled court hearings
  • If you are given bail, you may have to agree to conditions, which may include not contacting certain people or staying at a specific address
  • A defendant is unlikely to be given bail if there is a risk of further offending, or in the most serious cases such as murder
  • Being subject to bail simply means that a person is required to attend a police station or court at a specified date and time
  • If bail conditions are broken, a defendant faces being arrested

Source: Crown Prosecution Service and Gov.UK

Presentational grey line

Following the application, Judge Gibson told Thompson: «You’ve pleaded guilty and you will of course get proper credit for your guilty pleas in due course when you’re sentenced.

«You’ve been on bail and I’m not going to revoke your bail simply because you have entered honest pleas.»

The judge said he was making it a condition of Thompson’s bail that he reported to Barnsley police on October 28 to show he had returned to the UK.

Πηγή: ttps://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-63313556.amp

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι οι σαβούρηδες εδώ… κουμάντο κάνει η κάθε πολυεθνική…
    Πάμε να τον υποδεχθούμε..

    • , Τώρα σας έπιασαν οι ευαισθησίες ;;;;
      Το νησί σας το έχετε καταντήσει απόπατο.
      Αφήστε τις κραυγές και τους δήθεν πανικούς.
      Για μια χούφτα τουριστικά ευρώ πουλάτε την … αξιοπρέπεια.
      Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

  2. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 210 ΤΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ

  3. Ξεχείλωσε και η Δικαιοσύνη. Άλλωστε στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης παιδοφιλοι και κτηνοβατες βουλευτές έφτιαξαν νόμους στα μέτρα τους όπως στη Γερμανία και στην Ολλανδία . Γενικώς όλοι έχουν τον χαβα του κ……λου και της ποφτης…….τους.Ετσι να μαζεύουμε και τα ξένα αποβρασματα μην τα χάσουμε.

  4. το ξεφτιλισαμε!!! Ειπαμε να γινουμε πιο προχώ αλλα το τερματίσαμε!!!! Κάναμε την ανωμαλία κανονικότητα και την κανονικότητα την κατακρίνουμε!!! Ανακαλύψαμε το τρίτο φύλλο, θεωρούμε νορμάλ να βλέπουμε δυο αντρες αγκαλιά να φιλιουνται κα να κρατάνε κι ενα παιδακι απο το χέρι, το ίδιο θεωρούμε φυσικό να βλέπουμε δύο γυναίκες μαζί και να εχουν κι ενα παιδακι υιοθετημένο!!! Βγαινουν οι άλλες οι γριες , οι τρανς και ότι άλλο φανταστείς στα ριάλιτι μόνο και μόνο για να κάνουν νουμερα τα κανάλια και όλοι οι άλλοι είστε υπερήφανοι!!! Βέβαια, οταν αυτό χτυπήσει την πόρτα σας μαζεύεστε… Μαζευτείτε λοιπόν όσο ειναι καιρός !!! Η κανονικότητα ειναι συγκεκριμένη!!!! Αγοράκι με κομμένη τσουτσου και στήθος με ορμόνες δεν το λές και πολύ νορμάλ για να μην το πω τέρμα ανωμαλία!!!! Το ίδιο και για τα κοριτσάκια που αυτοπροσδιορίζονται ως ο άντρας της σχεσης…..κοιτα λίγο καλύτερα στη βιβλιογραφία τι σημαίνει αγοράκι και ξαναέλα!!! Αυτά για εμάς τους καθυστερημένους…εσεις οι προχώ της νέας εποχής μπορείται να αλληλογλυφτείτε άνετα!!!!

  5. Ο Μίχος και οι 213 ,ο 28χρονος με την μάνα του την τσατσά,η σύζυγος του Μίχου που ήταν με τον Μπακογιάννη ,οι βιαστές των 89 παιδιών που ανακοινώθηκαν σήμερα απ το 2019-22,ο Λιγνάδης,ο 75χρονος με το 11χρονο…όλοι αυτοί μαζί με τους συγγενείς τους που ήξεραν τον ρόλο τους και θ ανέβει το ποσοστό της Fraport .
    Στο χέρι την έχουμε την 3η θέση

  6. Έχει ακουστεί έντονα ότι θα έρθει στο Μαστιχάρι στο…………. Eαν είναι αληθές δουλεύουν ντα παιδιά μας εκεί!! Ζήτω να πάρει τα μέτρα τους η αστυνομία άμεσα !!

  7. Είναι ανεπιθύμητο το αποβρασμα!!Να επιστρέψει στη χώρα του το παλιοπραμα να κάνει παρέα με τον εισαγγελέα που τον άφησε να ρθει

  8. Ναι μαρί θα τον υποδεχθούν οι υπουργοί τουρισμού με τιμές αρχηγού κράτους της ανηθικότητας . Ναι μαρί φιλενάδα η Κως μας θα γίνει η νέα ταυλανδη για σεξοτουρισμο ανώμαλων και παιδαιραστων όλα στο βωμό του κέρδους. Έτσι και αλλιώς γίναμε ένα απέραντο μπουρ…..λο

  9. Ηρεμηστε η αστυνομια τον εχει υπο διακριτικη παρακολουθηση . Δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας

  10. Το υπουργείο τουρισμού να τον βραβεύσει για την δωρεάν διαφήμιση της Κω. Μην το αμελήσετε τρέξτε γρήγορα.

  11. Σιγά ευθικτοι συμπολίτες.Σας έπιασε ο πατριωτισμός και η ευαισθησία.Τοσα περιστατικά με ντόπιους που είχαμε στο παρελθόν δεν είδα την ίδια ευαισθησία.Μαθατε μιμούμενοι την σεξουαλική παρενόχληση και την κάνατε σημαία.Σταθειτε δίπλα στα παιδιά σας και μιλήστε μαζί τους γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.Μην εκτρέφεται,αλλά ανατρέφεται.Ο καθένας ας κοιτάξει τα του οίκου του και τότε θα φτιάξει και η κοινωνία.Ολα ξεκινούν από το σπίτι…..

  12. ..γκεοτουρισμος…επισης και ο schwab(προεδρος του worlΔ economic forum που παιρνουν εντολες οι .ηγετες..πρωθυπουργοι,.απ αυτον !!!!.) κανει διακοπες.
    .http://stateofthenation.co/?p=62129

    .δειχνοντας ποιοι ανθρωποι μας κυβερνουν..ανωμαλοι ,παιδεραστες,.και αυτο σπρωχνει η παγκοσμιοποιηση..ως ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΡΓΜΑΤΩΝ..

    • κουνησε το κεφαλι σου να δεις ακουγεται τιποτε? Ρε ανθρωπε ποσες ανοησιες πια? Αυτα που γραφεις ειναι επικινδυνα. Αφηνω κατα μερος τις πολυ στοχευμενες κατηγοριες προς την κυβερνηση οτι η συγκεκριμενη ειναι κομμα παιδοφιλων (αν ειναι δυνατον ρε μεδουσα). Εισαι επικινδυνα χαζος η χαζα επικινδυνος να νομιζεις οτι η παιδεραστια, παιδοφιλια κλπ συγκεντρωνεται στους κολπους ενος κομματος. Κατσε καπου μη σου ερθει αποτομο. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.
      Ασε λοιπον την οικτρη αντιπολιτευση αρπαζοντας αυτη τη φρικη. Αν θες να κανεις αντιπολιτευση ελεθυερα οπως καθενας εχει δικαιωμα φυσικα, αλλα με κατι που τους αφορα πραγματικα και στην ουσια τους. Δε μπορει να οριζουν (Ν.Δ) με νομο πλεον ΙΣΟΒΙΑ για βιασμο και να προωθουν οι ιδιοι αυτη τη φρικη. ΚΑΠΟΥ ΕΛΕΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ