Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ μέσα σε ένα αεροπλάνο (vid)

0
3188
Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς που είχαν αντίλογο.

Μια πρώην αεροσυνοδός μοιράζεται στο TikTok το μόνο πράγμα που θα πρέπει οι επιβάτες να σταματήσουν να κάνουν μέσα στο αεροπλάνο λόγω του υψηλού κινδύνου που εγκυμονεί η πράξη τους.

Η Kat Kamalani από τη Χαβάη με βίντεο που «ανέβασε» στην πλατφόρμα τονίζει ότι οι ταξιδιώτες δεν πρέπει «ποτέ να πατήσουν το κουμπί φωτός-κλήσης με το οποίο καλούν την αεροσυνοδό όταν το αεροπλάνο βρίσκεται στην άσφαλτο για τη διαδικασία προσγείωσης ή απογείωσης καθώς επίσης και την ώρα που σηκώνεται στον αέρα ή κατά την προσγείωση του.

Ο λόγος; Σαφής και ξεκάθαρος: Επειδή είναι επικίνδυνο για τα μέλη του πληρώματος να περπατούν εκείνη την ώρα για να εξυπηρετήσουν τον επιβάτη.

@katkamalani SO many people make this mistake. #traveltips #dreamjob #weekendtrip #tipsandtricks #parentsoftiktok ♬ Quirky – Oleg Kirilkov

«Δεν θα πάμε στον επιβάτη μέχρι να είμαστε ασφαλείς» είπε η αεροσυνοδός στο βίντεό της στο TikTok: «Εάν δεν είναι κάποιο είδος έκτακτης ανάγκης, θα επιστρέψουμε κατευθείαν στη θέση μας. Εάν το χτυπήσετε όταν απογειώνεται ή προσγειώνεται το αεροσκάφος δεν θα έρθουμε. Ακόμα κι αν ξαναχτυπήσετε».

Συμπληρώνει δε: «Μην πατήσετε το κουμπί εάν χρειάζεστε μια τσάντα barf ή μια κουβέρτα ή νερό, ακουστικά, φαγητό, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα».

2

Αυτό όμως δεν άρεσε σε κάποιους, που απάντησαν: «Είναι εκεί για να με βοηθήσουν. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν τους αρέσει ή όχι» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Τότε πρέπει να εξηγήσετε τους κανόνες και να μοιράσετε ορισμένα πράγματα πριν την απογείωση, ώστε όλοι να είναι άνετοι και ασφαλείς».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ