Grecotel Kos Imperial & Casa Paradiso: 50.000 καπάκια για το περιβάλλον και προσφορά σχολικών ειδών στα παιδιά των εργαζόμενων

0
2325

102 κιλά πλαστικό που αντιστοιχούν σε 50.000 καπάκια, παραδόθηκαν στη Διεύθυνση περιβάλλοντος του Δήμου Κω, από τα ξενοδοχεία Grecotel Kos Imperial και Casa Paradiso.

Το προσωπικό και οι επισκέπτες των ξενοδοχείων, ευαισθητοποιήθηκαν από την περιβαλλοντική δράση του Δήμου και ανταποκρίθηκαν, συγκεντρώνοντας μια σημαντική ποσότητα πλαστικού που παραδόθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, κ. Καμπουράκη.

 

Επιπλέον, τα ξενοδοχεία Grecotel Kos Imperial και Casa Paradiso, φροντίζοντας πάντα για τις ανάγκες του προσωπικού τους, χορήγησαν για 2η συνεχόμενη χρονιά κουπόνια για την αγορά σχολικών ειδών σε όλα τα παιδιά των εργαζόμενων. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του βιβλιοπωλείου «Έκφραση» και σκόρπισε χαρά και χαμόγελα σε συνολικά 128 παιδιά και 81 οικογένειες.

 

Ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, ηγέτης και πρωτοπόρος στο χώρο των επιχειρήσεων τουρισμού στην Ελλάδα, με έντονη ανθρωπιστική δράση στις περιοχές που δραστηριοποιούνται τα ξενοδοχεία του, στηρίζει με συνέπεια τις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και πραγματοποιεί ενέργειες που ενισχύουν το έργο φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα και στέκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του, που με το αστείρευτο πάθος, το μεράκι και την αφοσίωση τους, οδηγούν συνεχώς τη Grecotel στην κορυφή του ελληνικού τουρισμού.

 

Grecotel Kos Imperial

Ψαλίδι, 85300, Κως

Τηλ.: 22420 58000

kosimperial.com

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ