Προβολή της Κω στην εκπομπή «Ώρα θερινή » της ΕΡΤ3

12
1886

Προβολή της Κω στην εκπομπή «Ώρα θερινή » της ΕΡΤ3 .

Με στόχο την προβολή και διαφήμιση της Κω και στην εσωτερική αγορά, η εκπομπή «Ώρα θερινή» της ΕΡΤ3 με την Αλεξία Τζιώνα φιλοξένησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Σέβη Βλάχου.

Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άνοδο των αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου τονίζοντας ότι παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, η Κως μπορεί να ανταποκριθεί στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Αναφέρθηκε επίσης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την τοπική αγορά και τα καταλύματα που αναβαθμίζονται συνεχώς, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν επιλογές για κάθε βαλάντιο.

Τέλος σημείωσε ότι το τουριστικό προϊόν της Κω εμπλουτίζεται από την πλούσια γαστρονομία, τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, τις υπέροχες παραλίες, τους ποδηλατοδρόμους και τις ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

Η κα Βλάχου στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο έμψυχο δυναμικό του τουρισμού που είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και κερδίζει τους επισκέπτες με την ευγενική συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό.

 

Link:https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/kos-voyliaxe-apo-toyristes-to-nisi-toy-ippokrati/

Κως: «Βούλιαξε» από τουρίστες το νησί του Ιπποκράτη

Η Κως είναι ένα νησί, που προσφέρει ήσυχες διακοπές, μία πληθώρα από όμορφες παραλίες στα 120 χιλιόμετρα ακτογραμμής, αμέτρητες δραστηριότητες και πολλές πολιτιστικές προτάσεις για όλους τους επισκέπτες.

Η αντιδήμαρχος τουρισμού δήμου Κω, Σέβη Βλάχου τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ” για την τρέχουσα τουριστική περίοδο πως:

«Φέτος έχουμε ξεπεράσει με διψήφιο αριθμό το 2019. Οι κλασικές παραδοσιακές αγορές, που αγαπούν πολύ την Κω και τη στηρίζουν είναι η αγγλική, η γερμανική, η ιταλική και οι σκανδιναβικές χώρες. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρα πολλούς επισκέπτες και από τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο».

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν περάσεις κυρία μου απ' την ίδια παραλία μετά τις 1 μέχρι το πρωί

    Θα χρειαστείς κράνος,ναι και το εννοώ.Καθε βράδυ οι νέοι που επιστρέφουν απ την διασκέδαση, πετούν μπουκάλια, ουρούν ομαδικά, ουρλιάζουν,κλέβουν ποδήλατα και επιχειρούν να πάρουν κλειδωμένα, υπάρχει κυκλοφοριακή ανομία, κάποιοι νέοι κάνουν αυτοσχέδια πάρτι και μαστουρώνουν, πετούν κάδους κάτω, πετούν μηχανάκια,αφήνουν σκουπίδια, γόπες,διάφορα αντικείμενα ενώ πολλοί καταλήγουν εκεί λόγω λάθους του Google map στην γεωγραφική θέση του στρ……….ατυχήματα και δυστυχήματα…το ίδιο ακριβώς με το Φαληράκι της Ρόδου..μια δυσφήμιση του νησιού.

  2. Έλεος.Μια χαρά πάει ο τουρισμός,τι βγάζετε τη κυρία να την δουν να μην πατεί άνθρωπος;

  3. Μππρρρρρρρρ κιτς κιτς μπεεεεεεεεεεεε γαβ γαβ γαβ νιαου νιαου …… ψωφανε για δημοσιότητα ;;;;;

  4. Κυρία αντιδήμαρχε , υπεύθυνη Τουρισμού σού αναθέσει ένα πόστο πού υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες σου . Παρά τις όποιες προσπάθειες που καταβαλλεις, εδώ χρειάζεται ομάδα με μεγάλη εμπειρία και επιστημονική επάρκεια με ηγέτη που πρέπει να πετάει. Συγνωμη αλλά είσαι ανεπαρκής για αυτή τη θέση στην Κώ τού 2022 .

  5. Ανώνυμοι είστε απαράδεκτοι για αυτά που γράφετε για μια κυρία που έχει λόγο,ευφράδεια και δεν μπορεί να συγκριθεί κανείς μαζί της,λίγος σεβασμός χρειάζεται,

  6. Αξιέπαινη προσπάθεια κάθε ενός ή μίας,που ασχολείται με τα κοινά.Ομως να μην βλέπουμε μόνο το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Οι δρόμοι στον κεντρικό άξονα του νησιού αλλά και κυρίως των χωριών, είναι φορτωμένοι με κάθε λογής σκουπίδια.Καδοι απορριμμάτων σπασμένοι έως και ανύπαρκτοι, καθρέφτες σε επικίνδυνα σημεία κατεστραμενοι,η λίμνη του πυλίου πνίγηκε από τα σκουπίδια κ α.Σκοπος μου δεν είναι να χαλάσω κανενός την ουτοπία,μα να υπενθυμίσω ότι ΚΩΣ δεν είναι μονάχα η πόλη, Κως είναι ολόκληρο το νησί.Επισης στο Πυλί γνωρίζουν καλά όλοι τί εστί Βαλκανικός τουρισμός ,τον ζουν στην καθημερινότητα τους.

  7. Α. Η Κα βλάχου δεν έχει καμια σχέση με την αυξηση του τουρισμου, αντιθετως, αν συνεχίσουν αυτού του είδους τις προβολές μάλλον θα επιστρέψουμε σε νούμερα καραντίνας!!!
    Β. Ασχοληθείτε με το νησι, χωρίς δημοσιότητα και φωτογραφίες! Οπως λέει και ο Απολίτιστος : «Οι δρόμοι στον κεντρικό άξονα του νησιού αλλά και κυρίως των χωριών, είναι φορτωμένοι με κάθε λογής σκουπίδια.Καδοι απορριμμάτων σπασμένοι έως και ανύπαρκτοι, καθρέφτες σε επικίνδυνα σημεία κατεστραμενοι,η λίμνη του πυλίου πνίγηκε από τα σκουπίδια κ. α.¨Η Καρδάμενα και η Κέφαλος μαυρο χάλι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ