ΒΙΝΤΕΟ Ρεπορτάζ – διαφήμιση του CNN για τον ελληνικό τουρισμό

0
68

Και το Αμερικανικό δίκτυο CNN πήγε Μύκονο! Το ρεπορτάζ για το νησί των ανέμων εκτενές και τα σχόλια εγκωμιαστικά για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Ελλάδα την πανδημία αλλά και για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο Σαμ Κάιλι, δημοσιογράφος του CNN βρέθηκε στην Μύκονο λίγο πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο δημοσιογράφος του CNN σημειώνει πως μπορεί το νησί των ανέμων να μην βρίσκεται σήμερα στα επίπεδα της τουριστικής κίνησης του 2019 λόγω της πανδημίας, αλλά αποτελεί το επίκεντρο των προσπαθειών της Ελλάδας για επανεκκίνηση της ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας.

«Είναι το βασικό κομμάτι της επιχείρησης “Μπλε Ελευθερία” το ελληνικό σχέδιο για οικονομική ανάκαμψη μέσω του τουρισμού.»

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος επισκέφθηκε και εμβολιαστικό κέντρο στο νησί υπογραμμίζοντας πως στόχος της Ελλάδας είναι να διαθέτει τουλάχιστον 80 covid free νησιά μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Στο ρεπορτάζ περιγράφεται αναλυτικά επίσης η λίστα με τους τουρίστες που δέχεται η χώρα μας.

«Οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν εάν είναι εμβολιασμένοι, έχουν περάσει τον ιό, ή διαθέτουν αρνητικό τεστ PCR.»

Κατά την παραμονή του στο νησί των ανέμων ο Σαμ Κάιλι συνομίλησε και με επιχειρηματίες αποκαλύπτοντας τι ρωτούν περισσότερο οι τουρίστες πριν προχωρήσουν σε κάποια κράτηση.

«Πρώτα από όλα ρωτούν εάν είμαστε όλοι μας εμβολιασμένοι και δεύτερον εάν πραγματικά μπορούν να διασκεδάσουν όπως παλιά στο νησί.»

Το ρεπορτάζ του CNN σημειώνει πως την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο έχουν ήδη προγραμματιστεί περισσότερες απευθείας πτήσεις προς την χώρα μας από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμη και από το 2019.

πηγή: megatv.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ