TUI και FTI ξεκινούν στις 14 και 15 Μαΐου τις διακοπές σε Ρόδο και Κω

1
1162

Οι δύο μεγαλύτεροι tour operators της Ευρώπης τοποθετούν και φέτος την Ελλάδα υψηλά όσον αφορά τη ζήτηση τουριστικών πακέτων. Οι πρώτες ενδείξεις από TUI και FTI, ειδικά σε ό,τι αφορά τη γερμανική αγορά, που για τον ελληνικό τουρισμό αποτελεί τη σημαντικότερη “δεξαμενή” τουριστών και εσόδων, είναι άκρως θετικές, την ώρα που στη χώρα μας η σεζόν ανοίγει στις 14 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η TUIfly θα ξεκινήσει τις πτήσεις προς την Κρήτη την ίδια ημέρα, με αναχωρήσεις από έξι αεροδρόμια (Αννόβερο, Μόναχο, Στουτγκάρδη, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Φρανκφούρτη) με προορισμό το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια, θα συνεχίσει τις πτήσεις προς την Κω, τη Ρόδο και την Κέρκυρα την επόμενη μέρα (15 Μαΐου).

Ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακοπών για την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, με πτήσεις προς τους κύριους προορισμούς και περισσότερα από 3.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε 21 νησιά συνολικά.

Όπως αναφέρουν στελέχη του ομίλου, η ζήτηση για την Ελλάδα είναι καλή προς το παρόν, παρόλο που επί του παρόντος ισχύει καραντίνα για τους επιστρέφοντες στη Γερμανία.

Η TUI θα επιστρέψει επίσης στην Πορτογαλία αυτόν τον μήνα. Η πρώτη πτήση της TUIfly θα απογειωθεί στο Faro στις 5 Μαΐου για να συμπέσει με το άνοιγμα του Robinson Club Quinta da Ria στο Algarve.

Καλύτερο το φετινό καλοκαίρι
Την ίδια ώρα, οι επικεφαλής του έτερου μεγάλου τουριστικού οργανισμού FTI βλέπουν έκρηξη κρατήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές, με την Ελλάδα και την Κύπρο μεταξύ των προορισμών με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Προβλέπουν δε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά πλήρης αποκατάσταση του κλάδου θα υπάρξει το 2022.

Όπως και η TUI, ο FTI θα ξεκινήσει τις διακοπές στα ελληνικά νησιά στις 14 Μαΐου. Ο ταξιδιωτικός όμιλος έχει μάλιστα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του κατά 20% σε σύγκριση με το 2019. Περίπου 80 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων Labranda και Kairaba, είναι ανοιχτά στην Κρήτη, την Κω, την Κέρκυρα και τη Ρόδο. Ο tour operator σχεδιάζει επίσης περισσότερες πτήσεις τσάρτερ στη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα.

Πηγή: capital.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η TUI θα στείλει του πελάτες της στα Ξενοδοχεία All Inclusive τα οποία έχει το Management και τα υπόλοιπα με τα οποία έχει συμβόλαια δεν θα πάρουν κανένα πελάτη.
    Το FTI με συμφέροντα Κρητικού αντιπρόσωπου καταλαβαίνουμε οτι κατευθύνει τους πελάτες αναλόγως των συμφερόντων του χωρίς καμία τοπικού ενδιαφέροντως συναίσθηση όπως αν αντιρόσωπος ήταν ένας απο τους ντόπιους με πολύχρονη πείρα και μεγαλύτερη τοπική ευαισθησία.
    Τα προμαζέματα αυτά να τα αποκλείσουν οι Ξενοδόχοι!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ